olivia napisal/-a:bigboi napisal/-a:Aaaaaaaa, da se nisem prej spomnu pogledat semJs rad plešem
Vse plese od rit in boki (r&b) do salse
Še najraje mam kak valček, samo tega nemorem nikjer plesat zunaj, glede na to da se vrti sama house muzka... Če želi kera plesat z mano naj klikneee, aja da še kaj povem o sebi: 202cm/105kg, slikco vidite, če ne mam pa tudi link kjer se še kaj vidi o meni http://www.simpatije.com/si/4843 Pa spoznal bi rad kako fajn gibljivo punco, ki mi pride nekje do ramena
bi se ti takoj prjavla, sam kaj ko bi mogla jaz na mizi plesat, da bi ti bla do rame![]()
Ja drgač se standardnih ne da kej dost plesat, edino v festivalni majo vsaketoliko neka obujanja starih časov, ko se je tja še hodilo plesat...
veliko uspeha pri iskanju soplesalke
sinička napisal/-a:jst 7 mesecev hodim na trebušne plese in sm ful navdušena![]()
pa ful mi je zabavno, ko kakemu tipu povem, da se učim trebušne plese, se mu kar oči zasvetijo
bigboi napisal/-a:če so same prpe tu, vse bi plesale a ko se ponudi kdo pa nobena... Prpe, same prpeKak že gre pes ki laja ne grize
bigboi napisal/-a:hmja, nič ne igram na noto. Dejansko nobena neupa, si upaš tiJah, visok sm, nemorm plesat z malo, bi jo odneslo kdo ve kam
Ne sj ne, sam tko pač čudno mi je plesat z nekom ki ga ne moreš gledat v oči normalno
Jah, ponavadi skoz jamrate da ni soplesalcev in take... Js jamram da ni soplesalk...
bigboi napisal/-a:Kaj je zdaj to, noben več ne pleše plesov, vsi smao skačejo na tuc tuc varjante