Za instruktorja mores met najmanj 2 leti vozniski izpit, ni vazno katero solo imas koncano, pa izpite (cpp) mores met narjene brez napak, pa vsak let mas te izpite - to je men instruktor reku, k se je tud moj fant zanimu za to sluzbo. Pa se placan je dobr - vec kot 200 jurjev, pa najvec 9 kandidatov na dan, tko da je kr lusn poklic.
Drugac sem pa glihkar zvedla, da mam 27.3 glavno vožnjooooo
Jst sem se pa tok Prve pomoči ustrašla, da sem jo kar za en teden prestavila. Sej teorija ni problem, sam strah me je, da mi bodo dal pol kakšno roko za povijat al pa da mi Ančke ne bo uspelo "rešit"..A te avtomatično ruknejo, če Ančka ne "preživi"?
jest sem se odločla za šolo 3D, upam da bo uredu. jutr grem delat zdravniškega, potem mam pa naslednji teden že cpp predavanja. komi čakam!!!! Aja, a ma kdo izkušnje s 3D? So O.K?
jest sem se odločla za šolo 3D, upam da bo uredu. jutr grem delat zdravniškega, potem mam pa naslednji teden že cpp predavanja. komi čakam!!!! Aja, a ma kdo izkušnje s 3D? So O.K?
~NIA~ napisal/-a:eno vprašanje glede avtomobila: (nevem v kero drugo temo bi še loj prašala) učeri sm mogla spelat rikverc, avto je biu hladn in sm potegnila tist zauh.. in sm ga užgala, sklopka in gas.. sicer se je delovanje motorja slišal še 10km okol, js pa sm se glih da pomikala nazaj... in pol pač ko čudm da mi hoče avto crknt mal kluč naprej premaknem-čist do konca klučavnce -mal je zjebana ja.. in takrt se je slišalo kot da bi se mi nekje tam ena voda pretakala... kaj bi to lohk blu, kr mame neupam prašat kr že tko mi neče posost avta kr sm ji kao že use zjebala
Ja kako greš sploh lahko mrzu avto kr rikverc furat...saj dobre pet minut počaki da se vsaj malo segreje mašina. Pa bolj bodi nežna...zakaj zauh? saj ni nevem kolk mrzlo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
platoonSLO napisal/-a:No, jst pa moram še teste nardit drug tedn, ker tisti iz lj ne veljajo v NM , pol pa takoj glavna.
Če katera hoče lahko skeniram tanove teste, mi jih je inštruktor dal-10 pol. Eni namreč tega ne dajo, pol se pa "jebi" s tem.
Dej ne prbiji, se prav se ne da narest izpita brez da prej dobiš pole? Lahko se je neki nadudlat na pamet, po možnosti še plonkce nared... Dojem da je pojnt testov to, da se vid kok ti znaš! Po tej logiki bi mogu človk k gre enkrat na eno pot prvič pelat, met predtem pole z vsemi križišči, kjer so "rešitve" da bo vedu pravilno reagirat na križišču? O kake to mate...