Kaj vas na vašem partnerju moti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

bi kaj spremenile na svojem dragem?

ja, če bi lahko
24
19%
mogoče pa nekaj malega
85
69%
ne, je popoln
15
12%

Skupaj glasov: 124

Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Včasih me mot, k nikol ne ve kje ma ključe, bančno (čist raztresen) :D , al pa k nogavice da na namesto v koš za preilo. Ampak sm se s temi stvarmi že sprijaznila.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
tina21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tina21 »

Joj, men pa gre tak na živce, ko me lih takrat, ko mam kak izpit kliče stokrat na dan pa me moti (če mu pa to rečem, pol pa je jezn). Če pa jaz njega malo večkrat pokličem, ko se njemu ni za ment al pa kaj, te pa sem pol sitna pa tečna pa kura pa kaj jaz vem kaj še vse:)
Ga bo treba prevzgojit :loldev:
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klea_zvezdica »

ma dneve ko mu gre sam sex po glavi...kr koli rečem obrne tko da je v povezavi s seksom.. to je vse kar mi gre na živce :) , aja, pa da kdaj čist prehitr voz
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

mene je motilo na njem, da se je ''nosil'' in gledal vedno samo nase. saj sva hitro končala:-)
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kaatjaa »

Takih stvari ponavadi ni veliko, če se v zvezi vztraja. So kakšne stvari ampak se da vse skoz. Seveda ni vse skoz lepo (če ne bi blo že mal čudn, če bi blo vse skoz z rožcamni postlan)., ampak če si v resni zvezi in se maš rad, si vse poveš tud tisto kar te moti. Saj pri men je tko.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

mene pa mau mot par malenkosti :) :
-prehitro vozi za moje pojme in bog ne daj da ga kdo prehiti :)
-zmer k mu mau 'pojamram' reče:sj bo :roll:
-včasih je res otročji in pol me še dodatno heca s tem da z mano govori k z dojenčkm :evil:
-al pa ko mu kaj rečm pa reče 'zakaj' pa rečem 'zato' in pol res začne težit zakaj sm to rekla in mu morm čist nepomembno stvar razlagat pol ure :D

sj drugač pa ni tko hudo kokr se mogoče sliš,se mava fajn :P
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

da še nikol nisma bla skup odzuni.. mislim, sej se vedno srečama zun pa kaj popijema, samo nikol še nisma šla skup ven zvečer ob koncu tedna na kak kozarček ali dva.. na kavo pa itak ful pogosto hodima, zdaj je potrebno samo še te izhode "porihtat" :roll:
zun je po dolgem času pa ga ful pogrešam..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black_lady »

mene moti predvsem njegova trma.in ker sem sama tudi precej trmasta to ne paše glih kar dobro skupi :) ker potem se vsak kuja v svojem kotu pa noben noče popustit. na srečo sma še do zdaj vedno pravočasno ugotovila da ni vredno pa sva se pobotala :)
pa te njegove "ljubkovalnice". ene so prav čudne sploh ne upam napisat :D :?

eh pa itak noben ni popoln. pa haval bogu da ne ker bi nam drugače blo dolgočasno a ne? :D
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Men gre pa na živce, da njega mot ker nisem ne vem kako orng zgovorna. Ja pismo no, taka sm... Govort neki v tri krasne tut ne morem. Itak pa on govori ogromno :D
Aja pa mot me še to, da mi ne zna pokazat kako zelo rad me ima :( Kako ga naj tega "naučim"? :?:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

o za to sm pa mogla ful razmislt...je ena rec k me ful moti...to d žveči ku "pujs" :eek: ...sej sva se pomenla...
asoncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncek »

Midva z mojim dragim sva tako ali tako kot dan in noc, tako da me vcasih moti vsaka druga stvar, ki jo naredi, a ljubim ga neskoncno!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Zamujanje. Samo sem se navadila in mu zmeraj rečem naj pride 15 min prej, kot imam pa dejansko čas. Ponavadi se potem ravno poklapa. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

to, da včasih zameri, ko nimam časa zanj (pa sem že tako postala strokovnjakinja glede organiziranosti)...

kuhanje mule...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

da ne razume moje potrebe po iskreni in popolnoma odprti zvezi. js njemu čist vse povem on ma pa en del življenja k ga pred mano nikol ne odpre in mi zamolči preveč stvari k bi jih js rada vedla, pa on misle da se me ne tičejo al da niso pomembne dejansko pa so. preprost da me včasih ne razume
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

pri dragemu me moti naslednje:
- ko je pri meni in če mu kej pade na tla (hrana,smeti)NIKOLI ne pobere,moram jst
-ko sva kje zunaj npr.v diskaču se stalno slini po meni :D sej mi je vredu da me objame pa da mi da lubčka, ma ne da mi ne pusti dihat, pol niti ne morem plesat pa ni prijetno da se kdo v družbi stalno mucka
jst postanem živčna zaradi tega
-misli da je njegov "kolega" center sveta
Odgovori