Kaj vas najbol pomiri?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Snowgirl »

Ja, zadnje čase se mi kr pogosto dogaja, da rabim pomiritev :( Najbl bi pomagal njegov objem, ampak ker to pač ni možno (:cry:) najbolj pomaga njegov glas. Če pa tud tega ni, pol pa na kolo pa na polno. Da mi napor zamegli možgane in nimam energije razmišlat o problemih.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

-trenutno me pomiri vonj njenih(od mamice) oblek, vonj po njej...občutek imam,da je še vedno ob meni...to sem vedno delala, ko sem bila majhna..ko je ona potovala službeno..jaz pa sem ovohavala njene obleke.sedaj, ko je ni več, to zopet počnem.
Free your mind...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Najbolj me pomiri glasba. Ni važno ktera zvrst, sam d ami paše tist moment in pa seveda ples. Brez tega nebi mogla živet.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

purple_rain napisal/-a:
malacveka napisal/-a:obvezen cigaret :oops:

A sva edine, ki naju čik pomiri? :nixweiss:
Ja, slaba navada, sam če pa reees pomaga v kriznih trenutkih.

Nista edine :D
Mogoce je tud to mal psiholosko, ampak definitivno pomaga...pa se takrat si res vzames 5 minut zase pa da mas mir..mislm tko..in po moje tud to pomaga skupaj z nikotinom :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

štr :(
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

ON :hearts: , pa moja mamica :D , moj kuža :runningdog: , narava&rožice, shopping :)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: Kaj vas najbol pomiri?

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Najbolj me pomiri to da si vzamem čas zase, se stuširam,nadišavim, oblečem svojo najljubšo pižamico, preoblečem posteljo v mehko in dišečo preobleko, zavrtim svoj najljubši film ali nadaljevanko skratka nekaj kar mi je full všeč in enga skadim. Tko se počutim kot v nebesih. No ja pika na i je še mogoče kaka slaščica ki si jo pripravim ob posteljo zato da ne rabim vstajat iz nje.

Drugač pa itak če niso tok krizni trenutki me pa pomiri že samo dejstvo da zuni sije sonček, potem kakšna carta, crkljanje z mojim muckom Gašperjem- sploh k začne predit.. Takrat oba zaspiva.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
**polly**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje

Neprebrana objava Napisal/-a **polly** »

če sm res ful ful jezna se seveda zderem na cel glas da dam vn iz sebe,pol sm pa brez moči :D ja pa ful pomaga da imaš vrečo za boks in tolčeš po njej.sicer je nimam ampak vem k včasih vdarim v kaj kar mi je blizu in je bolš :)

če sm pa manj jezna pol pa muska na glas pa da sm sama.bolš d ni nobenga zdravn :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

*QueenBitch* napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
malacveka napisal/-a:obvezen cigaret :oops:

A sva edine, ki naju čik pomiri? :nixweiss:
Ja, slaba navada, sam če pa reees pomaga v kriznih trenutkih.

Nista edine :D
Mogoce je tud to mal psiholosko, ampak definitivno pomaga...pa se takrat si res vzames 5 minut zase pa da mas mir..mislm tko..in po moje tud to pomaga skupaj z nikotinom :lol:

Absolutno niste edine. Men prou zaaše, k potegnem, pa čutm tist dim, k mi gre v pljuča. Tu me res pomiri. Drugač pa če se mal tko zderem na samem tut nuca :D
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objava Napisal/-a nanyka »

mene pa pomiri, če se vsedem na postlo po turško, pržgem muziko(bilo kako) pa se zjočem..pa zraven stiskam pojšetr!!men to pomaga....

aja pa to še da si kako dobro akcijsko komedijo pogledam...to še celo bol vžge :D , ker enostavno osredotočim misli drugam!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Mene tudi najbolj pomiri glasba - odvisno seveda od situacije kaka. Pa recimo kopel ali pa tuš, ko je to možno. Verjamem v moč vode.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

Prijateljice ali pa glasba. Med poslušanjem se zjokam (seveda samo, ko sem sama) na postelji in potem zaspim. Ko se zbudim, je že malo bolje (včasih se mi ta zamorjenost oz. slaba volja vleče tudi več dni, tednov ali celo mesecev :? )
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Najbolj me pomiri, da ležim ob mojem fantu, on me pa boža al pa narahlo masira po hrbtu. Tako sproščujoče. Pomiri me tudi božanje domačih živali (mačka ali pes), drugega se pa trenutno ne spomnim.
Kadim pa ne :)
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

Najbolj me pomiri sprehod ob morju, da grem sama za morje ali pa glasba, ki mora obvezno biti rock, punk ali pa metal....

Čiki pa me ne pomirjajo sem po njih se bolj zivcna, sploh zdej k sem zacela nazaj kadit :(
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Mene najbolj pomiri dobra glasba. In upam, da me bo hmalu pomiril tudi njegov objem.
Odgovori