Pazite na vaše kartice!!!
***Ally*** napisal/-a:Pomoje so te goljufije bolj redkost in pri nas še niso tako napredni, da bi se to dogajalo.
Hja pri Gorenjski banki so kak teden nazaj melo frko - na Nizozemskem so kradli strankam njihovim denar z računov, dvigovali so na bankomatih.. Res ne morš nikol vedt, sam ne bit tok šur da tega pr nas ni

Huh, jst tud skoraj samo še s kartico plačujem.. tudi meni se res ne da po bankomatih skakat, sploh pa mi ni do plačevanja provizije.
Sem ravno te dni razmišljala, kako sem vedno brez keša - gotovine;
s sabo imam največ po kakšnih 5 €, če pa vem, da bom rabila več keša, pa grem načrtno dvignit.
Ampak svojemu stanju sledim čisto tekoče, vedno v glavi sproti odštevam, koliko zapravim, pa tudi ko pridem domov, prečekiram slipe in preko spletnega bančništva imam svoje stanje vedno 100% pod kontrolo,
tako da pri meni ni panike, da bi izgubila pregled nad razpoložljivim stanjem zaradi plačevanja s kartico.
En folk pa nima pojma o svojem stanju tudi če posluje samo z gotovino.
Sem ravno te dni razmišljala, kako sem vedno brez keša - gotovine;
s sabo imam največ po kakšnih 5 €, če pa vem, da bom rabila več keša, pa grem načrtno dvignit.
Ampak svojemu stanju sledim čisto tekoče, vedno v glavi sproti odštevam, koliko zapravim, pa tudi ko pridem domov, prečekiram slipe in preko spletnega bančništva imam svoje stanje vedno 100% pod kontrolo,
tako da pri meni ni panike, da bi izgubila pregled nad razpoložljivim stanjem zaradi plačevanja s kartico.
En folk pa nima pojma o svojem stanju tudi če posluje samo z gotovino.