Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

choco.cat napisal/-a:^^Ja jaz tudi mislim, da bo letos težje. Lani je blo ful lahko in pol so kr vsi meli ful pik. Pomojem bo letos težje, ampak itak nima veze kr bojo pol vsi slabše pisali :)

k ni kriterij narejen po gaussovi krivulji? torej da nima veze zahtevnost, ker itak spustijo kriterij, če so rezultati preveč slabi? :roll:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Jp..če so rezultati slabi, pol spuščajo kriterij. Sam letos ga, z mojo srečo, ne bodo :)
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Kukr jst vem je :?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

cebelcca napisal/-a:Kukr jst vem je :?

ja no, pol ne more bit nevem kakšnih razlik med rezultati letos pa lani..če vsako leto 2% nardi z odličnim uspehom pa vsako leto 2% pade..in se tko porazdeli.. :)
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

estrella19 napisal/-a:
cebelcca napisal/-a:Kukr jst vem je :?

ja no, pol ne more bit nevem kakšnih razlik med rezultati letos pa lani..če vsako leto 2% nardi z odličnim uspehom pa vsako leto 2% pade..in se tko porazdeli.. :)

upas samo, da sm letos med tistimi, ki naredim....drugač pa znorim.....itak moram narediti samo še matematiko....kr neki...sovražim jo...
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

A je kera že pisala psihologijo in biologijo. Mogoče veste kateri sklopi so v predmaturitetnem preizkusi pri biologiji in kateri eseji pri psihologiji?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Mene pa zanima, če je že kira pisala poskusno maturo iz matematke, višji nivo? Me mal zanimam, kakšne so ble kj naloge.
lp :)
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

A ni ponavad poskusna matura ena pola k je bla en let prej? Ce je sam najd lansko junijsko polo pa bo :)
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Kukr js vem, je jesenski rok, tega pa ni na netu, usaj js nism našla. Sj sam tko okvirno me mal zanima, ni pa nč nujno, nekak bomo že spelali.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

aja, sm misnla da je junijski rok, k geografija vem da je bla junijski rok :)
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

legally blonde napisal/-a:aja, sm misnla da je junijski rok, k geografija vem da je bla junijski rok :)

A vi ste že pisali geografijo?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

^^sm ze nardila maturo ;) sicer so pa tut letos ze pisal geografijo na gimbez, ja
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

freaky napisal/-a:Mene pa zanima, če je že kira pisala poskusno maturo iz matematke, višji nivo? Me mal zanimam, kakšne so ble kj naloge.

mi smo danes pisali matematiko.. Ni blo tko težko.. Kar pomeni da bo prava matura zelooo težka.. Tko vsi praivjo.. Upam, da se motijo :)
a psihologije ni še noben pisou? In biologijo?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

MissBitch napisal/-a:tak da ne zdaj delat neke drame kak smo mi meli lahko vi bogi bote pa težko, ker ni tak!!

Ah, MissBitch, pa sej ne delamo drame .. Mislm, pr men je vse v hecu rečeno, da bo težka oz. nižje povprečje. ;) Itak če bo, bomo mel v večini vsi nižje, tko da je stvar čist irelavantna.
Sam za lani je nas še pedagoginja opozarjala, da če bomo gledal omejitve na faxih od lani, da se ne ustrašit, da je blo lani visoko povprečje povsod. ;)

Vanilia, pr nas so že pisal to oboje, sam jz nimam nobenga od teh dveh predmetov, tko da ne bi vedla, kaj je kej bilo. Pejt na forum od gimnazije Bežigrad vprašat pa ti bo mogoče kdo odgovoru.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

**SiMoN@** napisal/-a:Drugač so pa naši, ki so šli na matematiko, ful slabo pisall...sploh niso znali vsega rešit, mnda da je bila težka, na sredi pisanja so vsi ven ušli :) nimaš kej...do prave mature bomo že kej več vedl

Ja ne vem, jaz sem pisala matematiko in drgač mi kar gre, ampak sem pustila 3 naloge prazne, ker neki sploh še nismo jemali v šoli, drugo pa nismo ponavljali pr mati, pa se nism mogla spomnit od prejšnjih let...drgač pa sej bo za poklicno maturo boljše :D se bomo več učili, ker za to se jst osebno res nism nč...
Zaklenjeno