Jahanje konj
- *cosmic girl
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Jahala sem v bolj visoki travi, pa je bla luknja, pa je konj notr stopi, js sem pa ravnotezje zgubila pol ga nisem mogla ustavt, k se je ful ustrasu, pa sem se "vrgla dol". Druzga itq nisem mogla narest, ker nisem mela noge v stremenu in bi slej k prej padla...
Drugac mi pa ni blo nic hujsga, par sekund nisem mogla dihat, ker se padla na bok. Bla sem pa cist modra pa umazana
Pa se dobra 2 kilometra sem mogla hodt do doma, ker mi je konj usel, k je bil cist prestrasen 
Drugac mi pa ni blo nic hujsga, par sekund nisem mogla dihat, ker se padla na bok. Bla sem pa cist modra pa umazana

-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
jst pravm, da je konj edina ljubezen, ki me še nikoli ni razočarala
jaham že 11 let imam 9 let svojega konja...jaham western, bolj za rekreacijo (ponavadi sama ali več-dnevne konjenice)...sm pa tudi nekaj let nazaj trenirala galoperje (ki so dosegali kar dobre rezultate
)...
...torej, zaljubljena v konje in vse kar je s tem povezano

jaham že 11 let imam 9 let svojega konja...jaham western, bolj za rekreacijo (ponavadi sama ali več-dnevne konjenice)...sm pa tudi nekaj let nazaj trenirala galoperje (ki so dosegali kar dobre rezultate

...torej, zaljubljena v konje in vse kar je s tem povezano

- MusTangicA
- Sramežljivka
Konjički ja ... to so ene fletne žvalce. Jest ne bom nikol pozabila, kako je blo, ko sem po treh urah jahanja (končno) lahko prvič pognala v galop - kot bi bla v sedmih nebesih! Res imam zelo rada hitrost, že na mopedu in v avtu se izživljam, ampak na konju je pa to čisto nekaj drugega - ko veš, da imaš pod seboj nekaj živega, ki se ti pusti voditi (no ja, ne vedno
).
Jahanje ja pravzaprav zelo adrenalinski šport, pa tudi nevaren, če je jahač oz. konj nesiguren ... Sploh pa je najbolj žalostno, če se nekdo zaradi padca ne upa nazaj na konja... je treba preboleti grdo izkušnjo, ker se splača
. Meni ni žal niti sekunde, ki sem jo (in jo bom) preživela na konjskem hrbtu, saj je božanski občutek, ko tekmuješ z vetrom
, četudi imam zaradi "poletov" poripsane komolce in kolena ...
Punce, ali kaj hodite na konjenice?

Jahanje ja pravzaprav zelo adrenalinski šport, pa tudi nevaren, če je jahač oz. konj nesiguren ... Sploh pa je najbolj žalostno, če se nekdo zaradi padca ne upa nazaj na konja... je treba preboleti grdo izkušnjo, ker se splača

Punce, ali kaj hodite na konjenice?
-
- Komunikatorka
- MusTangicA
- Sramežljivka
LoLLypoop=)) napisal/-a:MusTangicA napisal/-a:Punce, ali kaj hodite na konjenice?
iz kerga konca pa si...??![]()
jst zlo pogosto, sploh poleti...
Iz okolice Šk. Loke, sam tukej bol malo organizirajo kake večje konjenice - bolj tiste privat, po pet, deset jahačev, ki so pa lih tako luštne - se vsi poznamo med seboj ... Pa pri vas? Kam jezdite?

-
- Komunikatorka