- ljudje, ki ti ne verjamejo, ko jim govoris resnico
- ljudje, ki so preveeec zivcni in se stalno prizozujejo ob najmanjsih in nepomembnih malekostih
Hm, sej ne vem, ce ti nacenjajo moje zivcke, bolj bi lahko rekla I feel sorry for them

Bageera napisal/-a:classy napisal/-a:-če vem da mam prov, pa mi folk ne verjame/še naprej trdi svoje
-ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
-pa na živce mi grejo (neprilagodljivi) ljudje k se skos prtožujejo pa majo ene (neumesne) pripombe
to se pa strinjam z vsemčepraaaav včasih tut jzt iščem napake
predvsem, ko sem slabe volje
ko sem pa dobre volje, mi gre pa to na živce
orion lady napisal/-a:Mene živcira:
-cmokanje med jedjo
-nekateri osebki na forumu ki vztajno opravljajo delo moderatorjev čeprav to niso in jim je prva zadeveva ko kdo nov odpre temo da grejo brskat če je že bila-smrčanje
classy napisal/-a:ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
Bageera napisal/-a:še neki sem se spomnila.
Na živce mi gre, da, ko grem na pošto al pa kamorkoli pač že, kjer so okenčki in ti tisti ljudje za okencom neki govorijo čist potihem, da se jih nič ne slišiin pol jih 3x vprašam: ''Kaj???'' Pa še vedno nekaj potihem momljajo, da se jih ne sliši
allessya napisal/-a:Kaj me spravlja ob živce?
* zamujanje in posledično tudi čakanje
* ko se nekdo ne drži dogovora
* kakšni specifični zvoki (recimo enakomerno kapljanje pipe, brenčanje kakšne debele muhe, komarjev in teh stvorov - še posebej ponoči)
* srkanje juhe, cmokanje med jedjo (se da pojesti tudi neslišno)
* smrčanje
* preglasno govorjenje ali pa kakšen cvileč glas![]()
* nepravilna uporaba slovenščine (in pravil) ter njeno potvarjanje v medijih, javnosti
* nasprotno pa tudi uporaba knjižnega jezika na enem brezveznem vaškem občnem zboru
* ljudje, ki se delajo nevemkako pametne, pa so v bistvu navadni 'bureki'![]()
* včasih res ne morem verjeti, da je lahko nekdo tako plitek in glup, da mu ne moreš dopovedati niti osnovnih stvari![]()
* par fantovih znancev, ki mi znajo v trenutku pokvariti dan
* norci na cestah - v katerokoli skrajnost že gremo (ljudje, ki so izpite zgleda dobili na tomboli)!
* pijanci in njihovo obnašanje
* štekanje interneta, ko ga najbolj rabiš
pa še in še in še... včasih, ko mam itak že vsega poln kufer, mi lahko tudi najmanjša brezveznost dvigne pokrov!
classy napisal/-a:-če vem da mam prov, pa mi folk ne verjame/še naprej trdi svoje
-ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
-pa na živce mi grejo (neprilagodljivi) ljudje k se skos prtožujejo pa majo ene (neumesne) pripombe