Katerih filmov in nanizank ne prenašate?
Zanimiva tema hehe
Moje najbolj osovražene:
-srečna linija (definitivno 1.mesto med najbolj obupnimi, sploh ne vem kak lahk dajo neki takga na tv)
-vse mehiške (in druge špansko/portugalsko govoreče) telenovele
-mladi in nemirni
-teksaški ranger (al kak je že naslov)
-sedma nebesa
-vsi ZF filmi
-tista oddaja na TV3 (mislim da je na tem programu) ko majo neke smešnice in vodi Rado Mulej ... sej drugač oddaja sama po seb še ni tak slaba, sam on mi gre pa tak na živce da ga prav gledat ne morm
-midve z mamo
no pa najbrž bi se še kej našlo

Moje najbolj osovražene:
-srečna linija (definitivno 1.mesto med najbolj obupnimi, sploh ne vem kak lahk dajo neki takga na tv)
-vse mehiške (in druge špansko/portugalsko govoreče) telenovele
-mladi in nemirni
-teksaški ranger (al kak je že naslov)
-sedma nebesa
-vsi ZF filmi
-tista oddaja na TV3 (mislim da je na tem programu) ko majo neke smešnice in vodi Rado Mulej ... sej drugač oddaja sama po seb še ni tak slaba, sam on mi gre pa tak na živce da ga prav gledat ne morm

-midve z mamo
no pa najbrž bi se še kej našlo

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
Ooo, obozujem take teme, ker res marsicesa ne prenasam na tv in zato posledicno tudi malo gledam, se najvec animal planet, national geographic ipd.
Pa zacnimo. Na zivce mi grejo:
- spanske, mehiske in vse druge telenovele, nevem a je res toliko neumnih ljudi ki to gledajo??
- torkovi solzavi filmi na pop tv, kao resnicne zgodbe, ja pa kaj se, resnicne my ass
- srecna linija, groza od groze..
- mario, rado mulej, ta je res bebav s tisto svojo oddajo, nasprotno pa me zmago batina niti ne iritira tako zelo, bolj tisti njegov poldek
- nmk in vse ostale slovenske kao humoristicne serije
- sedma nebesa, to pa je res visek osladnosti
- james bond in vsi karate, kung fu in ninja filmi, tudi schwarzenegger in podobni, pa seveda j.c. van damme, dolph lundgren pa steven seagal (ta se najbolj)
- vse bedaste komedije v stilu stevea martina in podobnih
- vecinoma vsi tv filmi, torej filmi ki niso posneti za kino, ker so vecinoma obupni
- bednik ki na animal planetu vodi oddajo o smesnih videih, za kozlat, ti smesni videi so itak obup
- razne rakete pod kozolcem, pri jozovcu z natalijo ipd. sicer nikoli nisem videla vec kot nekaj sekund tako da se mogoce motim
- prav tako ne maram grozljivk, razen tistih kjer ni mesarjenja in ki so verjetne, da ni nekih posasti, demonov ipd., torej bolj srhljivke
- in nazadnje seveda te novodobne risanke, res ubogi otroci, so pa ze tom&jerry, palcek smuk
in ostale stare risanke precej boljse
- ah, skoraj sem pozabila, teksaski ranger in podobno sranje, se najbolj pa oni bedak ki je spilal v obalni strazi, ne morem se spomniti imena, torej ta bedna kreatura michael al kaj je ze s tistim svojim avtom, ki se pogovarja z njim in podobni nesmisli. naj napise kdo ce se spomni
Uh, sem se razpisala. Ampak res me marsikaj moti.
Pa zacnimo. Na zivce mi grejo:
- spanske, mehiske in vse druge telenovele, nevem a je res toliko neumnih ljudi ki to gledajo??
- torkovi solzavi filmi na pop tv, kao resnicne zgodbe, ja pa kaj se, resnicne my ass
- srecna linija, groza od groze..
- mario, rado mulej, ta je res bebav s tisto svojo oddajo, nasprotno pa me zmago batina niti ne iritira tako zelo, bolj tisti njegov poldek
- nmk in vse ostale slovenske kao humoristicne serije
- sedma nebesa, to pa je res visek osladnosti
- james bond in vsi karate, kung fu in ninja filmi, tudi schwarzenegger in podobni, pa seveda j.c. van damme, dolph lundgren pa steven seagal (ta se najbolj)
- vse bedaste komedije v stilu stevea martina in podobnih
- vecinoma vsi tv filmi, torej filmi ki niso posneti za kino, ker so vecinoma obupni
- bednik ki na animal planetu vodi oddajo o smesnih videih, za kozlat, ti smesni videi so itak obup
- razne rakete pod kozolcem, pri jozovcu z natalijo ipd. sicer nikoli nisem videla vec kot nekaj sekund tako da se mogoce motim

- prav tako ne maram grozljivk, razen tistih kjer ni mesarjenja in ki so verjetne, da ni nekih posasti, demonov ipd., torej bolj srhljivke
- in nazadnje seveda te novodobne risanke, res ubogi otroci, so pa ze tom&jerry, palcek smuk

- ah, skoraj sem pozabila, teksaski ranger in podobno sranje, se najbolj pa oni bedak ki je spilal v obalni strazi, ne morem se spomniti imena, torej ta bedna kreatura michael al kaj je ze s tistim svojim avtom, ki se pogovarja z njim in podobni nesmisli. naj napise kdo ce se spomni
Uh, sem se razpisala. Ampak res me marsikaj moti.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Midnight napisal/-a:se najbolj pa oni bedak ki je spilal v obalni strazi, ne morem se spomniti imena, torej ta bedna kreatura michael al kaj je ze s tistim svojim avtom, ki se pogovarja z njim in podobni nesmisli. naj napise kdo ce se spomni
Misliš "Knight Rider"-ja, avto je bil KITT, igral pa je David Hasselhoff v mlajših letih.

Vidim, da večina ljudi ne razume naslova. Mišljeni so filmi in nanizanke in ne oddaje. Vzemi ali pusti je "zabavna/razvedrilna" oddaja in ne nanizanka. Ravno tako srečna linija. Tudi Mario in formula 1 ne spadata med filme. Ampak verjetno večina ljudi niti ne prebere tega, na kar odgovarja.
Zadnja leta je ameriška filmska industrija tako slaba, da so skoraj vsi filmi in nanizanke, ki jih izustijo, slabši kot vse španske limonade. Gospodinje so pomoje eden izmed večjih zmazkov, kar so jih naredili njihovi samozvani humoristi. Pa ne prva sezona. Prva sezona je zmaga. Tole, kar pa sedaj gledamo, je pa po domače kr neki. Ne vem no, serija pač ni nič smešna. Da o raznih serijah, ki se vlečejo že v osemnajsto sezono, ne izgubljam besed. Razna Sedma nebesa, Urgenca (jao, ker polom
). Upam, da se tudi PB ne bo tako izpel kot Urgenca.
Naslednji polom so tretjerazredni ameriški filmi, ki so sicer kdaj celo boljši kot tisto spakedralo od Hollywoodske A klase.
Slovenske nanizanke in filmi - joj, kje jaz živim? Če nismo sposobni posnet enega solidnega filma, dejmo raje denar ubogim otrokom, ker je vsak vložek v slovensko filmsko industrijo, met denarja skozi okno.
Se mi zdi, da je na TV-ju gledljiv samo Britanski trojček ob četrtkih (a je to še?), ter kak nemški ali pa azijski film. Ali pa kak zelo star slovenski oziroma jugoslovanski film To so gadi gledam lahko vsak dan, pa se bom vsak dan do solz nasmejala. No, ja, sej se pri NMK tudi, ampak ne od veselja, ampak od žalosti, da lahko nekdo posname kako tako bedarijo. Vse ostalo je pa izguba časa. Zato zelo malo časa preležim/preživim pred TV-jem. (jebat ga, sem pa zelo zahteven gledalec
)
Zadnja leta je ameriška filmska industrija tako slaba, da so skoraj vsi filmi in nanizanke, ki jih izustijo, slabši kot vse španske limonade. Gospodinje so pomoje eden izmed večjih zmazkov, kar so jih naredili njihovi samozvani humoristi. Pa ne prva sezona. Prva sezona je zmaga. Tole, kar pa sedaj gledamo, je pa po domače kr neki. Ne vem no, serija pač ni nič smešna. Da o raznih serijah, ki se vlečejo že v osemnajsto sezono, ne izgubljam besed. Razna Sedma nebesa, Urgenca (jao, ker polom

Naslednji polom so tretjerazredni ameriški filmi, ki so sicer kdaj celo boljši kot tisto spakedralo od Hollywoodske A klase.
Slovenske nanizanke in filmi - joj, kje jaz živim? Če nismo sposobni posnet enega solidnega filma, dejmo raje denar ubogim otrokom, ker je vsak vložek v slovensko filmsko industrijo, met denarja skozi okno.
Se mi zdi, da je na TV-ju gledljiv samo Britanski trojček ob četrtkih (a je to še?), ter kak nemški ali pa azijski film. Ali pa kak zelo star slovenski oziroma jugoslovanski film To so gadi gledam lahko vsak dan, pa se bom vsak dan do solz nasmejala. No, ja, sej se pri NMK tudi, ampak ne od veselja, ampak od žalosti, da lahko nekdo posname kako tako bedarijo. Vse ostalo je pa izguba časa. Zato zelo malo časa preležim/preživim pred TV-jem. (jebat ga, sem pa zelo zahteven gledalec

bejbika napisal/-a:Vidim, da večina ljudi ne razume naslova. Mišljeni so filmi in nanizanke in ne oddaje. Vzemi ali pusti je "zabavna/razvedrilna" oddaja in ne nanizanka. Ravno tako srečna linija. Tudi Mario in formula 1 ne spadata med filme. Ampak verjetno večina ljudi niti ne prebere tega, na kar odgovarja.
No ja, dvomim da je mela BeLLi v mislih zgolj in izključno filme in nanizanke, tak zlo komplicirat pa tud ni treba ... Sploh glede na to da je tud sama naštela zravn Bar in Sanjsko žensko kar sta tud oddaji, pa če smo že ravno tak dlakocepski lahk odštejemo tud nadaljevanke pol, ker nanizanke in nadaljevanke tud niso isto. Al pa dejmo odpret novo temo za najbolj bedne oddaje?

Pa sorry za OT.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
no angel napisal/-a:No ja, dvomim da je mela BeLLi v mislih zgolj in izključno filme in nanizanke, tak zlo komplicirat pa tud ni treba ... Sploh glede na to da je tud sama naštela zravn Bar in Sanjsko žensko kar sta tud oddaji, pa če smo že ravno tak dlakocepski lahk odštejemo tud nadaljevanke pol, ker nanizanke in nadaljevanke tud niso isto. Al pa dejmo odpret novo temo za najbolj bedne oddaje?
Pa sorry za OT.
Lahko bi pa pač bolj razumljiv/razširjen naslov napisala.
bejbika napisal/-a:Se mi zdi, da je na TV-ju gledljiv samo Britanski trojček ob četrtkih (a je to še?)
Če je, so prestavl na pozno uro.. Ker so se ustrašl Jonasa in so dal neke filmske "uspešnice" on četrtkih..
jaz bom k svojem spisku dodala še Policijsko akademijo 1,2,3,410255.. itd, pa Jackie Chan filme, pa tist kar je na A kanalu ponavadi ob torkih (blo) - kao akcija.

- NMK
- 7 nebesa
- Super zvezda (oddaja na NET TV .... ala Dojčland zuht den superstar)
- Mini super zvezda
- španci po dolgem in počez
- mladi in nemirni
- srečna linija
- TV dober dan
- srečna linija
- Triki Đejmija Oliverja (in ostalih kuharjev)
- Čarovnice (Charmed)
- Katarina
- Pazi, kamera!
Hmmmm, zakaj že plačujemo TV naročnino
- 7 nebesa
- Super zvezda (oddaja na NET TV .... ala Dojčland zuht den superstar)
- Mini super zvezda
- španci po dolgem in počez
- mladi in nemirni
- srečna linija
- TV dober dan
- srečna linija
- Triki Đejmija Oliverja (in ostalih kuharjev)
- Čarovnice (Charmed)
- Katarina
- Pazi, kamera!
Hmmmm, zakaj že plačujemo TV naročnino

Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
- srečna linija ipd. (katastrofa čist)
- vzemi ali pusti ...tip me spravla ob živce...je čist naješn...
- TV dober dan, naša mala klinika ipd. oslarije...
- vse novele od španskih, ameriških ni važno...vse kar se vleče kot čreva pa je dolgočasno ravno za stare mame sux
- na zdravje, raketa pod kozolcem, razne natalije vrbotnove in podobna jajca... ne maram goveje muske in podobnih veselic
-spet doma ...ta mario je res en gej...
-sedma nebesa in podobne nanizanke, k so že ene 5x preživete pa vse možne varjante posnete pa še kar snemajo naprej nevemokoliko sezon
-kakšni že 100x videni filmi ala policijska akademija ipd...
- vse možne oddaje na raznih vaških tv postajah, ki jih vodijo kar eni ki tud slučajno ne znajo bit voditelji
pa še bi lah naštevala... pomoje, da bi veliko lažje naštela stvari, ki se jih splača oz. so gledljive, kot pa tiste, ki jih ne prebavljam...ker bi bil spisek pri 1. veliko krajši...
- vse novele od španskih, ameriških ni važno...vse kar se vleče kot čreva pa je dolgočasno ravno za stare mame sux

- na zdravje, raketa pod kozolcem, razne natalije vrbotnove in podobna jajca... ne maram goveje muske in podobnih veselic
-spet doma ...ta mario je res en gej...
-sedma nebesa in podobne nanizanke, k so že ene 5x preživete pa vse možne varjante posnete pa še kar snemajo naprej nevemokoliko sezon
- vse možne oddaje na raznih vaških tv postajah, ki jih vodijo kar eni ki tud slučajno ne znajo bit voditelji

pa še bi lah naštevala... pomoje, da bi veliko lažje naštela stvari, ki se jih splača oz. so gledljive, kot pa tiste, ki jih ne prebavljam...ker bi bil spisek pri 1. veliko krajši...
Vermilion napisal/-a:- srečna linija ipd. (katastrofa čist)
- vse novele od španskih, ameriških ni važno...vse kar se vleče kot čreva pa je dolgočasno ravno za stare mame sux![]()
-nanizanke, k so že ene 5x preživete pa vse možne varjante posnete pa še kar snemajo naprej nevemokoliko sezon
- vse možne oddaje na raznih vaških tv postajah, ki jih vodijo kar eni ki tud slučajno ne znajo bit voditelji![]()
se bolj ali manj strinjam.
dodala bi še
* midve z mamo... ta serija mi gre na živce, ker je stara bolj otročj kot mlada. res mi gre na živce (videla sem samo en del, pa še ta ne v celoti) in ko vidim, da je na tv, prešaltam
* resnične zgodbe

to je to... sicer pa sem pred tv-jem ponavdi samo ob večerih, in gledam le tiste serije/filme, ki so mi všeč.