To, da je šla ta ven, me nič ne čudi, čeprav je simpatična.
Renee ali kokrkoli se že napiše, mi je bila na začetku simpatična, zdaj mi pa že žre živce
Sami izgovori, samo blatenje....obup. Bi bilo kar fajn, da bi sla ona naslednja domov...Tyra napisal/-a:Sem pogledala 3. del osme sezone...
To, da je šla ta ven, me nič ne čudi, čeprav je simpatična.
Renee ali kokrkoli se že napiše, mi je bila na začetku simpatična, zdaj mi pa že žre živceSami izgovori, samo blatenje....obup. Bi bilo kar fajn, da bi sla ona naslednja domov...

Next episode: The Girl Who Cries All Time
It's makeover time, and chaos unfolds as one girl's makeover is changed twice and another's new look is painful. Meanwhile, a call from home leaves one girl devastated, while a nude candy-coated photo shoot leaves another model nervous.

Pa sej ne, da mi ni ušeč, sam k mi je taka tupka ... Mi je pa žou za to, k je izpadla, ker mi je bla res huda in sm misnla, da bo mal dalj ostala not ...
Pha take babe pa res sovražm ...
), to ne pomeni, da ma gnilo osebnost, ne?
Sej slike ma hude, sam po obnašanju mi je prou ena taka obupana kura. Pa ful mi je presuha oz. tako preveč ozko konstitucijo ma. 

urszika napisal/-a:Next episode: The Girl Who Cries All Time
It's makeover time, and chaos unfolds as one girl's makeover is changed twice and another's new look is painful.
Dione je luškana, pa Natasha tudi (čeprav se mi malo smili, ker res nima pojma
)