Foto model - avdicije, modne agencije...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
kitika napisal/-a:Mašy napisal/-a:Poznate agencijo Naba (Nataša Hribar)?
Me zelo zanimajo vaše izkušnje.
imam eno vprašanje...ker sem nova na forumu me zanima, če lahko sploh omenim ime agencije s katero imam izkušnje in sem bila zelo zadovoljna. ker so mi post v eni drugi temi brisali...![]()
hvala in lp
Ja, poznam Agencijo NABA. Že nekaj časa deluje in lahko jo samo pohvalim. COOL

Problem je v tem, da jih veliko iz skupine poslje na hujsanje. Malo je tistih, ki takoj zacnejo na castinge hodit. Itak ti je jasno ze pred tecajem, da moras bit dokaj vitka, ce hoces delat pri HM. In ce nisi naravno vitka, moras najprej shujsat in kasneje pazit na kg. Tko da ne stekam, zakaj potem nekatere govorijo, da ti samo dnar pobere. Ce shujsas, potem lahko delas.. Ce pa noces, je pa to potem tvoj problem..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
- Cosmopolitanka
V Angliji naj bi kao ze prepovedal ekstremno suhe manekenke. Pa sej zdej je tega kar dost po medijih. Jaz sem mal spremljala fashion week-e in sem opazila, da so pri nekaterih najboljsih kreatorjih nastopile malo manj znane punce, ki so bile dalec od tipa Vlada, Natasha Poly ipd. Po moje se bo to res uvedlo, sam ne takoj.
Glede nasih agencij je pa tako, da so samo pri HM tako suhljate punce. Sam je treba vedet, da je to edina agencija pri nas, kjer skusajo bit stalno v 'koraku s casom'- v tem smislu, da se upostevajo taksni pogoji in merila, kakrsna veljajo v modnih prestolnicah. Zato je tecaj (naucila naj bi se take hoje, kakor hodijo manekenke npr. na reviji za D&G ipd.) in zato moras bit suha (ker na takih revijah nastopajo zelo vitke punce). Ko pa bodo na teh revijah hodile samo se punce z oblinami in z normalno hojo, bo pa HM propadel
hec
Glede nasih agencij je pa tako, da so samo pri HM tako suhljate punce. Sam je treba vedet, da je to edina agencija pri nas, kjer skusajo bit stalno v 'koraku s casom'- v tem smislu, da se upostevajo taksni pogoji in merila, kakrsna veljajo v modnih prestolnicah. Zato je tecaj (naucila naj bi se take hoje, kakor hodijo manekenke npr. na reviji za D&G ipd.) in zato moras bit suha (ker na takih revijah nastopajo zelo vitke punce). Ko pa bodo na teh revijah hodile samo se punce z oblinami in z normalno hojo, bo pa HM propadel

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
- Kofetarica
to se še kar nekaj časa po moje ne bo udejanilo, ker so kreatorji preveč usmerjeni k temu, da oblačijo obešalnike in ne ljudi, poleg tega je večina kreatorjev moških in s tem želijo žensko telo pretvoriti v nekakšen "it", ko ne veš ali je dotična oseba moškega ali ženskega spola, ker je tako ploščata spredaj in zadaj - androgena.
Mislim da je poanta v tem, da catwalk jemljemo z rezervo. Namreč, biti okostnjak po mojem mnenju ni najbolj lepo, še manj pa zdravo - tako da hvalalepa za 32 številko oblačil, če si ob tem videti kot zombi
Mislim da je poanta v tem, da catwalk jemljemo z rezervo. Namreč, biti okostnjak po mojem mnenju ni najbolj lepo, še manj pa zdravo - tako da hvalalepa za 32 številko oblačil, če si ob tem videti kot zombi

*Diamonds are forever*
-
- Cosmopolitanka
-
- Kofetarica
no, tole mi je najbolj smešno
:
prste stran

Kdo lahko postane model?
Model lahko postane vsako polnoletno dekle, ki je prijetnega in urejenega videza.
Kako izgledajo takšni posnetki ?
Posnetki so lahko povsem umetniške narave, akti in upodabljajo golo človeško telo v estetskem smislu, ali pa čisto komercialne-erotične narave.
prste stran

-
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt: