ne, ne dela mi sploh...vse tko nardim kot je treba pa sploh noče...tist oke z enable in disable pa mi sploh ne pokaže nikjer..sm tud gledala med nastavitvami, pa ni nikjer nč
joj js sm se pa tega spila prenaigrala neki let nazaj, se prva verzija... pol dodatki pa to je vse skp zgublal car ko je prsu vn house party, sm se mal spilala in pol odnehala. te novi so mi kr neki, sploh use naizi pol k se enkat navelicas igrt pa nucas kode za dnar
Jst sm pa glih ta vikend naložila vse tele dodatke (osnovne verzije sm se že mal naveličala) in sm mela maratone Sploh tist dodatek pets mi je dober ... zdej pa komi čakam da pridem domov čez vikend da bomo mel spet maratone
(upam, da me bo hmal minilo...drugače mam občutek, da se spet noum nč učila )
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
ajaa sorry sploh nisem pogruntala, da si za playstation napisala... Za PS pojma nimam, bom pa bratranca vprašala, on vem, da jih ma, pa ti javim če ti prej nihče ne napiše.
Nazalost ne morem sprobat, ker mi nekaj CD steka. Ze prav psihicno sem se pripravla, si nastimala dobro posteljo, zraven cokolado potem pa mi noce igrce zagnat. Skoraj sem znorela..
Upam, da mi bodo stvar cimprej porihtali pa ti sporocim, ce je delalo. Se 1x hvala.
Aja, sej nb...upam, da ti bo čimprej spet delovalo Sem pa ravno tipkala z bratrancem po msn, pa mi je dal tale link kjer maš še velik kod, če ti še slučajno kaj prav pride
Mene pa zanima, če že ma kdo sims2 seasons? kakšni so? ker mam university pa pets pa mi je že mal bedno...
pa če mate še kšne šifre za karkoli, razen denar?