Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Ne me strašit z operacijami, rezanjem ipd.!!! :eek:

Hvala za informacije in podporo (:)), ampak mene je straaaaah! Sem bla v dežurni, kjer mi je teta tko od daleč rekla, da naj dam pač obladke gor in pridm nazaj, če bo slabš. Komi pogledala je. :roll:

In tko zdej že od včeri hodim vsa povita okrog in mogoče celo mal pomaga, heh. Upam! Ne boli me več toliko in tudi ni več tako trdo, koža okrog pa je namesto rdeča zdaj rjavkasta, wtf. :(

Držte pesti, da bo tole v redu. :(
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

:( :bussi:

Itak, da bomo držale tačke zate...

Pa kej sporoči kako je kej s tabo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objava Napisal/-a plesalčica »

sem imela tur na hrbtu.zdravnica mi ga je prerezala in očistila gnoj.potem sem morala skrbeti zanj...obkladki...
...itak mi vse diši po tebi...
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Probi še obkladke iz medu, baje naj bi med skupaj gnoj nagnal. BTW, a stisnit ga pa ne morš?
Velouria
Debatorica
Debatorica

Ancica napisal/-a:Probi še obkladke iz medu, baje naj bi med skupaj gnoj nagnal. BTW, a stisnit ga pa ne morš?

Sem poskušala in ni bilo pozitivnega učinka, prej obratno.

Zdaj sem 2 dni okrog hodila s povojem na nogi in zadeva se je precej zmanjšala, tudi boli ne več, le malo je še trdo ... Upam, da ne hvalim dneva pred nočjo, heh.

Drugače pa hvala vsem skupaj za nasvete in informacije! :)
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

jaz sem imela tud neke vrste tur, pa so mi ga prerezal, sšistili in nikoli več se ni pojavil. sam moj je bil tik ob ključnici.
j. doe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje na tem našem ljubem planetu...menda...

Neprebrana objava Napisal/-a j. doe »

za take neprijetne zadeve se dobi kremica v lekarni.. ne vem kako se ji reče, take črne barve je pa ziher pomaga... naneseš jo na gazo, debel sloj, pa poviješ, pustiš kak dan in ponoviš, če je treba (ponavadi ni treba).
upam, da bo kmalu boljše :thumbs
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

sicer bo mogoče slišat mal neumestno, ampak procedura je pri človeku lahko ista :wink: : ravno pred kratkim se je tak tur naredu tud našemu psu... najprej sem ga mal masirala na tistem mestu, da se je zadeva hitrej odprla, potem mu pa stisnila ven kolkr se je dal te svinerije (fuj, še dans mi je slab če se spomnm :pale: )... potem sem mu razkužla z alkoholom, dala par kaplc propolisa in je en dan še mal vn teklo, potem se je pa čist lepo zacelilo in se čist nič več ne pozna
The secret of success is consistency of purpose.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

j. doe napisal/-a:za take neprijetne zadeve se dobi kremica v lekarni.. ne vem kako se ji reče, take črne barve je pa ziher pomaga... naneseš jo na gazo, debel sloj, pa poviješ, pustiš kak dan in ponoviš, če je treba (ponavadi ni treba).
upam, da bo kmalu boljše :thumbs

una krema, če mislimo isto, se kliče Ihtiolovo mazilo...taka črna je in smrdi po katranu...ma meni je pomagala fulkrt...enkrt sm mela pod pazduho ful velik tur(?), ma sm mazala z uno kremo in je šlo vn u enm tednu fuuul krvi in gnoja...una krema kao d stanša mal kožo in povleče un gnoj proti vrhu...
Velouria
Debatorica
Debatorica

Hvala za nasvet! :) Definitvno ga bom upoštevala drugič, ker se je stanje te zadeve na nogi izboljšalo in mislim, da ne bo potrebno (upam!).

Sumim, da sem nagnjena k temu, namreč pred kratkim se mi je tudi na lasiču naredilo nekaj podobnega - kot nekakšen podkožni mozolj, zelooo boleč, toda zadeva je na srečo izginila. ;)

Jst pa res vse po spisku fašem. :?
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti (ZT)

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

IZSUŠENA USTA

Nevem ali naj bi to temo dala pod zdravje ali sem, ampak recimo, da za ta problemček ne bi ravno hodila k zdravniku :)

Torej, imam neverjetno suha usta. Brez da si jih zmočim se ne moram niti smejati, ker me čisto "zategne".

Imam veliko labell in podobnih stvari, mažem se skoz, ampak imam še zmeri suha usta. A ma še katera kakšno podobno izkušnjo? Obstajajo kakšne kreme oz. vazelini, ki to kvalitetno popravijo?
aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: my world

Neprebrana objava Napisal/-a aLLiSSe »

A si ze probala vazelin od AMAI-a? Jst mam tut zlo suhe, sploh pozim, pa mi je tip enkrt tega prnesu pa ful pomaga.. sam nevem kje se ga dobi sploh :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz sem se že sprijaznila, da sem odvisna od label. Pač jih skoz s sabo vlačim, in točno vem, kere so zame ok, kere so slabe :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^Nekje sem brala, da majo ene labelle v sebi take sestavine (predvidevam da take, ki izsušujejo), da postaneš potem "odvisen" od njih. Ne vem kok je to res, ker men se to ne dogaja, eni majo pa ful pripomb čez to.

Poskusi s kakšnim ribjim mazilom čez noč (oz. še bolje, navaden vazelin v lončku, brez parfumov in tega), čez dan pa neki mastnega-za pozim mam eno slovensko znamko, se mi zdi da je Krka, nisem zihr pa je ful v redu. Lahko pa probaš tudi Blistex Tea Touch s kroglico-sem si ga pred kratkim kupila, pa tud super.
Uporabniški avatar
*nAughTykA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *nAughTykA* »

Ja js sem mela podobno težavo...zdej že skos uporabljam blistex in men je super pomagalo. Za začetek ti priporočam takega čist navadnega potem ko bo boljš je pa zlo fajni Blistex satin gloss- z izvlečki svile
Zaklenjeno