kaaj? kako nisi še slišala za kul poceni kozmetiko ne, ne mal hecam je res fajn, sej ne da bi zdej vse mela, samo določene stvari so pa res kul.. pa kaki lakci za nohte so luštni, ker itak ta velike nikol ne ponucam, te so pa prav priročni pa še lepo se mažejo
js mam kremo za obnohtno kožico, senčilo, odstranjevalec laka-češnja in z vsem sem zelo zadovolna...mam pa še maskaro sky scarper ampk je ne uporabljam kr me je motilo da sem bla čez nekaj ur črna pod očkami, kot panda
od essence mam en gloss un mentolov,pa un lakc za french manikure,pa en lipliner pa acetone pa skos od te firme kupujem k so mi najbolši pa dišijo ful fajn
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
a kera ve a že majo v Muellerju v LJ ta novo kolekcijo Ciao Bella?? če majo prosim ne vsi skočt tja pa mi vsega pobrat, ker ponavad pridem zmeraj na prazno stalažo
Od te firme mam samo glos za ustnice - jagoda, mi je ful všeč, lepo diši pa še zlo pocen je. Sm pa enkrat kupla njihov aceton in mi je bil res zanič, sploh, če sm mela mal temnejši lak. Pa en njihov lak sm tud mela in sm ga zlo kmal vrgla stran, ker se je začel že nasledni dan krušit, pa še nohti so se mi začel lomit. Tko, da ostajam samo pri glosu, drugih stvari pa ne bom več kupovala.
meni je ta kozmetika ful dobra...
sam n žalost redko kupujm od te znamke ku je ni u bližini...
sam useeno...mam belo barvico in mi je ful uredi...ku prej sm si kupla wd miss sporty in je ful trda in ni skor nč vidt...wd essence pa je supr res ...pa še lak z nohte mam in šminko...ki je ful supr barve pa še kr dowgo zdrži...tku d kumi čakm d skočm kej do kopra alpa ljubljane d si še kej kupm...
jst mam tud eno barvico od essence - zeleno; kupla sm jo pa zto k je bla edin od te firme s tapravmu odtenkam, pa d ni mela bleščic. sj za en evro nism prčakvala nč kj dobrga sam se je n konc izkazal z dost sprejemljivo
Js mam vse tiste lip gloss-e v tubici (4), pa še en lip gloss, pa eno senčilo (Eyeshadow musse-rjave barve) pa je ful fajn. Kakih pudrov pa maskar res neb kupovala od Essence, k rajš bolj kvalitetno kupm.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
hmmmm....js sm mela eyeliner....pa je od kurca...
glossi so hudi, ceprav niso nevem kako obstojni...ampak za 400sit clovek itak ne pričakuje zdej neke večnosti od njega....ampak ja za uni dnar je super!
pa tudi ostalih par stvari, ki sem jih probala je blo cisto solidnih....
ok...sej vrjamem da so une stvari od diorja bolj obstojne....sam si pa te malo večkrat nanesem....za isti keš pa loh itak nardim zalogo ličil za dve leti.