Kodri

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

Angel girl napisal/-a:Najlažje je sigurno s figarom, pa niti ni tko slab za lase, sam če jih zaščitiš. Pol maš pa še razne navijalke itd.
Kaj pa če si daš na mokre lase peno al pa kremo za kodre in si jih mečkaš ob sušenju tud nč ne rata?

zaenkrat še nisem poskusila, ker moje izkušnje z penami, laki so takšne, da sem si morala še isti dan umiti lase, da sem se lahko počesala.
bom pa vesela če mi poveste kako se imenujejo te kreme/pene za kodre, kje se jih kupi in od katere znamke priporočate? hvala
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst uporabljam tole kremo Slika Tigi Curls Rock, sicer mam sama kodraste lase, ampak s to kremo so pa kodri velik lepši. Moja frizerka ma ravne lase in si s to kremo nardi ful lepe kodre. Tko da za poskusit je ;) Drugače se pa to da kupit mislm da samo v frizerskih salonih.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

kolko pa je kaj cena tega?... bi tut jaz rada mal kaj drugega probala....sj mam lepe lase...ampak ravne...včasih bi prav rada malo kodrčkov
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Cena joj k se ne spomnim zdele ammm okol 4 jurje je bla ? Men se zdi, nism zihr. Jst jo mam že ulalala dolg, ker daš res mal. Če daš res pikco preveč si greš lahk sam še lase umit ker zgleda ful mastno vse.
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Kako ga uporabljaš in kako zgleda ta difuzer? Kr js mam doma nek nastavek za fen, k je tak okrogel pa ma pol take špičke vn kot ena krtača...pa ne vem če je to to :oops: :roll:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

To je difuzer ja, fora tega je da ti lasje na frčijo okol ampak se lepo enakomerno sušijo, kar je pr kodrih bolj pomembno. Men frizerka zmer na difuzer posuši. Najboljš je, da si daš v lase kremo/peno pač karkoli, potem si pa zvrneš glavo dol in z difuzerjem od spodi sušiš.
londoncanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: London

Neprebrana objava Napisal/-a londoncanka »

Se slisi tocno tako kot moj tip las :)
jaz sem fasala popizdevico z svojimi lasmi in navijalkami!
Na zalost ni slo...tudi frizerka ni nic mogla pomagat.
Pol sem sla in sem si nardila trajno!
Ja tudi ce mi je cel svet odsvetoval ces da unici lase in je staromodno itd
In zdej mi ni prav nic zal :)
Ena frizerka mi je lepo nardila trajno na ta najbolj siroke navijalke. To je pomembno, ker ce ne bos mela res tiste tipo mini val iz 80tih! bljahhh...Najprej je bilo full cudno ker mam dolge lase sam po cca treh mesecih ko so malo zrasli od zgoraj je pa postalo cool.
Zdej je ze vec kot eno leto in imam lase nekje do pol hrbta. Valoviti pa so nekje od konca uses naprej. Meni lasi rastejo bolj pocasi!
Sam ce pa mas kratke lase pa moras pazit, ker se po trajni masa skrajsajo.
Ko sem si jaz nardila trajno sem ze mela lase cez ramena.
Pa po trajni moras lase tudi malo bolj pozorno negovat.

pa pa
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Kako do takilih kodrov:

Slika

Mam pa drgač čist ravne lase in si zlo težko nardim kodre. Dolgi so pa lih ene tok kot jih ima Ashlee n sliki :)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

BeLLi, to je zelo težko rečt, kako dobiš tako frizuro. Če maš res ful ravne lase boš težko dobila take valovite. Na mokre lase probaj dat malo pene/kreme/spreja za kodre in potem suši z difuzorjem (glavo nagni dol) in zraven malo mečkaj. Mogoče boš dobila tako frizuro, če pa ne, pol maš pa preveč ravne trmaste lase.
I laugh at gilded butterflies.
Sweetflower
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sweetflower »

hellow! vprašala bi katere pene in lake za lase uporabljete? in če za kodre velja tudi fen,če je kateri že z navadnim fenom uspelo do naravnih kodrov?
hvala
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

A katera ve, kje se da kupit Osis loopy curl cream to je od Schwarzkopfa ;) Če prodajajo še kje drugje, al samo v frizerskih salonih?
Mi je to dal dva dni nazaj frizer v lase in sem ful zadovoljna :gut:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

BeLLi napisal/-a:Kako do takilih kodrov:

Slika

Mam pa drgač čist ravne lase in si zlo težko nardim kodre. Dolgi so pa lih ene tok kot jih ima Ashlee n sliki :)
Jz si pa na vlažne laske nardim kitke in je naslednji dan super frizurca. :D Zdej sem si še peno kupila in bom mal ustvarjala, hehe, pa bomo vidl, kaj bo ratal..
Ja, um, sam niso pa tko lepi valoviti laski(kot na sliki) potem..
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Angel girl napisal/-a:A katera ve, kje se da kupit Osis loopy curl cream to je od Schwarzkopfa ;) Če prodajajo še kje drugje, al samo v frizerskih salonih?
Mi je to dal dva dni nazaj frizer v lase in sem ful zadovoljna :gut:

Res nobena ne ve? :(
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Ja če ti jo je frizer dal na lase pol reči frizerju naj ti jo naroči in jo tam kupi.
I laugh at gilded butterflies.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

kako da takih kodrov, ki jih ima tina iz big brotherja?

Slika
Odgovori