Pravzaprav sm zaljubljena v celo najino stanovanje, ker sva se oba vanj zaljubla v trenutku ko sva prvič not stopla...ker sva vanj vložla ogromno časa, volje in predvsem denarja in ko je blo na koncu končno vse tk kt sva si zamisla skor nisva mogla verjet. Je pa moj najljubši prostor najina dnevna soba...ker je ogromna, svetla, domača in topla, ker jo z dveh strani obdajajo stekla in je samo najina.
Moja soba, ker mi tam noben ne teži Če sm pa sama doma pa sigurno dnevna soba, ker ima ful udobno sofo Ja pa seveda bratova sobica, ker je tm računalnik!
Chica Guapa napisal/-a:Moja soba, ker mi tam noben ne teži Če sm pa sama doma pa sigurno dnevna soba, ker ima ful udobno sofo Ja pa seveda bratova sobica, ker je tm računalnik!
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Tipom je res kopalnica naj prostor , pomoje res zato, ker imajo tam največ mira, pa sedaj smo končno zvedeli, da očitno tudi tipi veeeeliko časa preživljate v kopalnici in pred ogledalom, potem smo pa me tiste
Meni je pa trenutno najbolje v kuhinji. Ker je ravno nova, ker sva vanjo vložila ogromno dela in denarja, ker je svetla in ker neznansko rada ustvarjam razne packarije v njej.
Najljubši prostor... sončen dan z zgolj rahlim vetrom in klop v parku
Sicer pa mi je v stanovanju tudi OK.
Tyra je napisala pa eno od najboljših stvari, ja... savna... tam mi je okolje zelo všečno. V mislih imam posebej Brezo, kjer se mi prostori sploh dopadejo, ampak tudi kje drugje je v redu.
Tudi moj najljubši prostor je moja soba. Preprosto zato, ker je samo moja, ker v njej preživim veliko časa in jo imam urejeno tako, kot je všeč meni. V njej imam stvari, ki jih potrebujem, polna pa je tudi spominov na različne dogodke in ljudi. Če bi bila manj razmetana, mi ne bi bila tako všeč.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Okej, resno - v bajti je to itak moja sobca (bl podrobno=postelja), kjer mam pač mir .. Drugače je pa poleti na vikendu, zunaj, ko se zleknem nekam na travco, poslušam ptičke, pa ležim in se grejem na sončku (tist delček "travnika", kjer sem zleknjena)..