Pa glede teh govoriv da je gay, je izjavo, da pač majo ljudje različne fantazije. Pa če si ga kdo predstavlja v postli z babo, dedom ali pa kr obema njega to ne moti, glavno da gledajo PB
moj naslednji domači ljubljenček bo imel ime Went sam na teh dveh slikcah je res kjutiš no... pa še solzne učke ma... aaaaa, prou zalublena sm ampak njegove očke so res take ne vem, kk bi se izrazla... lepe mogoče?
Men je pa on za moje pojme preveč suh pa tak čuden nasmeh ma, da se ga kr ustrašim (al pa mi je sam čudno, če se smeje glede na to, da je skoz resen in zamišljen)... ful mi je pa všeč vloga, ki jo igra --> tak skrivnosten, tih tip z ubijajoče hudim pogledom
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*slatka* napisal/-a:Kako potem sploh lahko gledaš če ti je zgodba kr neki? Meni je ravno zgodba zanimiva, Went pa vse skupaj še polepša
mogoče sm se narobe izrazla...ni zgodba spet tko slaba,sam ni pa neki da bi dol padla ce ne bi gledala z druzbo,najbrz ne bi pogledala do konca,na zacetku mi je blo kr mal dolgčas,pol na konc pa itak da je zmer bl zanimiv.