Men je pa lih takle dretje najbolj všeč pa tle mi ga je blo še premau. Drgač pa res sam vau, mata pa Jen in Anika ful močnejši glas od B in jo na konc ful preglasita. Ampak je Beyonce se zmeri najboljša.
Jst sm tud ta posnetek gledala in ja, ostali dve imata močnejši glas, sploh dobitnica oskarja. Sam nima pa vsega ostalega kar ima Beyonce, zato je za moje pojme Beyonce v popolni podobi veliko boljša
močen glas je samo ena od stvari, ki naj bi jih imel dober glas. Tale Hudosonova ima pač večji obseg in temu primerno tudi zvok širši in nižji, kar ni merilo dobrega glasu. Beyonce ima lepšo barvo in višji glas, zato pač ni toliko izrazit. Škoda da se meri s temi debelimi nigricami, k ji ne sežejo do kolen. Vse skupaj je izpadlo kot tekmovanje v dretju.Sploh mi ni všeč tale črnska glasba.
Komad je kr ok, sam se mi zdi kt da bi ga slišala že stokrat. Na začetku pa sploh nisem vedla katera je katera, sta si podobni. Mi je pa zanimivo sodelovanje med njima
Ok, ne razumem kaj je v njenem glasu tak posebnega????Razen tega da se dela 100 na uro ko poje (cvili), ko pa "poje" v nižjih tonih pa sploh nima nekega glasa. Kr nekaj no...
Ojoj, kakšna primerjava - Beyonce vs. J.Lo Za moje pojme (ušesa) čista kontra.
Beyonce ima glas, J.Lo ga (nikakor) nima. Ona cvili. Nimam nič proti J.Lo, ampak primerjave z Beyonce si pa še ne zasluži. Nikakor.