Kakšen avto vozite?
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
jaz se vozim relativno veliko...in včasih tudi daleč...zato mi je zelo pomembna tudi moč...pa velikost...in konec koncev tudi oblika...saj menim, da ti mora biti avto tudi všeč...saj to ni stvar, ki bi jo menjal vsak mesec...in se moraš v njem dobro počutiti...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
mogoče tebi...meni pač ne...mi je važno tudi kako me pripelje...smo si pač različni, a ne?
če bi oblikovalci avtov tako razmišljali...bi potem vsi res imeli enake...
sicer nisem suženj svojemu avtu...toda če veliko časa preživiš v avtu..pač gledaš tudi na funkcionalnost, velikost, obliko, moč...pa še kaj drugega zraven...
pa saj kot sem že rekla...vsak ima svoje mnenje...
če bi oblikovalci avtov tako razmišljali...bi potem vsi res imeli enake...
sicer nisem suženj svojemu avtu...toda če veliko časa preživiš v avtu..pač gledaš tudi na funkcionalnost, velikost, obliko, moč...pa še kaj drugega zraven...
pa saj kot sem že rekla...vsak ima svoje mnenje...
...i still believe in your eyes...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
*purple bitch* napisal/-a:tle se morm pa še jst strinjat..nikol nebi dala denarja za avto ki bi mi bil grdin valda da gledaš na vse skupi...mislm nevem no...
za dva tri milijone mislm da gledaš pa res čist na vse.
Kaj pa če je ful ful lep, notr pa gnil?
Vprašam.. tud to obstaja.
Se pa strinjam za astro_mb, osnovna funkcija vozila je prepeljati te od točke A do točke B.
Izgled je postranskega pomena.
purple_rain napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:tle se morm pa še jst strinjat..nikol nebi dala denarja za avto ki bi mi bil grdin valda da gledaš na vse skupi...mislm nevem no...
za dva tri milijone mislm da gledaš pa res čist na vse.
Kaj pa če je ful ful lep, notr pa gnil?
Vprašam.. tud to obstaja.
Se pa strinjam za astro_mb, osnovna funkcija vozila je prepeljati te od točke A do točke B.
Izgled je postranskega pomena.
na vse gledaš, kot celoto..seveda je lahko zuni lep, notr pa gnil..pa najdeš tazga ki je in zunej lep in noter lep in ima vse fajn...

honeydew napisal/-a:Važno je da te pripelje od točke A do točke B, da malo pije, pa da nimaš težav z njim. Kup pleha, kaj ma pa veze kako zgleda. Krneki
Tole me je pa res podražl.. Ne gledamo vsi na to tko kot ti, očitno!! Men je recimo zelo pomembno kako izgleda avto! Pa vedno bolj mi je tut pomembn, kok konjčkov ma, pa kašne pospeške.. Nikol ne bi vozila avta, k mi ne bi bil všeč. Tut mislm, da avtomobili dost povejo o njihovih voznikih. In če bi si loh prvoščla, bi mela Golfa V, ker se mi zdi ženstven, eleganten, tut športen, voznik nej bi bil strasten, samozavesten in drzen.. Popolna kombinacija bi bla (jaz pa Golf, torej

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
Zdj se s tipom prpravlava, da bova menjala avto, oz. da bova še enga nabavla...Sam morva še mau prečekirat in predebatirat.
Drgač bi jst kupla kej tazga, sam stroški vzdrževanja?! Bom sam za avto delala
Drgač pa je lepotička...pa 200 konj, đizs ane
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1275542
Če bi mela pa res ful keša, bi si pa tega lubija nabavla
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1319618
Sm ljubiteljica Japončkov
Drgač bi jst kupla kej tazga, sam stroški vzdrževanja?! Bom sam za avto delala

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1275542
Če bi mela pa res ful keša, bi si pa tega lubija nabavla

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1319618
Sm ljubiteljica Japončkov