Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.
Odgovori
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ja no purpl sej men tud ni šlo skupi pol mi je pa povedu da je to ta pa ta pasma (sam sm itak pozabla kera) pa da so tolk veliki.
Js bi mela oranžnga pol bi si pa predstavlala da se mi tiger po bajti sprehaja :flower:

Tiavanna a sta bla letos tud tadva na razstavi (tle se ne vidi ker noben ne stoji zraven sam tadva muca sta dvakrat daljša od mojih doma):
Slika
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ne, mislim da ni blo nobenega od teh dveh...Bla sta dva oranžna mačkona, pa en bel...No, sej ga mam na slikci:

Slika

Pa še par slikic drugih mačk:

Siamke
Slika

Devon Rex mladiček
Slika

Ruska modra mačka
Slika

Devon Rex mladiček 2 ;)
Slika

Norveška gozdna mačka
Slika

Za te dve pa nisem ziher...mislim, da so čokoladne siamke al neki podobnega
Slika
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ruska modra je tok seksi mmmm.. kako gleda zapeljivo bi jo kr mela :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

norveška gozdna mačka mi je tok všeč :love:
drgač pa sploh nism vedla, da obstajajo tok velke domače mačke... pa prou luškane so.. in ja, tista slikca, k jo je purpl nalimala kot zadnjo... aaa, res cukrček :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, norvežanke so lepe. Sej u bistvu so norveške gozdne mačke iste kot maine cooni, sam da so "normalne" velikosti. ;)
Une ruske so pa tut meni zlo všeč, tistega ki tko smešno spi v košari, pa so na razstavi celo prodajali...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, pa Abesinke so zlo lepe. So kot eni taki majhni levčki/risi (se ne morem odločit :D)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Abesinke so men full vsec. Poleg tega, da so lepe, imajo tud simpaticen karakter. Pa devin in kornis rex sta mi zanimivi pasmi. Med pasemskimi so pa se vseeno Maine cooni in Norvezanke najlepse.

Ampak cez navadno domaco macko jih pa ni (beri: cez tole, ki se zdele tuki crklja). :wink:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

:eek: Kakšen mail sm js dobila.. Kao pobarvani mački, slikce so pa iz ene knjige (menda da je eno barvanje lahko tudi 15.000$ pa da morš vsake tri mesece ponovit postopek.. se prav zračunajte kok keša daš da mačka pobarvaš in ga iznakaziš :? ):

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Čist sick (upam da so tiste najbolj groteskne Photoshop.. edino predzadna mucka mi simpatična izgledata k mata zvezdice gor - sam to pomojm zato ker mam črno-bele mucke sama doma pa si predstavlam kako bi to zgledal na njiju lol).
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Omg kej tazga pa še nism vidla. Upam da so tole res sam photo shop pobarvani mucki.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

O bed ej, če je tole res se je folku čist strgal. Že tist s pustno oblečenimi mačkami in psi je blo preveč sam tole je pa res too much no..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jao, tista zadna slika, kao črni mucek z velikim nasmeškom.... aaaa, folk je čist znoru... se strinjam z angel girl... bolš, da je tole s fotošopom narjen :?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mene pa zanima, če kdo ve kje se dobi en tak sprej, da pošpricaš stvari kjer nočeš, da ti maček šari? Enkrat sem neki slišala al pa brala o tem pa nimam pojma kje :?

Drgač pa kaj nardite, da vam mački ne napadajo lončnic? Jest ne vem več kaj naj :? že ene 5x jo je dol prevrnu.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Migrena, če boš rožo s tistmu našpricala, bo krepala :D

Drgač sm pa jst to kupla v trgovini za male živali, da sm sedežno našpricala, ker si je gor kremple brusla, ampak ni nč pomagal :?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Yazmeen napisal/-a:Migrena, če boš rožo s tistmu našpricala, bo krepala :D

Drgač sm pa jst to kupla v trgovini za male živali, da sm sedežno našpricala, ker si je gor kremple brusla, ampak ni nč pomagal :?

A res? O super :? . Zgleda moram pol izbirat maček - rože... hehe sej se hecam itak, da maček ostane :wink: sam res ne vem kaj bi lah nardila, da bi rožice pri miru pustil :gruebel:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

A jih sam prevrača, al jih tud hoče jest? Mogoče mu manjka trava, jst svoji nabavm uno travo za mačke in jo ma kr na tleh tm v enem kotu, da jo ma skoz na razpolago...prej je pa tud rože jedla in bruhala pol :?
Odgovori