spellca napisal/-a:SIEENA napisal/-a:spellca napisal/-a:V Ljubljani se Stradivarius odpre se ta mesec, drug teden, ce se ne motim, in sicer v BTC-ju. Isti dan se odpreta tud Bershka in Pull and Bear tko da
Ares, ares?![]()
Ja res resBojo pa vse 3 trgovine na kupu, v blizini Zare, ce se ne motim (predvidevam glede na "filozofijo" Inditexa
).
choco.cat napisal/-a:^^Meni peta na teh čevljih tudi ni všečMogla bi bit bol široka in pol vedno bolj ozka. Pa spredaj so čudno zaokroženi
frigga napisal/-a:Jst pa trenutno pasem svoju ucke na taksnih modelih:
http://www.yoox.com/item/YOOX/STRATEGIA/tskay/E9D72D2F/rr/1/cod10/440650982P/areaid/36...
*mala* napisal/-a:A katera ve kdaj se odpre Bershka v Lj?? A ste to zihr? Kak pa veste?
K js sm nora na to firmo (se zaljubila vanjo v Londonu), sam zdej mi ne bo več tak posebnga, k mi je bla do zdej, k zdej bom itak mela šanso vsak dan jit tja
inaa napisal/-a:*mala* napisal/-a:A katera ve kdaj se odpre Bershka v Lj?? A ste to zihr? Kak pa veste?
K js sm nora na to firmo (se zaljubila vanjo v Londonu), sam zdej mi ne bo več tak posebnga, k mi je bla do zdej, k zdej bom itak mela šanso vsak dan jit tja
Bershka u lj?!?!?! hecas???? ma js sm se totalno zalubla u madridu...nimas bolsga! komi cakam, upam da se bo res