Na uni slikci čist od blizu je res mal čudna ja, poglej rob njenega lasišča-k da bi mela prišite lase gor al kako naj rečem, mal čudno mi zgleda. Sicer je pa lepa, sploh na tiste k je mal postrani Barva ji pa itak paše, kaj pa njej ne paše?
wtf je pa tukaj z njenm obrazom? na vseh slikah do zdej se mi je zdela res fotogenična in luštna, tukaj pa izgleda, kot da sploh ne bi še v življenju delala kot fotomodel. zakaj ji tako obrvi zateguje nekam v višave?
Mogoče je mela pa pred kratkim kakšno lepotno operacijo, al je pa res tko čudna slika. Tud mi kdaj zgledamo na slikah nekak čudn, kar v resnici sploh nismo.
Uf ja na uni sliki se res takoj vid da je tu mač retuširana. Ker ma več kilc kokr tm zgleda.
Drugač pa na sliki izpred 10 let ma pa tak body da bi ubijala zanga pa tudi v faco je ful luštna.
Angel girl napisal/-a:Mogoče je mela pa pred kratkim kakšno lepotno operacijo, al je pa res tko čudna slika. Tud mi kdaj zgledamo na slikah nekak čudn, kar v resnici sploh nismo.
to pa je res. pa normalno, tudi manekenke so "normalne" punce in tudi one niso vedno najlepše. najlepše so itak na naslovnicah revij in podobnih snemanjih, kjer so retuširane, do potankosti urejene. sej pravim, meni je tyra še vedno zakon, predvsem zaradi svojega značaja.
Jaz mislim, da je mela kakšen manjši lepotni poseg na obrazu. Ker ma čisto druge poteze kot včasih (če primerjami sliko v pikastih kopalkah). Sej je še vedno ful luštna, ampak ko je bla mlada pa je bla res prava lepotica