Vse o MSN / Problemi z msn
jagodka85 napisal/-a:tukej mogoče?
Hvalaaaaa!!!

Sem našla angleško verzijo in to je točno tisto, kar sem hotla, wooo!

now I have you sleeping next to me ... and this is home
- **SiMoN@**
- Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:enitajm
sam res ne vem, kaj ma folk tolk prot live msn-ju, k je carskiitak pa ne vidm bistvene razlike med 7.5 in live
Izgled je obuuupen pa slikce so ful prevelike.

now I have you sleeping next to me ... and this is home
Jaz pa mam en drug problem.
Msn live mi ne dela. Ko se hočem vpisat mi napiše, da stroitev začasno ni na voljo in, da je koda napake: 800401f3. A ve kdo kaj je to narobe? Če, dam odpravljanje napak v msnju mi pokaže, da je vse ok. Pa tut dol sn že dala msn, pa s5 dala vse na novo gor pa še vedno ne dela.
Z windows msnjem mi pa dela vse normalno.
Ful bi bla vesela, če kdo ve kaj je to...ker sem že sita windows msnja
Msn live mi ne dela. Ko se hočem vpisat mi napiše, da stroitev začasno ni na voljo in, da je koda napake: 800401f3. A ve kdo kaj je to narobe? Če, dam odpravljanje napak v msnju mi pokaže, da je vse ok. Pa tut dol sn že dala msn, pa s5 dala vse na novo gor pa še vedno ne dela.
Z windows msnjem mi pa dela vse normalno.
Ful bi bla vesela, če kdo ve kaj je to...ker sem že sita windows msnja

Zakaj me iz msn-ja kar naenkrat izpiše in ne klikam ničesar, da bi se namerno izpisala? Čez sekundo se pa spet pojavi okenček in se odštevajo sekunde, da me spet vpiše. Medtem, ko nekaj pišem kolegici, me kar vrže ven. Do danes se mi to še ni zgodilo. Ne da bi me samo enkrat izpisalo in spet vpisalo, to se vsakih nekaj minut ponavlja. 

Jela napisal/-a:Zakaj me iz msn-ja kar naenkrat izpiše in ne klikam ničesar, da bi se namerno izpisala? Čez sekundo se pa spet pojavi okenček in se odštevajo sekunde, da me spet vpiše. Medtem, ko nekaj pišem kolegici, me kar vrže ven. Do danes se mi to še ni zgodilo. Ne da bi me samo enkrat izpisalo in spet vpisalo, to se vsakih nekaj minut ponavlja.
problemi s serverjem?