Tyra Banks
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Tyra napisal/-a:Pa zakaj jo pol sploh gledas? Beres o njej? Da das slabo energijo ven? Ne stekam.
Amm, sej je ne gledam D! Če sem jo 1x pogledala, še ne pomen da jo gledam. Slabe energije pa nimam, od kje ti to?? Imet mnenje, ne pomen, da si zoprn. Kr neki tvoja opazka res.
Pa na tole temo se vračam samo in izrecno samo zato, ker ima stalno kdo neke pripombe, kaj sem rekla. Ne zarad Tyre same. No upam da bo zdaj konec, ker se mi ne da več diskutirat o tem. Men pač ni všeč njen karakter in izpostavljanje, vizualno mi je pa lepa. Nimam čist ničesar več za dodat, razen da se kregam z vami a je zares debela al ni. K nima veze sploh.
Tyra napisal/-a:Pa zakaj jo pol sploh gledas? Beres o njej? Da das slabo energijo ven? Ne stekam.
ok kul, ti si njena fenica. še njen nick je ona navdihnila. zdej pa trikrat globoko vdihni in poskušaj dojet, da vsem pa pač tyra ni najbolj simpatična, tole je pa najbolj primerna tema za take stvari povedat, ker bi v topicu o protikadilskem zakonu šinfanje čez tyro izpadlo malo smešno.

ne vem, zakaj bi vsi tisti, ki nam nekdo ni všeč, s tem širili naokrog negativno energijo. pač poveš svoje mnenje ane, zato pa forum je.
-
- Cosmopolitanka
Men sam ni bil jasn tist njen nastop v kopalkah, po en stran se res trud dokazat, kako novinarji lažejo in da tist ni njena resnična slika, po drug stran pa govori "nč ni narobe bit debel, to je seksi, koga to briga sploh..."...Zakaj pa pol skače tm v kopalkah in tok vztrajno nabija, da je unu fotomontaža?! Zgleda, da ji pol niti ni tok vseen, če bi si folk mislu, da se je pač mau zredila.
Mislm, da sm prov razumela za kaj se gre, ker unga posnetka sploh nism celga pogledala, ker mi komp šteka
Mislm, da sm prov razumela za kaj se gre, ker unga posnetka sploh nism celga pogledala, ker mi komp šteka

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Yazmeen napisal/-a:Men sam ni bil jasn tist njen nastop v kopalkah, po en stran se res trud dokazat, kako novinarji lažejo in da tist ni njena resnična slika, po drug stran pa govori "nč ni narobe bit debel, to je seksi, koga to briga sploh..."...Zakaj pa pol skače tm v kopalkah in tok vztrajno nabija, da je unu fotomontaža?! Zgleda, da ji pol niti ni tok vseen, če bi si folk mislu, da se je pač mau zredila.
to se tut js sprasujem ja... jah po tvju to razglablat je sam dobra tolazba za nesamozavestne k so jim pac vzor 180/45

Zivljenje je piskotek!
-
- Komunikatorka
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
men oni ni tko zlo, ok sej je bla lušna, sam zgleda da so ti cajti minil=)
edin če je to še ena od tistih fotomontaž, zarad katerih je ona sploh postala slavna, sam nism tko zihr...
joj, ko uporabljaš imageshack, moraš vzeti Thumbnail for forums (1) in ne Hotlink for forums (1) ... slika zmanjšana ... bejbika

edin če je to še ena od tistih fotomontaž, zarad katerih je ona sploh postala slavna, sam nism tko zihr...
joj, ko uporabljaš imageshack, moraš vzeti Thumbnail for forums (1) in ne Hotlink for forums (1) ... slika zmanjšana ... bejbika
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
Ce sem prav razumela je bilo zdej 10 let odkar se je Tyra Banks slikala za revijo Sports Illustrated. Sedaj je to ponovila, le da je potrebovala veliko vec retusiranja.
http://thesuperficial.com/2007/02/tyra_banks_recreates_sports_il.html
http://thesuperficial.com/2007/02/tyra_banks_recreates_sports_il.html
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt: