Jaz ANtm spremljam po tv-ju. Tale Lisa mi je pa res usekana no. Pije pa tudi ko žolna, je pa res da je zlo fotogenična. Me res zanima kaj se bo zgodilo da bo šla ven.
OT: kaj zaj je al ni nove teme o Germany's top model?
Angel girl napisal/-a:Kako? Če sploh še ni blo predvajano v USA? No sj vseen, to prihrani do konca, pol boš pa na konc povedala če je blo res
ej prisezem, da sem nasla ono ves, na koncu, ko puncke zginjajo...in je na koncu ostala ena (ne smem povedat kera ). Ta video je bil pa cirka 00:10 min
Čist možno, da je nekdo tak filmčk naredu sam. To je tko kot tista varianta, ko je nekdo naredu kao America's next top model man - pa je blo prepričljivo narjen, ampak ni resničen.
Tretjega dela 8. sezone zdele še ni gor, najbrž bo jutri
Angel girl napisal/-a:Kako? Če sploh še ni blo predvajano v USA? No sj vseen, to prihrani do konca, pol boš pa na konc povedala če je blo res
ej prisezem, da sem nasla ono ves, na koncu, ko puncke zginjajo...in je na koncu ostala ena (ne smem povedat kera ). Ta video je bil pa cirka 00:10 min
A mi pošlješ zs
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
ja, jaz sem tud nasla. samo nisem pogledala, ker mislim, da je izmisljeno
Sej zraven tega videa piše, da je to zmagovalka po njenem mnenju... ( nekaj v tem smislu no... sem ga jaz tudi gledala Ziher še ni znano, katera je zmagala... so samo predvidevanja in pol eni pač nardijo te filmčke...
Letting him prove how much he loves you is SO today
cukr8 napisal/-a: Zadnjič mi je slučajno pod roke prišla stara (septembrska) številka revije Eva in sem v njej odkrila Elyse na 3 fotografijah ... Takrat pri nas sploh še niso začeli predvajati ANTM, če se ne motim...
No, včeraj sem spet malo listala stare izvode Eve in tokrat sem pa v oktobrski številki iz leta 2005 našla Amando (iz ene od začetnih sezon)... Bila je v celostranski reklami za Levi's jeans... Ampak so pa očitno malo prikrojili resnico, saj so pod njeno izjavo o kavbojkah 'Ne potrebujem ogledala. Vem, da mi dobro stojijo.' zapisali 'Amanda, slepa od rojstva'. No, ko je bila na ANTM še ni popolnoma oslepela, ne ...