Smučarski skoki

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple bitch* napisal/-a:ej sam to mi je čudn...ani tko da če si težji te bolj nese...mene na sankah in smučkah zmeri nese nevem kam :lach:

purple, vrzi se z balkona, boš videla, kako daleč boš letela! :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tolk bom letela iz kolkih metrov bom skočila :)

jst to čist resno mislim...več nese če si težji..sicer nevem kako potekajo sile ko skočiš iz skakalnice, ampak našim ultra suhim skakalcem suhost očitno en pomaga prav dosti...pravzaprav nič...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

ma ni lih tko ...
moraš met pravo tehniko letenja, pa odriva, pa peresno lahke kosti pa pravi kombinezon, pa smučke ... tukaj je toliko dejavnikov, da ne moraš trditi, da bo nekdo boljši, če shujša ali se zredi ...
s tako tehniko, ki jo je imel Peterka pri 17ih, ko je bil svetovni pokalni prvak, danes ne prideš tudi med 50 ... tako je to ;)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

bejbika napisal/-a:...men je tale trend izsušenih skakalcev čist mem ... in za to je kriv najlepši trener ever ... Norvežani so s Pettersenom začeli tole oslarijo ...

and who would that be :gruebel: :wink: ... tud men se zdi to kar počnejo s temi omejitvami kg čisti debilizem... sej so skor vsi že k ene anoreksične manekenke :? ... pol pa ni čudn če so vsi neki zakompleksani in eni pijejo, drugi imajo živčne zlome, tretji sindrom izčrpanosti... se spomnim primer enega nemškega skakalca pred kratkim (ne vem kako se že piše), ki se bil zelo uspešen, potem pa eno sezono kar naenkrat nula... in so ga pošiljali nekaj zdravit se, ker je menda "pregorel"... ene parkrat je potem še skoču in potem dokočno odnehal... luštn poba drgač, sam suh pa ko zobotrebec... takih mi je res škoda
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

*purple bitch* napisal/-a:...več nese če si težji...

po zemlji ja, ne pa po zraku... vrž z mize en košček papirja in hkrat eno žlico, pa boš vidla kaj bo prej pristal na tleh :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

žlica ja :D
ice_pupa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ice_pupa »

micamaca napisal/-a:
bejbika napisal/-a: še 1x, kriva je samo in izključno država, da šport propada ...

to je pa sveta resnica :!:

no, tu se še pa jaz spodi podpišem!

vse kar se naši mali državici lepega zgodi, morejo toti blesavi politiki uničit! halooo! nihče nas ne pozna, ker smo premajhni, pa nas zamenjujejo s slovaško,... toti naši zlati politiki pa mislijo, da nas bo folk začel prepoznavat samo zato, ker smo v EU, pa ker mamo evre pa bla bla bla - politika!

ko bi pa kdo ke naredo za večjo prepoznavnost s kakšnih drugih zornih kotov???? ne, to bi pa blo za našo vlado preveč drago (si nebi mogli pivoščit zasebnih letal pa takih pi.....j. :D

kar se pa tiče smučarskih skokov, pa mislim, da mamo potencial, samo ga je treba razvijat,... :) posebej bi pa blo fajn, če se nebi več s peterko trudli, pa bi to pozornost, ki jo njemu namenjajo, komu drugemu namenili - bi blo več koristi. :wink:
Dekle zapomni si, da se le enkrat živi! Življenje so sanje in moraš verjeti vanje!!! m.h.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to je res...Peterka je samo še za figuro tam... :?
avril
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avril »

Svetla točka smučarskih skokov - Jernej Damjan je dosegel 3. mesto :razz:

Sem prav vesela in upam,da mu bo to dalo elan za naprej
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ronnie »

ne vem če to glih sm spada, ampak za koga pa drugače navijate? :)
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Katie »

Js za Janneta Ahonena, čeprou je letos mal slabši mi je še zmer d best :D
ice_pupa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ice_pupa »

Thomas Morgenstern! :mukkies: meni se je dečko v začetku letošnje sezone prav smilo, ko so se vsi tak vrteli okoli Schlierenzauer-ja!
zaj sn pa tak vesela, da je se je končno izkazalo, kdo je vredn naše pozornosti! :D
pozdravček :wink:
Dekle zapomni si, da se le enkrat živi! Življenje so sanje in moraš verjeti vanje!!! m.h.
Anja321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja321 »

norvežani so mi uglavnem vsi kul, pa švicarja...tako da navijam za njih :cool: ne maram pa nemcev :roll:
avril
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avril »

Hja odkar je Hannavald (joj sj ne vem kako se točn napiše) nehal skakat, še nism najdla nekoga, za katerega bi 100% lahko rekla, da navijam zanj.

V prvi vrsti seveda upam na najboljše rezultate naših, ampak letošnjo sezono jim ne gre. Kar seveda ni čudno, saj se vodstvo menja iz dneva v dan...

Mi je pa res užitek gledat kako letijo....
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

ice_pupa napisal/-a:Thomas Morgenstern! :mukkies: meni se je dečko v začetku letošnje sezone prav smilo, ko so se vsi tak vrteli okoli Schlierenzauer-ja!
zaj sn pa tak vesela, da je se je končno izkazalo, kdo je vredn naše pozornosti! :D
pozdravček :wink:

ma hvalabogu da so se mal vrtel okrog tega S...pa še neki ker tko je vsaj morgi padu mal na realna tla, se nehu nost in začel dobr skakat...

pr naših skakalcih je pa tko kt pr večini športov v naši mali deželici... prvo treba zvezo spucat, nej se ve kdo pije in kaj pije pa kdo plača...
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Odgovori