Čevlji
-
- Sramežljivka
ubistvu mi jih kupjo starši=) am...letos sm pozim hotla ene k so bli 33k...pa je blo useen mal preveč.pa sm čakala znižanje...so bli22k pa niso mel moje številke...predstavli si kok sm bla jezna....ne vem pač...kupm si jih pa itk so dobri čevli pa se ne uničjo tolk.če pa se jih pa poštimam..prve mam iz sedmga razreda:P (zj sm pa tretji letnik srednje)
js mam polno omaro čevlejv, takih in drugačnih
najraje pa mam salonarje oz. petke tako in drugače
mam ene balerinke -tiste so prav izhod v sili in par telovadnih, ki jih zelo redko nosim, čeprav si morm zdej kupit nove, ker pač morajo pašat na novo trenirko
hec, hec - si morm res kupit nove ker mam pač nekam za it in ni ravno primerno da grem v petkah
ponavadi sem v petah - v njih se ful dobro počutim in sm tudi že tako navajena nanje,saj jih nosim v službi in pole že avtomatsko tudi izven
mislim da je vse že bolj stvar navade kot kaj druzga
najraje pa mam salonarje oz. petke tako in drugače
mam ene balerinke -tiste so prav izhod v sili in par telovadnih, ki jih zelo redko nosim, čeprav si morm zdej kupit nove, ker pač morajo pašat na novo trenirko

hec, hec - si morm res kupit nove ker mam pač nekam za it in ni ravno primerno da grem v petkah
ponavadi sem v petah - v njih se ful dobro počutim in sm tudi že tako navajena nanje,saj jih nosim v službi in pole že avtomatsko tudi izven
mislim da je vse že bolj stvar navade kot kaj druzga
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
Jaz imam eno vprašanje. Glede na to, da je to tema o takih in drugačnih čevljih... me zanima kakšne čevlje (s petko) bi priporočale puncam, ki so navajene hoditi bolj v športno-elegantnih čevljih in supergah???? Ker namreč tut sama še nisem imela petk na nogah letos pa sem razmišljala o nakupu ampak pojma nimam kaj naj si kupim
help ! 

Płka napisal/-a:Jaz imam eno vprašanje. Glede na to, da je to tema o takih in drugačnih čevljih... me zanima kakšne čevlje (s petko) bi priporočale puncam, ki so navajene hoditi bolj v športno-elegantnih čevljih in supergah???? Ker namreč tut sama še nisem imela petk na nogah letos pa sem razmišljala o nakupu ampak pojma nimam kaj naj si kupimhelp !
Mogoče ene z ne več kot 5cm visoko petko, pa mogoče okrogle spredaj, da te ne bojo žulili, ker znajo biti nekateri špičaki malo neudobni na začetku.