...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
renatka_ napisal/-a:Jst bi si pa spomladi prvošla tanovo Hondico Civic. Kooooook jeb**o dobra je
....Sanjam ja
Ja šeena Hondašica bo....
Carska je nova Honda Civic
Tigi, bo treba najprej dinarjov dost našparat Drugač mi je pa fajn za pogledat tut Opel Tigra, al pa Megane Coupe.
Drugač sva se pa z fotrom mal menla in je reku, da so azdnji zici v Tigri mal smotani za sedet. Mal prostora al kok že. Ampak... Jst itak ne bom uzadi sedela-bom za volanom
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
jowko napisal/-a:Ni ga čez Audi RS4 ali pa vsaj S4 (Upam da bo kdaj v moji garaži )
štirje kondomčki
~NIA~ napisal/-a:trenutno mam avto a nimam ključev (delim ga z mami) kr lubi mi zdej neče več pososd avta (rover 216 GSi) ...upam da ga kmal prepričam!
Zakaj ti ga pa neče več posodit?
Ah no ti pa nikar ne jokaj saj si šele stara 16 let.