Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *BelaLilija* »

jagodka, tule pa bi se še jaz strinjala z napisanim, kljub temu, da sem za desetletje starejša od tebe. še meni se ne mudi, pa sem že v "letih", kot radi pravijo za leta, ko bi naj že našel partnerja. in tudi marsikateri kolega iz faxa s katerimi smo skupaj bivali, se niso kaj dosti spremenili, tako da... :roll: x ljudi, x čuda.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

g00fy_qa napisal/-a:Mogoče tvojih frendov ne zanimajo 15 letne punce, kar pa še ne pomeni da nobenega tipa ne zanimajo. Ne moreš reči da normalnih fantov pri 20ih ne privlačijo 15letne punce. :roll: Jaz poznam en primer, punca je stara 16 fant pa 20nekaj pa sta že kakšno leto skupaj in se res dobro ujameta. Pa ni on nič nenormalen, pač punca je bolj odrasla po razmišlanju in tudi spolno aktivna je bila pred svojimi vrstnicami.

sej pravim, da to dekleta pri 17ih pač ne morejo razumeti ...
moji kolegi so vsi diplomirani topato in resnično z nekom, posebej s kako tako kot so nekatere ne forumu, ki govori samo in izključno o šminkah in o širini hlač, se nima kaj pogovarjat ... lahko jo enkrat naskoči, pa še v to se ne spuščajo, ker je kaznivo in se jim resnično ne da s takimi frčafelcami ubadat ;) ... zdej ne mešat deklet izpred 10let pa danes, ker se mi zdi, da je vsako leto slabše in so ženske vedno manj splošno razgledane (govorim o najstnicah) in se z njimi, razen o tipu iz OC, nimaš kej pogovarjat ... žalostno, a resnično ...
ampak, če so pa tipi na njihovem nivoju, potem pa seveda tudi 20letnik lahko hodi z 16letnico ;) ...
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

...se nimajo ničesar z njimi za pogovarjat?? resnično upam, da so se kda sploh poskušali.
sicer pa ni pojnt v tem. Moje mnenje je samo, da ne moremo metat vse v isti koš. Ne deklet in ne fantov. Ista starost še ne pomeni iste zrelosti in odraslosti. In kot so ene že pred mano povedale, je lahko punca pri 16 lih tolko zrela kot ena 20letnica. ravno tako velja za moške.
Je res, da je veliko 15letnic otročjih in gor in dol, ampak obstajajo tudi izjeme in te izjeme lahko imajo tudi resne zveze. Resda so redke, ampak nekaterim pač rata.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

poudarek je na redke :lach:
asoncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncek »

Moj dragi je rekel da ga mlajše sploh ne zanimajo (jaz sem kar 2 leti starejša od njega) in pravi da mu je to čist cool. Drugih pa ne razumem, ker v bistvi 15 letnica je še otrok. Jaz se spomnim svojega razmišljanja pri 15ih, seks mi ni bil, starejši fantje in moški pa sploh nagravžni!
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Razmišlanje nekaterih ( :!: ) punc pri 15 letih je, da ko vidijo kolk tolk dobrga tipa, ki jasno pozira pred svojim avtom in v eni roki vrti ključe od le-tega, v drugi roki drži najnovejši telefon (in piše pomemben SMS, al pa pričakuje klic ki mu bo prinesel "veliko" denarja), v žepu v hlačah pa se kaže obris debele denarnce (čeprav so polne računov, vizitk al pa kej tretjega), takoj pomislijo kak "car" je to, da če bi pa ble z njim, bodo pa najbolj pomembne v razredu ali celo na šoli, pa vse sošolke ji bojo zavidale v šoli,...

Ponavadi se takšni otroški izpadi dogajajo v 7., 8. razredu, žalostno pa je da se "fazanke" ne znajdejo v srednji šoli, veliko novega folka, in to jim predstavlja dvig prepoznavnosti v njenem klasu. Na žalost.

Jst ne gledam za nobeno 15 letnico, čeprav roko na srce, marsikatera zgleda 2,3 leta starejša kot je v resnici...
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

midva se mama o marsičem pogovarjat, pa čeprav sva 6 let razlike...jst sm bla v gimnaziji on pa na faksu, ko sma začela,tega je že 4 leta pa še mal..niko nama ne zmanka tem za pogovarjat, tak da ni res, da se nimajo o čem pogovarjat....
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

ded napisal/-a:Dejstvo je tudi to, da se punce prakticno takoj, ko ste v "resni" vezi, kar zapustite. Po svoje je to logicno, vendar sigurno ne prevec pametno. Vsaj dokler hormoni delajo in so zunaj urejene privlacne "deklice", se lahko zgodi tudi kaj pretresljivega :eek: :D

To je na žalost res za dost žensk.
Za take seveda, k se sam za druge rihtajo oz. zarad tega, da tipa ujamejo. O takih mam pa jaz komentar na blogu, tok da... Will say no more. Jaz sem pa lepa za sebe in se najprej zase rihtam, pol hočem bit za tipa lepa, za druge me pa prav boli... :P
Drugač ma pa itak vsak svoje mnenje o razliki v letih. Sam o "normalnem" jaz ne bi ravno, ker je blo včasih pa "normalno", da so se babe poročale s ful starejšimi tipi. :wink:
Po moje ne smeš nikakor posploševat. Od primera do primera je čist različno. Eni so po 3 leta razlike, pa je tip babi kot en 10 let star kužek... Eni smo ful razlike, pa smo si čist na istem nivoju.

Sam po moje je tukaj govora o tipih, ki lovijo naivne deklice.

Se pa ne sekiram jaz zarad gubic, ker to jih mamo pa itak vsi slej al prej. Rajš se smejem kokr da si cel dan nohte grizem zarad ene linije na obrazu. :wink: Jezim se pa samo zato, ker se nikakor pri 24 (skor 25) ne smatram za staro. :)
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ja itak je čist odvisno kok sta oba zrela. Maš 20 letnike na stopnji 14-letnega otroka, kokr maš 15-letnice, ki znajo prekleto zrelo razmišlat, je to tud stvar vzgoje pa v kakšni družbi se gibaš.
Js sm se zmer najbl zaštekala s cca 4 leta starejšimi in do zdej nikol nism bla s kom, ki bi bil enako star. Ne vem zakaj, pač ni tko nanesl, pa tud se laži pogovarjam z 20-letniki, kokr 17 (spet posplošujem, je odvisno od posameznika, itak).

Sm bla pa zanč zuni in sm spoznala enga irca. In sva se najprej ful pogovarjala in se čist ujela. Pa še dobr je zgledu, tko da sva bla pol mal skp. Pol me je pa vprašu, kok sm stara (ne vem, kako da si tega nisva prej povedala). In sm rekla da 17, in je bil čist zgrožen, nč mu ni blo jasn, pol se mi je začel opravičevat in reku da zgledam in delujem min. 20. Pa sm rekla, da kaj je tok narobe, da on jih pa zihr nima več k 22 (v Lj je prišel študirat), je res mlajši zgledu. Pol mi pa pove da je 30 star :eek: Sej nism mogla vrjet. Pol sva se še mal pogovarjala, pa čeprov sva se ful ujela nisva več nč mela, ker je vseen prehuda razlika.

Tko da se ne da lih neki ful posploševat, ker je čist odvisn od vsazga posameznika.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

hehe :) Se je odprla tema ;) Vse je odvisno od vzgoje. Če staši preveč razvajajo otroke postanejo mamini sinčki in to ni dobro, kar se kaže v pogledu na življenje in odnosu do soljudi... Mentalni razvoj nima nič veze pri odnosu, ker s partnerjem se ne pogovarjaš o kočljivih zadevah vesolja temevč o tvojem poteku dneva in take malenkosti... Vse je bolj karakternega pomena. Kolko se ti ujameš z osebo ;) Dva razvajenca bosta vesela skupaj, oba nesposobna sam vseen in isto dva realista, optimista, flegmatika... Včasih pa celo nasprotje paše... Mislim da maljši fantje gledajo za starejšimi puncami isto kot maljše punce gledajo za starejšimi tipi. Zakaj, tip se hvali da je uspel starejšo zapeljat, tipica pa glih tako. Ko se človek stara se pa menjajo želje ponavadi, se pravi starejši moški/ženska raje pogleda za mlajšim. Aja pa še neki, če 25 letnik išče 15 letnico je kokr js vem pedofil in nesposoben zapeljevanja svojih sovrstnic, in se uči na neizkušenih osebah... In 15 letnica ki misli da je 25 letnik zaljubljen v njo je naivna, ok so primeri sam...redki. Napol nerazvita ženska nevem če bi pravega moškega to privlačlo ;)
butterfly girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly girl »

moje mnenje da se večina moških boji tapravih žensk ker pač roko na srce pri 15ih še nisi ženska v smislu d maš vse v zvezi s sabo pošlihtan v glav. Medtem ko starejše ženske vejo točno kaj hočjo in kaj pričakujejo od moškega zato se jih-nas bojijo....

pa nč nimam proti 15letnicam sm bla tud sama ne dolg nazaj in lih zato vidm kok se spremeniš v kratkem času glede razmišljanja in pričakovanj do tipa...
lojalistka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lojalistka »

sicr ne da sn petnajs stara. pa ne da je blo to petnajs. sam js tko k sm bla 14 sem mela tipa (zvezo) z 36 letnim modelom, k je bil poročen sam ni šlo sam za seks kt vi tuki pravte. bla je res ljubezen in on je bil zame tisti pravi. sam sva morala prekint ampak jaz ga še vedno čakam in nosim v srcu. pach tko je u lajfu. :cry:
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

lojalistka napisal/-a:sicr ne da sn petnajs stara. pa ne da je blo to petnajs. sam js tko k sm bla 14 sem mela tipa (zvezo) z 36 letnim modelom, k je bil poročen sam ni šlo sam za seks kt vi tuki pravte. bla je res ljubezen in on je bil zame tisti pravi. sam sva morala prekint ampak jaz ga še vedno čakam in nosim v srcu. pach tko je u lajfu. :cry:

Zdej sm se spomnla na tvoj komentar v temi o študiju mednarodnih odnosov:
mednarodni odnosi :lol:

Zakaj? Ker tam si bla blazno pametna, kako je to neperspektiven študij in kako s(m)o naivni vsi, ki mislimo, da lahko z družboslovjem kam prilezeš, ... Skratka bla si zlo 'realna' pa tko.
Zdej mogoče se ne navezuje čist na temo, sam kako lahko komu rečeš da je naiven in nerealen in imaš sebe za čisto kontra, če pa dejansko misliš, da je bil 36letni model zaljubljen v 14letnico in da ni šlo za pedofilijo/izkoriščanje/ ...?? :eek:
lojalistka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lojalistka »

...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

No no, žalt pa ni treba - da naujo banal koga druzga :?

Sicr pa če še js dodam: 14-letnica pa 36-letnik :eek: to je k da bi moja mlajša sestrca, k še zmer gleda z najmlajšo sestrco risanke vsak dan, seksala na veliko z več kt 20 let starejšim moškim :eek: Žou se men tole ne zdi niti mau normalno. :roll:
Odgovori