To se bo vedno bolj pogosto dogajalo
Kam gre ta svet in poštenost

najde pa grem lepo malo po trgovincah.

kr.ena napisal/-a:Jaz tudi vedno več plačujem s kartico. Ampak nikoli v lokalih, samo v trgovinah in na bencinski.
Odkar so uvedli provizije za bankomate drugih bank, se mi ne da vedno iskat pravega bankomata. Provizije jim pa ne privoščim, prekletim požrešnim kapitalistom![]()
Zvoncica napisal/-a:Jaz precej plačujem s kartico, ampak le tako, da jo lahko vidim. Ne bi je recimo dala natakarju, da jo odnese stran.

seveda pa jaz tudi nebi dala kartice natakarju, da jo odnese vstran, pa tudi ko dobim račun vedno pogledam če so vtipkali točno vsoto.
Ce pa je treba kaj z gotovino placat pa mam fajnega fanta (on placa), pol mu pa vrnem denar - ko uspem prit do NLB bankomata (pr nas se mors kr namatrat, da najdes kakega)...Za en x nimam slabih izkusenj s krajami al pa cem podobnim - upam, da tako ostane tudi v prihodnje 

sAdie napisal/-a:Vedno placujem s kartco - gotovine prakticno ne nosim nikoli saboCe pa je treba kaj z gotovino placat pa mam fajnega fanta (on placa), pol mu pa vrnem denar - ko uspem prit do NLB bankomata (pr nas se mors kr namatrat, da najdes kakega)...Za en x nimam slabih izkusenj s krajami al pa cem podobnim - upam, da tako ostane tudi v prihodnje

allessya napisal/-a:Jaz plačam s kartico samo, če je res nujno (če slučajno nimam nič v denarnici, pa nikjer v bližini ni bankomata), drugače pa plačujem vse z gotovino. Če vem, da bom rabila denar, ga pač predhodno dvignem, pa je.