Hehe men so smešni cofki pa k so tko kosmate
Mel so jih pa v Massu, pa še fuuul ugodno, tko da pohiti (js sm jih kupla en teden nazaj, pa v treh barvah so) 

jemina napisal/-a:^^tole je pa ekstra super grdo
pa sem vidla že veliko lepih balerink na špic, ampak na ta način mi niso všeč.

jemina napisal/-a:Zakaj sploh še delajo čevlje v špico?
jaz imam malo morje špičakov...sicer nosim tud okrogle in balerinke...ampak na špic pa so mi še zmeraj zakon...
mam allstark takih in drugačnih ful velik.vedno ko grem kupt čevle kupm allstarke.take športne čevle...brez teh ne morem.poleti pa sem odvisna od japonk.jih mam tut celo omaro.ampak vseen, čeprov mam tolk čevlov grem letos kupt še usaj dvoje allstarke(mam že šest parov) in pa japonk poleti kr precej...jih mam že kr u škatli ker zasedejo preveč placa:P kakšnih petk pa ne kupujem.pa balerink pa tko...ker sm športn tip...edin razmišlam o dc čevlih sam...vem d bom mogla useen allstarke kupt:P vampirk'ca napisal/-a:joooj...čevlji, moja ljubezenmam allstark takih in drugačnih ful velik.vedno ko grem kupt čevle kupm allstarke.take športne čevle...brez teh ne morem.poleti pa sem odvisna od japonk.jih mam tut celo omaro.ampak vseen, čeprov mam tolk čevlov grem letos kupt še usaj dvoje allstarke(mam že šest parov) in pa japonk poleti kr precej...jih mam že kr u škatli ker zasedejo preveč placa:P kakšnih petk pa ne kupujem.pa balerink pa tko...ker sm športn tip...edin razmišlam o dc čevlih sam...vem d bom mogla useen allstarke kupt:P
pa ke ti tok dnarja. Jz mam pa sam dvojne pa od tega mi ene niso več všeč
bi tud nove letos