~NIA~ napisal/-a:ja no use maš? kaj nj ti rečemo da smo ti fouš? NOT..
Se mi zdi, da je prosila za nasvete, kako popestrit žurko, ne za ljubosumje?
Pr nas so ponavad 18ke zgledale tko, da so najel plac (kočico al pa lokal), povabl folk, nabavl dost alkohola za vse al pa bone, DJa, da je musko vrtel .. Pol se je pa folk že po svoje zabavu.
Enkrat je pr žurki od punc vseskp kao popestril striptizer, ki so ga prjatli od ene najel za to punco, sam je bil žal ogaben, pr tipih so mel pa stiptizeto ..
Drgač pa lah kake igrce se greste, sam dobit pozornost 90 ljudi, k so pomožnosti že ful v rožicah? .. Ponavad so pač skupince pa se ma vsak po svoje fajn.
Pa Jochie, pr nas je večina tolk folka povabla (sej če daš skp več k 30 sošolcev, plus ostale znance na šoli, bivše sošolce, jih je čez 60, sošolci so mel zravn vedno še soigralce s klubov .. pa se je nabralo .. če jih pa več skupi je pa itak takoj tok ljudi) ..
Men se je zdel ubistvu brezveze tolk dnarja dajat, da bi izpadla kul s to žurko pa da bi se lah folk, k mi niti ne pomen tolk, lah zastonj napil .. Tko da se mi na koncu ni dal nič organizirat, čeprav sem mela čez celo srednjo šolo v planu narest tako večjo žurko za 18ko.