Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Za instruktorja mores met najmanj 2 leti vozniski izpit, ni vazno katero solo imas koncano, pa izpite (cpp) mores met narjene brez napak, pa vsak let mas te izpite - to je men instruktor reku, k se je tud moj fant zanimu za to sluzbo. Pa se placan je dobr - vec kot 200 jurjev, pa najvec 9 kandidatov na dan, tko da je kr lusn poklic.

Drugac sem pa glihkar zvedla, da mam 27.3 glavno vožnjooooo :)

Upam, da boste držale pestke!! ;)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Super, hvala Josephina. :)
Pa srečno 27. :D
aquarius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a aquarius »

Jst sem se pa tok Prve pomoči ustrašla, da sem jo kar za en teden prestavila. :oops: Sej teorija ni problem, sam strah me je, da mi bodo dal pol kakšno roko za povijat al pa da mi Ančke ne bo uspelo "rešit"..A te avtomatično ruknejo, če Ančka ne "preživi"?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Ma ne, sej ni tok hudo na prvi pomoci. Una te sploh ne gleda, ko jo ozivljas, ampak ti ze kr pise, da si naredu - no saj tko je blo pr nas.

Hvala Tiavanna ;)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

aquarius, prva pomoč pa res ni nič hudega. Ponavadi dobiš še kaka prav smešna vprašanja...Ne se sekirat, go for it! :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

waaaaaaaaa jst mam pa ju3 prvo uro vožne :D prow strah me je :o Kako to kej zgleda?
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

jest sem se odločla za šolo 3D, upam da bo uredu. jutr grem delat zdravniškega, potem mam pa naslednji teden že cpp predavanja. komi čakam!!!!
Aja, a ma kdo izkušnje s 3D? So O.K?
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

jest sem se odločla za šolo 3D, upam da bo uredu. jutr grem delat zdravniškega, potem mam pa naslednji teden že cpp predavanja. komi čakam!!!!
Aja, a ma kdo izkušnje s 3D? So O.K?
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

ŽuŽa napisal/-a:waaaaaaaaa jst mam pa ju3 prvo uro vožne :D prow strah me je :o Kako to kej zgleda?

Če je inštruktor resen, pol je prva ura vožnje na poligonu. Pa še kakšna naslednja, če ti recimo speljevanje ne gre...
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

pri naj je tudi tako, da prvo uro po poligonu ali na enmu parkirišču, pač kjer ni prometa...drugo uro pa direkt na cesto :)
ŽuŽa sporoči kako ti je šlo :)
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

~NIA~ napisal/-a:eno vprašanje glede avtomobila: (nevem v kero drugo temo bi še loj prašala)
učeri sm mogla spelat rikverc, avto je biu hladn in sm potegnila tist zauh.. in sm ga užgala, sklopka in gas.. sicer se je delovanje motorja slišal še 10km okol, js pa sm se glih da pomikala nazaj... in pol pač ko čudm da mi hoče avto crknt mal kluč naprej premaknem-čist do konca klučavnce -mal je zjebana ja.. in takrt se je slišalo kot da bi se mi nekje tam ena voda pretakala... kaj bi to lohk blu, kr mame neupam prašat kr že tko mi neče posost avta kr sm ji kao že use zjebala :roll:
Na podlagi posta res nisi glih nežna z avtom...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja kako greš sploh lahko mrzu avto kr rikverc furat...saj dobre pet minut počaki da se vsaj malo segreje mašina. Pa bolj bodi nežna...zakaj zauh? saj ni nevem kolk mrzlo... :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

No, jst pa moram še teste nardit drug tedn, ker tisti iz lj ne veljajo :evil: v NM , pol pa takoj glavna.

Če katera hoče lahko skeniram tanove teste, mi jih je inštruktor dal-10 pol. Eni namreč tega ne dajo, pol se pa "jebi" s tem.
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

platoonSLO napisal/-a:No, jst pa moram še teste nardit drug tedn, ker tisti iz lj ne veljajo :evil: v NM , pol pa takoj glavna.

Če katera hoče lahko skeniram tanove teste, mi jih je inštruktor dal-10 pol. Eni namreč tega ne dajo, pol se pa "jebi" s tem.
Dej ne prbiji, se prav se ne da narest izpita brez da prej dobiš pole? Lahko se je neki nadudlat na pamet, po možnosti še plonkce nared... Dojem da je pojnt testov to, da se vid kok ti znaš! Po tej logiki bi mogu človk k gre enkrat na eno pot prvič pelat, met predtem pole z vsemi križišči, kjer so "rešitve" da bo vedu pravilno reagirat na križišču? O kake to mate... :roll:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

platoonSLO napisal/-a:Če katera hoče lahko skeniram tanove teste, mi jih je inštruktor dal-10 pol.

Js bi jih. :D
Zaklenjeno