Kaj vas najbol pomiri?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
purple_rain napisal/-a:malacveka napisal/-a:obvezen cigaret![]()
A sva edine, ki naju čik pomiri?![]()
Ja, slaba navada, sam če pa reees pomaga v kriznih trenutkih.
Nista edine

Mogoce je tud to mal psiholosko, ampak definitivno pomaga...pa se takrat si res vzames 5 minut zase pa da mas mir..mislm tko..in po moje tud to pomaga skupaj z nikotinom

-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Re: Kaj vas najbol pomiri?
Najbolj me pomiri to da si vzamem čas zase, se stuširam,nadišavim, oblečem svojo najljubšo pižamico, preoblečem posteljo v mehko in dišečo preobleko, zavrtim svoj najljubši film ali nadaljevanko skratka nekaj kar mi je full všeč in enga skadim. Tko se počutim kot v nebesih. No ja pika na i je še mogoče kaka slaščica ki si jo pripravim ob posteljo zato da ne rabim vstajat iz nje.
Drugač pa itak če niso tok krizni trenutki me pa pomiri že samo dejstvo da zuni sije sonček, potem kakšna carta, crkljanje z mojim muckom Gašperjem- sploh k začne predit.. Takrat oba zaspiva.
Drugač pa itak če niso tok krizni trenutki me pa pomiri že samo dejstvo da zuni sije sonček, potem kakšna carta, crkljanje z mojim muckom Gašperjem- sploh k začne predit.. Takrat oba zaspiva.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
če sm res ful ful jezna se seveda zderem na cel glas da dam vn iz sebe,pol sm pa brez moči
ja pa ful pomaga da imaš vrečo za boks in tolčeš po njej.sicer je nimam ampak vem k včasih vdarim v kaj kar mi je blizu in je bolš
če sm pa manj jezna pol pa muska na glas pa da sm sama.bolš d ni nobenga zdravn

če sm pa manj jezna pol pa muska na glas pa da sm sama.bolš d ni nobenga zdravn

- **SiMoN@**
- Kofetarica
*QueenBitch* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:malacveka napisal/-a:obvezen cigaret![]()
A sva edine, ki naju čik pomiri?![]()
Ja, slaba navada, sam če pa reees pomaga v kriznih trenutkih.
Nista edine![]()
Mogoce je tud to mal psiholosko, ampak definitivno pomaga...pa se takrat si res vzames 5 minut zase pa da mas mir..mislm tko..in po moje tud to pomaga skupaj z nikotinom
Absolutno niste edine. Men prou zaaše, k potegnem, pa čutm tist dim, k mi gre v pljuča. Tu me res pomiri. Drugač pa če se mal tko zderem na samem tut nuca

- metuljčica*
- Cosmofrik