Tyra Banks

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

Pa zakaj jo pol sploh gledas? Beres o njej? Da das slabo energijo ven? Ne stekam.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

Tyra napisal/-a:Pa zakaj jo pol sploh gledas? Beres o njej? Da das slabo energijo ven? Ne stekam.

Amm, sej je ne gledam D! Če sem jo 1x pogledala, še ne pomen da jo gledam. Slabe energije pa nimam, od kje ti to?? Imet mnenje, ne pomen, da si zoprn. Kr neki tvoja opazka res.

Pa na tole temo se vračam samo in izrecno samo zato, ker ima stalno kdo neke pripombe, kaj sem rekla. Ne zarad Tyre same. No upam da bo zdaj konec, ker se mi ne da več diskutirat o tem. Men pač ni všeč njen karakter in izpostavljanje, vizualno mi je pa lepa. Nimam čist ničesar več za dodat, razen da se kregam z vami a je zares debela al ni. K nima veze sploh.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

Tyra napisal/-a:Pa zakaj jo pol sploh gledas? Beres o njej? Da das slabo energijo ven? Ne stekam.

ok kul, ti si njena fenica. še njen nick je ona navdihnila. zdej pa trikrat globoko vdihni in poskušaj dojet, da vsem pa pač tyra ni najbolj simpatična, tole je pa najbolj primerna tema za take stvari povedat, ker bi v topicu o protikadilskem zakonu šinfanje čez tyro izpadlo malo smešno. :)
ne vem, zakaj bi vsi tisti, ki nam nekdo ni všeč, s tem širili naokrog negativno energijo. pač poveš svoje mnenje ane, zato pa forum je.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Jest na primer tut ne maram afnastih američank, ampak Tyra je ena redkih k mi je zlo všeč.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men sam ni bil jasn tist njen nastop v kopalkah, po en stran se res trud dokazat, kako novinarji lažejo in da tist ni njena resnična slika, po drug stran pa govori "nč ni narobe bit debel, to je seksi, koga to briga sploh..."...Zakaj pa pol skače tm v kopalkah in tok vztrajno nabija, da je unu fotomontaža?! Zgleda, da ji pol niti ni tok vseen, če bi si folk mislu, da se je pač mau zredila.

Mislm, da sm prov razumela za kaj se gre, ker unga posnetka sploh nism celga pogledala, ker mi komp šteka :evil:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

na prejšnji strani sem dala linke cele oddaje, pa si jo poglej, ko ti bo komp nehal nagajat ;)
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Yazmeen napisal/-a:Men sam ni bil jasn tist njen nastop v kopalkah, po en stran se res trud dokazat, kako novinarji lažejo in da tist ni njena resnična slika, po drug stran pa govori "nč ni narobe bit debel, to je seksi, koga to briga sploh..."...Zakaj pa pol skače tm v kopalkah in tok vztrajno nabija, da je unu fotomontaža?! Zgleda, da ji pol niti ni tok vseen, če bi si folk mislu, da se je pač mau zredila.

:evil:

to se tut js sprasujem ja... jah po tvju to razglablat je sam dobra tolazba za nesamozavestne k so jim pac vzor 180/45 :roll:
Zivljenje je piskotek!
sonček=)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...

Neprebrana objava Napisal/-a sonček=) »

men oni ni tko zlo, ok sej je bla lušna, sam zgleda da so ti cajti minil=)
Slika

edin če je to še ena od tistih fotomontaž, zarad katerih je ona sploh postala slavna, sam nism tko zihr...

joj, ko uporabljaš imageshack, moraš vzeti Thumbnail for forums (1) in ne Hotlink for forums (1) ... slika zmanjšana ... bejbika
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Ce sem prav razumela je bilo zdej 10 let odkar se je Tyra Banks slikala za revijo Sports Illustrated. Sedaj je to ponovila, le da je potrebovala veliko vec retusiranja.

http://thesuperficial.com/2007/02/tyra_banks_recreates_sports_il.html
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

^^ omg kakšen retuš :eek: Prou vid se da je totalno računalniško predelana.
Sploh tam okol trebuha :?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Sam res grozn je! Bolš da jo pol kr narišejo, ker tole čist preveč obdelano zgleda fuj kdo je to delu??? Sam ta barva las no yuuuck :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

o mamma mia, sj mal bl naravno bi jo pa lh nardil no :?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Pa res je en sam retuš :D Še posebaj če primerjaš z staro sliko. Pred 10 leti je bla v obraz bol luškana, bolj naravna, ful je bla lepa vglavnem :hearts:
I laugh at gilded butterflies.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Ja res je retuširana kar velik ja, sam dobr kaj čmo, ženska pač 10 let kasneje ne izgleda tok dobr. Še vseen je faca ;)
Odgovori