Dane sem slučajno ujela oddajo. Mater je butast, ker je zdej samo ob nedeljah. Nimam nikol časa. Me zanima sam, a tle ni đenis? Se mi zdi, da je brez nje kr mal dolgočasno.
mily napisal/-a:Dane sem slučajno ujela oddajo. Mater je butast, ker je zdej samo ob nedeljah. Nimam nikol časa. Me zanima sam, a tle ni đenis? Se mi zdi, da je brez nje kr mal dolgočasno.
Se strinjam, men je brez đenis tut dolgočasn. Sej Twiggy je simpatična, sam čist preveč prjazna pa mirna. Drgač pa 6,7,5 sezono tekmovalke nardijo dost drame tko, da je se zmeri ful zanimiv.
Men pa tud slučajno ne zgleda dober, preveč pster obraz ima zame. Pa nisem pripadnica klasične lepote, mi je všeč če je ženska drugačna. Sam ona mi pa nekak ne potegne glih najbolj.
Angel girl napisal/-a:Men pa tud slučajno ne zgleda dober, preveč pster obraz ima zame. Pa nisem pripadnica klasične lepote, mi je všeč če je ženska drugačna. Sam ona mi pa nekak ne potegne glih najbolj.
Se strinjam..
Meni je antipatična
Letting him prove how much he loves you is SO today
Ja sj je lahk čist dober model al karkol, sam mene s svojim karakterjem tko zelo odbija da konc. Rečmo vemo kera je bla Lisa v 5. sezoni čist usekana, ampak nikol se mi pa ni zdela tok neumna in odbijajoča k tale Jade, k misl da je all that. Sm pa prov presenečena kok daleč pride
No glede karakterja se seveda strinjam, ampak mi je pa vizualno ful všeč. Čeprav se mi zdi da ji ti kratki blont lasje ne pašejo, da ji tisti temni afro bol paše Ženska je pač posebna pa vedno si zmišljuje besede, ki ne obstajajo