Ja jst sm bla full po hribih pa sm mela to knjižico že full izpolnjeno sam je še tista iz OŠ.
Se pa mislim na novo včlanit v planinsko društvo in met knjižico ter začeti turo na novo...Sem bila ravno v soboto na Osovniku.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ja, jst sm jo delala; sam tko po kosih, ne zaporedoma kukr je treba. zadne cajte sm se pa neki polenla, no č pa že grem pa n jemljem več knjižce s sabo. pa uziwita, zto k slovenski hribi so res lepi
No pol me piši zraven Sej prej se pa itak nebova sploh vidle ane ...ccccccccccccc
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jaz tudi nabiram žige... samo ne gre tako hitro kot si misliš.
Tiste v domačem kraju in okolici ni problema. Ko pa moraš na drugi konec Slovenije se je pa potrebno organizirat. Stara sem 24 let, pa recimo da imam žigov za 40% knjižice...