Kaj vas na vašem partnerju moti?
-
- Sramežljivka
- *daddy's girl*
- Komunikatorka
mene pa mau mot par malenkosti
:
-prehitro vozi za moje pojme in bog ne daj da ga kdo prehiti
-zmer k mu mau 'pojamram' reče:sj bo
-včasih je res otročji in pol me še dodatno heca s tem da z mano govori k z dojenčkm
-al pa ko mu kaj rečm pa reče 'zakaj' pa rečem 'zato' in pol res začne težit zakaj sm to rekla in mu morm čist nepomembno stvar razlagat pol ure
sj drugač pa ni tko hudo kokr se mogoče sliš,se mava fajn

-prehitro vozi za moje pojme in bog ne daj da ga kdo prehiti

-zmer k mu mau 'pojamram' reče:sj bo

-včasih je res otročji in pol me še dodatno heca s tem da z mano govori k z dojenčkm

-al pa ko mu kaj rečm pa reče 'zakaj' pa rečem 'zato' in pol res začne težit zakaj sm to rekla in mu morm čist nepomembno stvar razlagat pol ure

sj drugač pa ni tko hudo kokr se mogoče sliš,se mava fajn

da še nikol nisma bla skup odzuni.. mislim, sej se vedno srečama zun pa kaj popijema, samo nikol še nisma šla skup ven zvečer ob koncu tedna na kak kozarček ali dva.. na kavo pa itak ful pogosto hodima, zdaj je potrebno samo še te izhode "porihtat"
zun je po dolgem času pa ga ful pogrešam..

zun je po dolgem času pa ga ful pogrešam..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- black_lady
- Sramežljivka
mene moti predvsem njegova trma.in ker sem sama tudi precej trmasta to ne paše glih kar dobro skupi
ker potem se vsak kuja v svojem kotu pa noben noče popustit. na srečo sma še do zdaj vedno pravočasno ugotovila da ni vredno pa sva se pobotala
pa te njegove "ljubkovalnice". ene so prav čudne sploh ne upam napisat
eh pa itak noben ni popoln. pa haval bogu da ne ker bi nam drugače blo dolgočasno a ne?

pa te njegove "ljubkovalnice". ene so prav čudne sploh ne upam napisat

eh pa itak noben ni popoln. pa haval bogu da ne ker bi nam drugače blo dolgočasno a ne?

Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
pri dragemu me moti naslednje:
- ko je pri meni in če mu kej pade na tla (hrana,smeti)NIKOLI ne pobere,moram jst
-ko sva kje zunaj npr.v diskaču se stalno slini po meni
sej mi je vredu da me objame pa da mi da lubčka, ma ne da mi ne pusti dihat, pol niti ne morem plesat pa ni prijetno da se kdo v družbi stalno mucka
jst postanem živčna zaradi tega
-misli da je njegov "kolega" center sveta
- ko je pri meni in če mu kej pade na tla (hrana,smeti)NIKOLI ne pobere,moram jst
-ko sva kje zunaj npr.v diskaču se stalno slini po meni

jst postanem živčna zaradi tega
-misli da je njegov "kolega" center sveta