Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kaatjaa »

Ga sploh ne osvajat! K če bo šu s tabo, če ga boš ti eni spelala, ga bo tud teb kšna druga prej al slej, če je tak, da bi se pustu.

Kaj če bi ga teb kšna spelala?
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

kaatjaa napisal/-a:Ga sploh ne osvajat! K če bo šu s tabo, če ga boš ti eni spelala, ga bo tud teb kšna druga prej al slej, če je tak, da bi se pustu.

to pa imaš čist prav. ampak saj pa v tem primeru je ona samska...pa če se je on prvi spravil na njo...ni ona nič kriva...saj pa on vara ne ona...če pa je njej tud všeč pa se ne more upret...pa ga je.i.... kot rečejo...kar je prepovedano je najslajše...v njenem primeru on, ki je zaseden...v njegovem...ona...

sicer pa varanje ful ni faj...in ni biti lepo prevaran...
Joze
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Joze »

Jst posprejam z AXE body spray svoje kopačke. Veš kaki pubeci se v slačilnici na to ujamejo. :freude:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

PlayLejdi napisal/-a:
kaatjaa napisal/-a:Ga sploh ne osvajat! K če bo šu s tabo, če ga boš ti eni spelala, ga bo tud teb kšna druga prej al slej, če je tak, da bi se pustu.

to pa imaš čist prav. ampak saj pa v tem primeru je ona samska...pa če se je on prvi spravil na njo...ni ona nič kriva...saj pa on vara ne ona...če pa je njej tud všeč pa se ne more upret...pa ga je.i.... kot rečejo...kar je prepovedano je najslajše...v njenem primeru on, ki je zaseden...v njegovem...ona...

sicer pa varanje ful ni faj...in ni biti lepo prevaran...

Ja res je ja...no tako je bilo pri meni...on je mel punco pa je neki za mano lezu pa nism sama hotla sm mu rekla da ma bejbo ane...sam pol sva vseen srala...sej jst sm bla samska pa sem mela vseeno slabo vest...sam itak z njem kej resnega res nemorš met ker potem bi to tud men delu ane...

Ja sej vem, da sm bla grda sam nism pa jst za njem skalala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Meni se je pa pred kratkim zgodilo nekaj...
S kolegico sva naletele na ene znance, ki so naju povabili na pijačo in bili pri tem povabilu zelo vztrajni. No skratka, med temi znanci je bil tudi en fant, ki sem ga jaz do takrat poznala samo navidezno, čeprav živi nedaleč od mene. Vedela sem, da je "nekoč enkrat" imel resno punco, ampak se je zelo zagrel zame (bilo je res očitno), tako da sem sklepala, da jo nima več. Skratka in zdolga, potem sva nekaj bluzila itd. Naj poudarim, da se je on dobesedno zapičil vame (res je tudi, da ni bil čisto trezen) - jaz namreč sploh nisem kazala nobenih znakov naklonjenosti do njega (še prav pikra in ostra sem bila v verbalnem komunuciranju - mogoče mu je ravno to prijalo? :? ). Naslednji dan sem izvedela, da ima še vedno punco. Grozno sem se počutila. Moram povedati, da mi je drugače fant res zelo všeč, pač ima "tisto nekaj". Ok, vse lepo in prav. On je hotel še tisti večer mojo telefonsko, ampak mu je nisem dala - ravno iz razloga, ker nisem vedela točno ali ima punco ali ne...Čez en teden je bilo neko praznovanje, kjer se je "naključno" spet znašel. Naj povem, da je zagotovo vedel, da bom jaz tam...
Tokrat je bil on trezen čisto, jaz pa pravo nasprotje tega. Spet sva bila skupaj... Imam groznega moralnega mačka...Poleg tega pa še drug problem. Tale fant mi je malo preveč postal všeč. Skoraj gotova sem, da svoje punce ne bo pustil, saj sta skupaj že veliko let in dvomim, da bi zaradi mene tvegal resno zvezo. Je pa res, da sem govorila z nekom, ki ga pozna in je odvrnil, da ga je zelo šokiral, kajti vedno prej je bil zelo resen glede svoje punce in ravno on bi bil zadnji na katerega bi pomislil ob besedi varanje. Ne vem. Moti me, da mi je postal že kar preveč všeč.
Ksj mislite, kako trdna je njegova zveza (iz njegovega stališča)? Nisem ena izmed tistih, ki bi se vtikala v zveze ali oddane moške, ampak nikoli ne bom razumela, kako lahko nekdo prevara svojega partnerja in se potem dela, kot da ni bilo nič? Ga še sploh normalno pogleda v oči??
Kaj je sploh poanta take zveze? Zakaj si sploh še naprej z nekom, ki ga prevaraš? Kako si lahko tak? (Razumela bi, če bi bila recimo ene 10 let poročena in imela že kakega otroka itd. - tu bi bil nek jasen vzrok vztrajanja v zvezi, ne pa tako...če jo vara že pred poroko, če se imata npr. namen poročiti, kaj bo šele po poroki??)...
Tega res ne razumem.... :? :(
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

neke globje poante tu pač ni... ljudje varajo iz različnih razlogov, največkrat pa za to ker v zvezi očitno niso srečni ampak v njej vstrajajo pač ker so že dolgo skupaj, ker mislijo da boljšega ne bodo našli, ker ne znajo biti sami...

tebi, glede na to, da ti je fant všeč svetujem pač da se ga izogibaš, ker se mu pač težko upreš, vse dokler ne bo samski. Jasno mu tudi povej, da če želi kaj s tabo met boš morala biti na 1. mestu. dokler ga ne postaviš pred dejstvo, da mora izbrat, ne bo izbiral in ti se lahko resno zaljubiš in še bolj trpiš...itd.... moje mnenje pač
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka

olivia, hvala za tvoje mnenje.
Nekaj takega kot si sama napisala, tudi sama razmišljam.
Lupinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lupinca »

Jaz moram bit očitno res smotana,,,, :?

Sorčite, ampak res ne štekam žensk, ki se zapletejo s tipom, za katerega ve da ima žensko! Jaz tud če bi bila v dvomih nebi bila z njim, pa naj bo hud za obliznt! :D No, verjetn bi ga vprašala če ma punco. In šele, če bi mu verjela, bi kaj blo. Ker men je pa varanje tko...žalostno res.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Ja očitno jim je fajn, da jih fantje izkoriščajo :D
Na koncu se pa itak vrnejo k svojim puncam, sam včasih pač punca nima časa ali kaj vmes pride in se morajo nekje spraznit!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja jst uno žensko -> :box:

Ma pojedla bi jo no... :intrigant:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
**polly**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje

Neprebrana objava Napisal/-a **polly** »

Ja jst uno žensko ->

Ma pojedla bi jo no...

jaz tud :<
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jah jaz sem že povedala svoje mnenje na to temo...
ampak taki ženski prav privoščim, da tudi njej katera spelje tipa. vem da je grdo, ampak z veseljem bi jo gledala, kako se cmeri pa jezi na tisto žensko :evil:
to infinity and beyond!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

*smokvica* napisal/-a:
Na koncu se pa itak vrnejo k svojim puncam, sam včasih pač punca nima časa ali kaj vmes pride in se morajo nekje spraznit!

Sploh ni res...poznam kar nekaj parov, ki so šli narazen zaradi druge osebe...
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

*smokvica* napisal/-a:Ja očitno jim je fajn, da jih fantje izkoriščajo :D

Moraš pa vedeti, da obstajajo tudi punce, ki "lovijo" vezane fante iz popolnoma drugega razloga - na ta način preprečijo, da bi med njima nastala intimnost (v smislu čustev), ker pač sklepajo, da je tip zaljubljen v svojo punco in da bo imel njo samo za seks. Te ženske to počnejo povsem načrtno, ampak ne zato, da bi kogarkoli prizadele. Samo ne prenesejo čustvene bližine in posledično nočejo, da bi se njihov ljubimec zaljubil vanje. Telesne potrebe pa imamo, razen redkih izjem, vsi.
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka

Če je fant res zaljubljen v svojo punco, jo spoštuje, ceni, ter jo ima rad, potem jo ne bo šel prevarat.
Samo toliko.
Odgovori