Moj naslednji likalniko bo zagotovo GA.MA laser-ionski likalnik, samo še do aprila počakam do rojstnega dneva, pol pa se bo že našel kdo, ki mi bo kupil tole 'darilo'. Ker trenutni likalnik mi ne zlika las tako kot treba, posebej pa zdaj, ko mam že res dolge, poleg vsega pa še goste.
TiGy napisal/-a:Kaj pa tale Corioliss Purple haze pro variable, ki je bil omenjen v tej številki Cosma? Nameravam si ga kupit stane pa 116€. A ga ž ima katera?
jz sm ga sprobala na seb pr mami v salonu in je supr jz tut cakam, da mal dinarckov (no ja-evrov ) nasparam pol si ga bom pa 100% kupla
Even though you’re love is gone, Even though it’s said and done, You’re still the only one, It’s all for you...
js mam skodrane laske pa mam likalnik s keramično ploščo. stal je 15 ooosit kupla sm ga pa prek frizerja. me pa laske res zravna, k drugi k mn stanejo mi jih ne
Eno vprasanje: jst mam tud cist skodrane in ful goste lase. Ko mi jih je frizerka prvic zlikala, so mi 3 dni ostali popolnoma ravni, zdaj pa, ko si jih likam sama, je prvi dan superca, lasje so cist ravni, ze naslednji dan pa se zacnejo uvijat in kravzlat. Kej veste, kako bi lahko podaljsala to dobo ravnih las? Imam pa Remingtonov likalnik (kupljen po nasvetu frizerke), pred likanjem pa uporabljam eno lorealovo kremico za lazje in ucinkovitejse likanje.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
plavooka napisal/-a:Rada bi izvedela koliko približno stanejo kvalitetni likalniki za lase??Moja kolegica ga je namreč kupila za 4.000 pa ne učinkuje kaj preveč.Kateri likalniki najmanj uničujejo lase?Tisti z železno,keramično ali plastično grelno ploščico?Kakšne izkušnje imate vi z likalniki za lase?
ja tko je an...jst mam likalnik za 10.000 od remingtona pa ma 2× zaščito (teflon in keramiko)...pa je ful uredu...k se ful hitr greje, rab sam 60 sekund in se že lahko likaš drugač je pa tko an...če se hočš likat res ne pretiravi kr jst sm se likala 3× na tedn in mi zdej ful lasje izpadajo...sm uprašala pol frizerja in zdraunika in so mi rekl da to ubistvu lahko pouzroča tut plešavost!sam če maš pač še dodatno zaščito pa če ne pretiravaš z vročino pa z likanjem je ql!!tko da za zaščito ti pa pol priporočam da si kupš kej pr frizerju al pa dobr je tut od loreala HotGlatt.taka roza embalaža pride!upam da sm ti kej pomagala.ajde
Jaz ga imam za 6000 SIT, segreje se v 1 minuti, lika .. super najboljš .. u 5ih minutah sm celo zlikana sam si ne pogosto, ker moji sestri je uničlo lase, ker je previsoka temperatura ... ker si jih je vsak dan likala se ji zdej lasje "zmastijo" že kr po 1 dnevu No tak je videt, pač niso večlasje taki kot so bli.
jst mam tudi od remingtona in je super, sicer se ne spomnem kolko je stal, ker sem jih do zdej že ene tri zamenjala. te kr zasvoji ta likalnik, kar ni preveč zdravo