Ja baje da veliko kandidatov, ki so mal starejši kot so pričakoval. To je ubistvu po eni strani dobro, po drugi pa kaj pa vem. No sj bomo zlo kmal vidli koga so zbrali
Rečeno je bilo, da dobiš domov po pošti, če greš naprej ali ne. Nazaj v pisarno pa so poklicali tiste, o katerih si niso tekom zasliševanja ustvarili določenega mnenja (npr. da so bili v dilemi ali ga naj spustijo naprej ali ne). Vsaj tako je bilo rečeno v naši skupinci.
Upam, da ne dobim nič domov:)
ne vem, jaz sem celo razmišljala, da bi se prijavla.
ampak verjetno ne bi zdržala tako dolgo zaprta...
še posebej, ker obstaja velika šansa, da ne dobiš tistega denarja, ker je ''konkurenca ful velika...'' ...
Me pa zanima kdo je pisal vabila na casting in negativne odgovore, kajti moj prijatelj je bil v vabilu na prvi casting "pozdravljena" v odgovoru pa napačen priimek.
Mislim, da se začne okoli 15. ali 17. marca. Sem že pozabila točen datum, ker je na vabilu za prvi casting pisalo, naj preverijo, če imajo čas od...do...
je res to spodaj plakat za big brother? je tko cenzuriran? ali je to kr neki računalniško obdelano? mislm fak, kera oglaševalska ideja? ne morm vrjet?!
Men ful zgleda fotomontaza - sploh ce pogledas njen obraz in frizuro.
Drugace pa srcno upam, da to ni pravi oglas, ker potem pa me je sram, da sem Slovenka.