etnef napisal/-a:Hvala nekaterim za odgovore.
Drgač pa, če bi bli v moji situaciji bi razumeli razlog za tako idejo. Verjetno se ne bi česa takega domislila, če ne bi bla res nuja. Moj cel letnik je odvisen od tega predmeta, tko da raje pretrpim par dni kšno bolezen kot da ponavljam letnik. Sicer sem se nameravala za tale rok naučit ampak je nenadoma neki druzga vmes pršlo (družinske težave) in moram nujno za par dni v Nemčijo.
Sej se bom še probala česa domislit. Sem že razmišljala, da bi šla do zdravnice in ji povedala resnico ter jo prosila, če mi lahko 'kr tko' izstavi opravičilo... ampak dvomim da mi ga boNo ja... probat ni greh
![]()
Al bom pa vzela knjige sabo v tujino in se probala tam kej na hitr naučit.
krfjolca napisal/-a:Hehe, jaz sem tudi krompir olupila. Šit ane, pa tko sem se namučila, da sem ga dol spravila, zdaj pa zvem, da bi moral olupke jest![]()
No, pa stuširala sem si in glavo umila, pa v samo brisači zmrzovala pri odprtem oknu in -15 stopinj![]()
Pa mi ni bilo niiiiiiič.Še glava me ni bolela![]()
Jah no, vsi smo kdaj počeli neumnosti
Pridi do mene pa te bom okužila.etnef napisal/-a:A mogoče kdo ve kako na hitr zbolet?
buubbika napisal/-a:Sploh se ne zavedate, kok lahk zbolite (tko k je ena napisala) da si umiješ glavo in stojiš pri -15°C. Če je kaj za šolo, se pač pogovorite doma, al pa magari pjdte nekam drugam pa sami napišite opravičilo
ali pa se odjavite od ispita.. mislim.. ccccccccc
_Petra_ napisal/-a:Ce pa imas vredu zdravnico, ki bi tvoj problem lahko razumela, pa naredi tako, kot je ze ena rekla in jo enostavno prosi za opravicilo.
kr.ena napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Ce pa imas vredu zdravnico, ki bi tvoj problem lahko razumela, pa naredi tako, kot je ze ena rekla in jo enostavno prosi za opravicilo.
Tole meni ni "v redu zdravnica". Zato pa je povsod tako kot je, ker zdravniki pišejo lažna opravičila za šolo in faks, lažne bolniške, na sodišču se postopki vlečejo, ker obtoženi nosijo kvazi zdravniška opravičila, ...
Jaz bi takim zdravnikom vzela licenco.
_Petra_ napisal/-a:Hehe, jaz mislim, da si ti dobro razumela moj namen. Saj tud sama nisem rekla, da je to vredu, sploh pa pretiravas glede teh postopkov na sodiscu. Ker eno je, da ti da zdravnik opravicilo za solo (sploh ce se to zgodi prvic), drugo pa je, da ti napise opravicilo, za sodisce. Vsaj jaz v tem vidim razliko.