Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
-
- Sramežljivka
- Kraj: Škofja Loka
No, pri meni je bilo drugače in je še. Ko sem bil star 18 let so me mikale starejše zrele ženske od 30-40 let. Nekaj sem jih dobil, ker starejše zrele ženske privlačijo mlajši moški, se razume zgolj za popestritev, avanturo.
Sedaj ko sem star čez 30 let recimo rad pogledam 18-20 letnice, da bi se vtikal vanj pa ne, ker pač je prevelika razlika ne v letih, ampak v razmišljanju, pogledih, obnašanju, kulturi..itd. Tud če gre samo za avanturo se z nekom moraš vsaj malo ujemat. Tako da največ dam na zrele ženske 30-40 let tud sedaj...sam tu je pa druga zgodba - so že dovolj izkušene z raznimi življenskimi zgodbami, da ne padajo na raznorazne finte kot recimo 15 letnice...v bistvu pa je v tem tudi en čar...da preizkusiš svojo veščino, moč zapeljevanja...itd
Sedaj ko sem star čez 30 let recimo rad pogledam 18-20 letnice, da bi se vtikal vanj pa ne, ker pač je prevelika razlika ne v letih, ampak v razmišljanju, pogledih, obnašanju, kulturi..itd. Tud če gre samo za avanturo se z nekom moraš vsaj malo ujemat. Tako da največ dam na zrele ženske 30-40 let tud sedaj...sam tu je pa druga zgodba - so že dovolj izkušene z raznimi življenskimi zgodbami, da ne padajo na raznorazne finte kot recimo 15 letnice...v bistvu pa je v tem tudi en čar...da preizkusiš svojo veščino, moč zapeljevanja...itd
Ok, sej vecino so ze drugi povedal, ampak dodala bi en primer. Recimo poznam par, on je star 19, ona komaj 15. U cem je problem? Tip je otrocji. Po cele dneve igra igrice, pred enako starimi puncami ga je sram, obnasa se kot zaljubljen osnovnosolec. In s kom se bo najboljse ujeu? S punco, ki je na istem "mentalnem" nivoju kot on. Vse uredu. Ampak punca ga je zacela pocas izkoriscat. Seveda, ima avto, izpit, ima jo rad. To pa je tudi vse, kar je treba, da ga obrne, kakor ga zeli. Njuna stvar. Pa ce uzamemo se tako. Cez 10 let se ta 4-letna razlika ne bo poznala toliko, ampak sedaj pa se. Nwm. Problem je u zrelosti, vsaj po mojem mnenju. 

Seveda mora biti zrelost nekje na istem nivoju.
Ponavadi je tak da mamo punce malo starejše fante, saj naj bi ble malo pred njimi v mentalnem razvoju.
Ko pa vidimo npr. 15letnico in 20letnika skupaj, pa to pač pomeni da je ona toliko bolj zrela, ali pa on toliko manj zrel. Nekje se že srečata.
Ponavadi je tak da mamo punce malo starejše fante, saj naj bi ble malo pred njimi v mentalnem razvoju.
Ko pa vidimo npr. 15letnico in 20letnika skupaj, pa to pač pomeni da je ona toliko bolj zrela, ali pa on toliko manj zrel. Nekje se že srečata.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Cosmopolitanka
Jaz itak nimam nič proti zvezam, kjer je velika starostna razlika.
Ker sva midva po moje v enem najhujšem ekstremu.
Sam drugač ne odobravam tega, da tipi po diskačih načrtno izbirajo 15-18-letnice pri svojih 25+ letih. Ok, ne rečem... Se ti zgodi ljubav...
Ne pa vsak vikend.
Pa ne bo mi en kekec govoru, da smo ženske pri 24 za odpis.
Ker sva midva po moje v enem najhujšem ekstremu.

Sam drugač ne odobravam tega, da tipi po diskačih načrtno izbirajo 15-18-letnice pri svojih 25+ letih. Ok, ne rečem... Se ti zgodi ljubav...
Ne pa vsak vikend.
Pa ne bo mi en kekec govoru, da smo ženske pri 24 za odpis.

- metuljčica*
- Cosmofrik
g00fy_qa napisal/-a:Seveda mora biti zrelost nekje na istem nivoju.
Se podpišem pod to.
Hja, na tole vprašanje bi pa mogli fantje odgovarjat, ki pa jih je - kolikor je vsem znano, tukaj bolj malo. Takšni primerki verjetno ne bodo tu pisali, ker so na preži za 15 - letnicami.
Vseeno pa je bolj pogost primer, da kakšni 30 - letniki "padajo" bolj na mlade punce (od 18 naprej), ne pa ravno na 14, 15 - letnice, razen če imajo izključno neresne namene ali pa si ne morejo najti punce svojih let. In najstnice so večinoma naivne, zato so "lahko meso". Tako si jaz to razlagam...

V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
- Komunikatorka
Shannon napisal/-a:Ker nimajo nič v glavi
am... sm 15 stara pa se mi ne zdi da nimam glih nič v glavi!! pa poznam nekatere pri katerih bi to držalo!!!pa ne da bi bla pač ljubosumna al pa kej!!!
bigboi napisal/-a:Kokr js vem moški iščejo 18 - 28 letne punceZakaj? Ker so takrat vizualno najbolj zrele in najbol privlačne! Razum nima veze tukaj, ker je to odvisno od vsakega posameznika posebej, eni so zreli drugi ne, glih tako kot so ene 15 letnice lahko bolj zrele od določenih 28 letnic... Js bi tudi rad kdaj mlajšo spoznal, sam mi ne rata, hehe
Do zdej vedno starejše očaral... Spol pa kokr js vem, mlajše punce želijo starejše fante, ker njihovi sovrstniki so baje preotročji...
pač ne vejo kje je meja

*jagodka* napisal/-a:kakšni 30 - letniki "padajo" bolj na mlade punce (od 18 naprej), ne pa ravno na 14, 15 - letnice, razen če imajo izključno neresne namene ali pa si ne morejo najti punce svojih let. In najstnice so večinoma naivne, zato so "lahko meso". Tako si jaz to razlagam...
to je men grozn če hoče kej več kot znansto , prijateljstvo(ubistvu že če je tip nad dvajset (se pravi 5 let razlike v letih) men je to zlo pač ne vem kako rečt)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
*kristyna* napisal/-a:Shannon napisal/-a:Ker nimajo nič v glavi
am... sm 15 stara pa se mi ne zdi da nimam glih nič v glavi!! pa poznam nekatere pri katerih bi to držalo!!!pa ne da bi bla pač ljubosumna al pa kej!!!
Najprej, ne razburjej se tolk.

Hec je bil.
Pa verjetno večina punc tukaj govori iz svojih izkušenj(no, jz zihr, priznam

Sprejemamo tud, valda!, da so izjeme povsod - tako je lahko ena 15letnica veliko bolj zrela kot kakšna 20letnica..ali 25letnik

Applebitecc ima prav
Dejstva so pac taksna, da ste punce veliko prej zrele in odrasle. Zato tudi po vecini imate starejse moske, da se lahko ujamemo
Naj te pa ne bo strah starosti. Eni pac damo malo vec na zunanji izgled in dejstvo je pac tako, da punce nad 24 ze precej kazejo svoja leta. Ne recem, da vse, vecina pac ne skrbi za svoje telo, ne telovadi in se pravilno ne prehranjuje. Kar vse skupaj se pospesi.
Sej pocasi se tudi sam zavedam, da se bom moral sprijaznit z gubicami
Dejstvo je tudi to, da se punce prakticno takoj, ko ste v "resni" vezi, kar zapustite. Po svoje je to logicno, vendar sigurno ne prevec pametno. Vsaj dokler hormoni delajo in so zunaj urejene privlacne "deklice", se lahko zgodi tudi kaj pretresljivega

Dejstva so pac taksna, da ste punce veliko prej zrele in odrasle. Zato tudi po vecini imate starejse moske, da se lahko ujamemo

Naj te pa ne bo strah starosti. Eni pac damo malo vec na zunanji izgled in dejstvo je pac tako, da punce nad 24 ze precej kazejo svoja leta. Ne recem, da vse, vecina pac ne skrbi za svoje telo, ne telovadi in se pravilno ne prehranjuje. Kar vse skupaj se pospesi.
Sej pocasi se tudi sam zavedam, da se bom moral sprijaznit z gubicami

Dejstvo je tudi to, da se punce prakticno takoj, ko ste v "resni" vezi, kar zapustite. Po svoje je to logicno, vendar sigurno ne prevec pametno. Vsaj dokler hormoni delajo in so zunaj urejene privlacne "deklice", se lahko zgodi tudi kaj pretresljivega

Hmmm kira tema:))
a ni tak da 15 letnce prvlačjo zreli in starejši fantje lih zarad tega k majo izkušnje in jim lahka velik naučijo plus tega znajo velik bol sladko govort in očarat neko 15 letnco k se šele razvija..sploh če ma recimo doma kake probleme in ji kao pomaga in mu zaupa in se na konc koncev zatrapa vanj kar ni tako slabo zanjga a ne..sploh če mu je všeč jo še položi..
da ji vso nežnost k jo rab..počas in z občutkom ker on to obvlada..vrstniki jih itaq ne zanimajo k so čustveno in umsko na višjem nivoju..
pa če ne gledamo sam mladoletnce..
starejše ženske npr..pr 30 na vrhuncu svoje spolne moči iščejo mlajše moške..
zakaj?
ker jih znajo zadovoljit..ma znajo..skakat znajo...
vglavnem...tak je..luštne so ..nedolžne so in kaj je lepšega kot eni vzet to..mah kdo bi jih razumu:)
to je le en del mojga mnenja o tem,,
škoda še teh besed se mi zdi..
bolano se mi zdi sam k gre en 3o letnik s 15 letnco,..
ne bom več govorila
a ni tak da 15 letnce prvlačjo zreli in starejši fantje lih zarad tega k majo izkušnje in jim lahka velik naučijo plus tega znajo velik bol sladko govort in očarat neko 15 letnco k se šele razvija..sploh če ma recimo doma kake probleme in ji kao pomaga in mu zaupa in se na konc koncev zatrapa vanj kar ni tako slabo zanjga a ne..sploh če mu je všeč jo še položi..
da ji vso nežnost k jo rab..počas in z občutkom ker on to obvlada..vrstniki jih itaq ne zanimajo k so čustveno in umsko na višjem nivoju..
pa če ne gledamo sam mladoletnce..
starejše ženske npr..pr 30 na vrhuncu svoje spolne moči iščejo mlajše moške..
zakaj?
ker jih znajo zadovoljit..ma znajo..skakat znajo...

vglavnem...tak je..luštne so ..nedolžne so in kaj je lepšega kot eni vzet to..mah kdo bi jih razumu:)
to je le en del mojga mnenja o tem,,
škoda še teh besed se mi zdi..
bolano se mi zdi sam k gre en 3o letnik s 15 letnco,..
ne bom več govorila

jaz zase lahko povem, da pri 15ih nisem bila ne neumna, ne naivna in ne lahkoverna. Ker to pomeni, da nasedeš tipu ko ti on pripoveduje, da bosta živela ''srečno do konca svojih dni''(pretiravam). Ne, bila sem izključno (če bi se temu lahko tako reklo) radovedna. In nič mi ni žal tistih let.
in zakaj moški gledajo (dosti) mlajše od sebe: pri 15ih punce verjetno še ne iščejo resne zveze, ampak samo avanturice. strinjam se tudi s tistim o mentalnem razvoju (moški bi naj bili ''2leti za ženskami'')...
sicer pa, verjemite, ne iščejo VSI moški 15letnic.
in zakaj moški gledajo (dosti) mlajše od sebe: pri 15ih punce verjetno še ne iščejo resne zveze, ampak samo avanturice. strinjam se tudi s tistim o mentalnem razvoju (moški bi naj bili ''2leti za ženskami'')...
sicer pa, verjemite, ne iščejo VSI moški 15letnic.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel