2 moji kolegici sta si ga dali delat mesec pa pol nazaj.. sem bla zraven (ok ni sem gledla ) , bolelo baje ni nič, problemov ni mela nobena.. pa kul je baje za razne posteljne podvige
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Moj piercing nima nobene posebne stimulativne funkcije. Nimajo vsi piercingi tega učinka. Imam Christina piercing, in sicer že več kot en mesec. Komaj čakam, da se 100% zaceli.
Une k ga majo, a lahko kjera pove, po kolkem času maš lahko spet spolne odnose in pa po kolkem času se res piercing dejansko zacel, da si zamenaš uhanček?
shore-T napisal/-a:Une k ga majo, a lahko kjera pove, po kolkem času maš lahko spet spolne odnose in pa po kolkem času se res piercing dejansko zacel, da si zamenaš uhanček?
Hvala
men je model reku naj 14dni nimam spolnih odnosov...zacelil se naj pa bi v 2mesecih...pr men je mal dlje trajal sm si po 3mesecih zamenjala uhanček
Na začetku, ko je piercing še svež, moraš paziti, da ne pride v stik s tujimi tekočinami (slina, pot, sperma...). Meni je piercerka rekla, da moram paziti kakšna dva tedna, za primer, da bi se kaj vnelo, pa mi je dala neko antibiotično kremo. Moj Piercing (Christina) sicer niti ni bil tako "ogrožen" pri spolnih odnosih, za ostale pa ne vem... Mogoče ga je dobro zalepiti z gazo.
kam ste pa šle, da so vam ga naredl?ko jz bi ga ful mela pa ne vem kje vse to delajo...mogoč bom šla pa v kp...a še delajo kje drugje ko do kopra mam ful daleč
lp
jst sm si ga dala v kranju naredit pri damien's tattoo...tip je full v redu, čist strokovn...še debatiral smo, ker sm mela kolegico sabo in je povedu, da si dajo povprečno 3beybe na mesec uhanček nardit tm dol
pa nč mi ni blo bed, ker sm se mogla pred enim neznanim tipom slečt
Najbolje ti piercing naredi Lea iz Kopra. Tudi jaz imam do tja kar daleč, ampak se splača. Vsak piercer ne dela vseh intimnih piercingov, ona pa vse. Ima tudi najboljši nakit iz bioplasta, ki se hitreje celi, se manjkrat vname in zateka.