ja moja teta je mela anoreksijo, pa prej še bulimijo al nekako tako...pač bla je čist že na koncu, skor se je že ubila, ker ni zdržala v bolnici. zdej je stara 46 let, to pa je blo okrog 18 leta...in pač js vam povem, da še zdej ne je nič, ne more...ona za kosilo poje tri žlice solate pa kak krompir...in šele pred parimi leti je ona soloh začela o tem govorit...je rekla, da itak še zdaj ne more v družbi jest, če gremo družinsko na kosilo je rekla, da bi vse naredla, da ji nebi bilo treba it...njeni zobje pa so tut vse prej kot lepi...tako da res je grozno, da so ene punce tako nezadovoljne s sabo, pa da potem v to zapadejo...na koncu pa so nažalost vse prej kot lepe...sej mene tut razjezi, kr moji frendi gledajo same suhice, če je kere pol manj ko mene pa je ž kr debela....ooooooooooo

...sam žal za take suhe pa tut noben ne bo rekel da je lepa...js sem mnenja, da bo drugim všeč (fantom, frendom...) taka punca, ki je polna energije in ni važno kaka je, ko pa ena ki je suha pa bo neki zamorjena...in itak sploh ne prenesem več, ko smo kdaj zunaj in eni kr šimfajo lej kaka je, a dej nehi...jaooooooooooooo pa se mi prav zasmili taka, mislim...če pomislim, da kdaj bi meni tko govorli, bi mi blo tut bad...kr je ziher na koncu še bolj ql punca, ko pa tiste oz. tisti, ki tko govorijo