Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Vylynk@ napisal/-a:

... ja no drugače pa hodim ven, žuram in poskušam živeti brez njega, čeprav je težko ... mogoče mu bo pa enkrat žal da me je zapustil, samo bo takrat zanj prepozno ... :(

to sem si jaz tud ves čas mislila,da bo spoznal, kako me ljubi in da sem jaz tista prava zanj. Pa ta dan ni nikoli prišel. Pa verjetno tud zate ne bo, zato najbolje, da nehaš s praznim upanjem kar takoj. boš hitreje prebolela. Ampak res tipi nardijo ful grdo. da te pustijo po sms-u. Res še enkrat bom rekla, grozno. To je men čist otročje in nedozorelo.
Ampak mojemu bivšemu se je vse, kar je on men naredil vrnilo. Ga je potem ena punca, k jo je mel za mano, pa je bil ful zaljubljen v njo, pustila. Pa je vidu, kako je. Saj ne, da imam jaz kaj od tega, mi je čist vseen. Samo tko povem.
Ni vse zlato, kar se sveti.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Anona napisal/-a:to sem si jaz tud ves čas mislila,da bo spoznal, kako me ljubi in da sem jaz tista prava zanj. Pa ta dan ni nikoli prišel.

Jz sem tud to verjela. :rofl:

Ampak mojemu bivšemu se je vse, kar je on men naredil vrnilo. Ga je potem ena punca, k jo je mel za mano, pa je bil ful zaljubljen v njo, pustila. Pa je vidu, kako je. Saj ne, da imam jaz kaj od tega, mi je čist vseen. Samo tko povem.

Men bi pa to velik pomenil. Osebno zadoščenje. Lekcija za tega človeka, da se vse vrne..ker žal, še nisem doživela, da bi se komu, ki je mene prizadel, vrnilo vse tisto.
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

No, saj po svoje je neko zadoščenje, sam nekak, ko sem ga vidla, da je ves povožen, si nisem mogla msilit, prav ti je. Konc koncu je tud on samo človk. Delal je po svojem prepričanju, da dela prav in skrbel zase, da se bo njemu dobro izšlo. Saj navsezadnje smo vsi egoisti in skrbimo, da bo nam dobro.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Anona napisal/-a:No, saj po svoje je neko zadoščenje, sam nekak, ko sem ga vidla, da je ves povožen, si nisem mogla msilit, prav ti je. Konc koncu je tud on samo človk. Delal je po svojem prepričanju, da dela prav in skrbel zase, da se bo njemu dobro izšlo. Saj navsezadnje smo vsi egoisti in skrbimo, da bo nam dobro.

Ja, sej sicer se strinjam s tem.
In tole moje razmišljanje ni mišljeno škodoželjno(ne čist :D), sam tko, v smislu..zdi se mi pravično, da se sčasoma vloge obrnejo.
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma sej te čist štekam. Sploh ko si prizadet, si res želiš, da bi se vse vrnilo. Sem tud jaz svoje čase tko mislila. Ampak takrat ko se pa je, mi pa ni nič več pomenilo. Razen to, kar si rekla, da pravično pa je bilo. Vsaj v tem primeru.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

Kako prebolevate vaše neuspešne zveze? Kako zacelite strto srce? Ni mišljeno, da sta bla v zvezi...lahko da sta se zaljubila, vendar malo prepozno, ko so bile ovire že postavljene...in jih ni mogoče zaenkrat premagati.

Kako ga preboleti, in pustiti za seboj...čeprav je skoraj popoln, in se ujemata v vsem?
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Huh PlayLejdi jst mislm, da če bi mele odgovore na tvoja vprašanja tale tema ne bi imela 100 in več strani :(

Kako pozabit? Kako prebolet? Kako spravit to iz glave? Hjaa ... se ubadam s tem že skor eno leto, več al manj neuspešno ... :? No ja ... al pa recimo, da uspešno s še vedno občasinimi groznimi krizami ...

Ampak rešitve pač ni, vsaj za moje pojme. Vse je odvisno od človeka. Nekomu pomaga to, da se zateče k novi osebi, nekomu to da se zapre vase in je sam, nekomu to da nori s prijatelji, nekomu spet čist neki druzga ...
Jst bi lahko povedala zase, ampak ker sm čist idividualen človek kot ti, ti vrjetno ne bo kej veliko v korist, sploh pa če mi v enem letu še ni ratalo, aj ges sou ti res ne bo v korist :D

Tko, da ... če bi vedla recept bi ga povedala pa ga pomoje ni ... vsak ti bo reku žuri, bodi s prijatelji, zapolni si čas, misli na druge zadeve, uživaj la la la ... pa sej res pomaga, ampak še vseen ne vedno. Ko si pa sam si pa sam ... sam s svojo glavo in sam s svojimi blodnjami in težavami :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Anona napisal/-a:Ma sej te čist štekam. Sploh ko si prizadet, si res želiš, da bi se vse vrnilo. Sem tud jaz svoje čase tko mislila. Ampak takrat ko se pa je, mi pa ni nič več pomenilo. Razen to, kar si rekla, da pravično pa je bilo. Vsaj v tem primeru.

to je pa zmeri.. k se spomnem da sm v 1.letniku jokala za svojim tipom ki to usbistu sploh ni biu (mal sva mutila) pa govorila kok zlo ga mam rada.. če primerjam s tem kar mam zdej se mi tisto ne zdi več omembe vredno... sej spomini ostanejo za zmeri.. preboliš pa use slej al prej pomojm
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

PlayLejdi napisal/-a:Kako prebolevate vaše neuspešne zveze? Kako zacelite strto srce? Ni mišljeno, da sta bla v zvezi...lahko da sta se zaljubila, vendar malo prepozno, ko so bile ovire že postavljene...in jih ni mogoče zaenkrat premagati.

Kako ga preboleti, in pustiti za seboj...čeprav je skoraj popoln, in se ujemata v vsem?

Meni je pomagalo, da so najprej minevale minute, ko nisem mislila nanj, pa sem se mogla za vsako minuto boriti, potem so minivale ure, ko nisem mislila več nanj, potem dnevi, tedni in sedaj lahko rečem leta:) Moraš iti korak za korakom. Vse naenkrat ne gre.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Men je tok tezko, ki berem vase poste in se spomnim ko je blo pri meni isto. Pa ceprva sva bila skupaj samo pol leta, sem rabila preveliko casa, da sem ga pozabila in zazivela na novo. Pa se zdaj, kdaj pomislim nanga - v prijatelski obliki :)

In zdaj sem ze 2 leti z novim fantom, ki ga imam resnicno rada, ampak ko imava krize, me je zelo strah, da bi mogla it se enkrat cez vse to, k vem kako boli.

In zato socustvujem z vsemi vami, ki "zalujete" za svojimi bivsimi in vam zelim veliko soncka in mavrice v srcka in da vam bo cimprej spet lepo.

:bussi:
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

Anona napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:Kako prebolevate vaše neuspešne zveze? Kako zacelite strto srce? Ni mišljeno, da sta bla v zvezi...lahko da sta se zaljubila, vendar malo prepozno, ko so bile ovire že postavljene...in jih ni mogoče zaenkrat premagati.

Meni je pomagalo, da so najprej minevale minute, ko nisem mislila nanj, pa sem se mogla za vsako minuto boriti, potem so minivale ure, ko nisem mislila več nanj, potem dnevi, tedni in sedaj lahko rečem leta:) Moraš iti korak za korakom. Vse naenkrat ne gre.

S tem se lih borim...saj ne da bi ga hotla pozabit...v bistvu je vzrok tisti ki boli...on mi ni nic kriv...in to je najbolj kruto...prevec zapletena zgodba...ampak edina resitev bi bla, da bi ga prebolela...pa da bi do njega cutila le se prijateljstvo...vendar je prehudo...in ni dneva da nebi jokala...ko sem s prijatelji se gre...sam vseeno tava po glavi...
Mene je strah biti samo, ker potem san na njega mislim...in ni prijetno....ko jokas, ko neves kako splavati na povrsje iz te bolecine.
Komaj se prebijam iz minute v minuto, iz ure v uro, iz dneva v dan...ne morem nič jest, ful težko diham....tako mi je težko, da res več nevem kako naj si olajšam to bolečino.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

PlayLejdi napisal/-a:
Anona napisal/-a:

S tem se lih borim...saj ne da bi ga hotla pozabit...v bistvu je vzrok tisti ki boli...on mi ni nic kriv...in to je najbolj kruto...prevec zapletena zgodba...ampak edina resitev bi bla, da bi ga prebolela...pa da bi do njega cutila le se prijateljstvo...vendar je prehudo...in ni dneva da nebi jokala...ko sem s prijatelji se gre...sam vseeno tava po glavi...
Mene je strah biti samo, ker potem san na njega mislim...in ni prijetno....ko jokas, ko neves kako splavati na povrsje iz te bolecine.
Komaj se prebijam iz minute v minuto, iz ure v uro, iz dneva v dan...ne morem nič jest, ful težko diham....tako mi je težko, da res več nevem kako naj si olajšam to bolečino.

:( :( :( kak pa mi je zadni del posta znan... nisem brala kak dolgo je od konca, ampak s časom bo lažje..vem da ni dobra tolažba, pa vendar...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

~NIA~ napisal/-a:
Anona napisal/-a:Ma sej te čist štekam. Sploh ko si prizadet, si res želiš, da bi se vse vrnilo. Sem tud jaz svoje čase tko mislila. Ampak takrat ko se pa je, mi pa ni nič več pomenilo. Razen to, kar si rekla, da pravično pa je bilo. Vsaj v tem primeru.

to je pa zmeri.. k se spomnem da sm v 1.letniku jokala za svojim tipom ki to usbistu sploh ni biu (mal sva mutila) pa govorila kok zlo ga mam rada.. če primerjam s tem kar mam zdej se mi tisto ne zdi več omembe vredno... sej spomini ostanejo za zmeri.. preboliš pa use slej al prej pomojm

Pr men je blo isto u prvem letnku..mislna sm da se mi bo svet podru.zdy k se spomnem nato mi je kr mal smešn. No ratal mi ga je prebolet po enem letu..
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

Josephina napisal/-a:
In zato socustvujem z vsemi vami, ki "zalujete" za svojimi bivsimi in vam zelim veliko soncka in mavrice v srcka in da vam bo cimprej spet lepo.

:bussi:

oo kako lepo, hvala :bussi:

no sj men gre pa zdj mal na bolš, k se že dolg nisva slišala, ampak včasih bi ga prov poklicala pa mu povedala da ne morm brez njega, pa da ga pogrešam, ampak vem da ne bom nč dosegla s tem.al pa k gledam fotke pa berem sms sporočila k sva si pisala mi gre kr na jok, ampak se zadržim :?
tko da čez 14dni se bova spet vidla in bo mal kriza. :?
upam da mi bo čimprej uspel.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Za vse tukaj, ki objokujete propadle zveze...

Tud sama mam za sabo eno ločitev od mojga dolgoletnega fanta...je hudo,ampak se preživi! Življenje gre dalje. V življenju je tolko lepega, toliko novih ljudi, ki jih še ne poznaš, toliko lepih trenutkov, novih seveda, ki jih nikoli nebi doživela, če bi bila še vedno s to osebo.

Vem da je težko! Vem da ne moreš pozabit da ti je hudo...Ampak vse to mine. Življenje je prekratko, da bi objokovali pretekle zveze, ker če so te zveze propadle, itak že v prvi fazi niso bile popolne, itak že v prvi fazi nista bila za skupaj. Pa če si še tolko govorite ,da je bilo vs epopolno. Daleč od tega! Ker če bi bilo, potem nebi šla narazen, kaj ne?

V ljubezni igraš igro, kjer daješ in prejemaš. Včasih nekdo da več, drugi manj. Če ne data oba enako, potem ne vem zakaj bi ostal pri tej osebi!

Včasih je pač treba pozabit, pustit za sabo, iti dalje...ker če tega ne narediš ti mladost pobegne in izgine pred tvojimi očmi in na koncu se oženiš kr z enim prvim kmetom, ko ti je pač neki lepega reku.

Vem da boli, vem da je hudo...ampak dekleta...še nobena ženska ni umrla zaradi tega, če je šla s fantom narazen. In še vse ženske so se pobrale in zaživele naprej in so srečne...Nikoli ni konec sveta, če se zgodi ločitev, trenutno mogoče je, ampak...pomlad prihaja, sonček sije, malo več v naravo, med ljudi. Mogoče se pa prikaže kje nekdo, ki vas bo z enim samim nasmehom začaral in odgnal vse tegobe!

Punce, le pogumno naprej! Ne ozirajte se nazaj! :wink:
Zaklenjeno