ded napisal/-a:Pink Panterka napisal/-a:Jst mislm,da lahko obstaja zelo dobro prijateljstvo med fantom in punco (ne govorim o ljubezni, ampak o prijateljstvu). Sama imam prijatelja, ki je moj sosed in mu res vse zaupam. Vidim ga pogosteje kot fanta, razloga sta pa dva:
a) ker je prijatelj moj najblizji sosed
b) ker je fant doma od mene 100km,ampak nekak furava zvezo...
Torej... Ker med nama s prijateljem ni nobene privlacnosti, ki bi lahko ogrozila mojo/njegovo zvezo, lahko potrdim, da je prijateljstvo mogoce!
Pa si ti sigurna, da z njegove strani res ni nobene privlacnosti? Ker ne verjamem, da bi normalno usmerjen moski imel toliko casa za punco, ki ga ne zanima
Jah jst sm sigurna v to...Sej nism rekla,da sva skupi 24 ur na dan,se pa vidva ko greva zjutri skp na vlak in v solo,pa domov,na ksni tekmi odbojkarski npr.
Sigurna sem pa zato,ker vidm kaksn odnos ma do svoje punce,kaksn odnos masta en do druzga u bistvu.

ampak zdaj je postal eden izmed tistih ljudi na katere se lahko zaneseš...povem mu lahko vse, pokličem ga lahko kadarkoli, lahko se mu zjočem in mislim da bi upala spat z njim celo v isti postelji pa vem da se me ne bi niti dotaknu.... druži naju PRIJATELJSTVO
  ampak zdaj je postal eden izmed tistih ljudi na katere se lahko zaneseš...povem mu lahko vse, pokličem ga lahko kadarkoli, lahko se mu zjočem in mislim da bi upala spat z njim celo v isti postelji pa vem da se me ne bi niti dotaknu.... druži naju PRIJATELJSTVO

...
 ...