Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Puhec napisal/-a:Jaz bom pa za vse, ki žalujete za bivšim tipom in jokate ter ste depresivne, napisal takole in upam da bo pomagalo:

KO SE TI NEKAJ NOČE URESNIČITI, POTEM TO POMENI, DA TE NEKJE ČAKA NEKAJ VELIKO BOLJŠEGA.

In to se meni vedno zgodi!!!!! Vedno vedno vedno!!!
Vedno ko vztrajam z napačnim tipom ali pa na sploh s čemerkoli napačnim (tudi hobijo, služba, faks, prijatelji, nakup česa večjega.....), se čez čas pokaže, da mi ni uspelo samo zato, ker me je čakalo nekaj veliiiiko boljšega! Sicer ne vem, če sem katero potolažila, ker sama najboljše vem, kako je, ko si v depresivnem stanju (jaz sem depresijo prebolevala dve leti in še vedno imam zdravila in pogovore! tako da vem kaj je to in da prav nobena tolažba ne pomaga!). Upam samo, da si bo vsaj kakšna zapomnila kar sem zgoraj napisala z velikimi črkami!!!!

lp

Mene si potolažila da veš...ta citat mi je dal zdaj zelo misliti.Predolgo sem vztrajala pr enem tipu tak da več nima smisla...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Očitno je z mano nekaj narobe, hodim na zmenke spoznavam najrazličnejše tipe in na vsakemu najdem nekaj kar me ne privlači oz. me odbija. Še sama ne vem zakaj.
Včeraj sem bila na zmenku, sprva čisto vesela da bom spoznala nekoga novega, všeč mi je bil ZELO na videz in ko sma šla na pijačko se pogovarjala - CAN'T DO!
Prav sama sebi grem na živce,a nemorem nehati misliti na njega čeprav me je prizadel zelo mi vseeno ne da mira in mi je najboljši v vsem poljubljanju, seksu, v vsem medtem ko so nekateri taki štori da ženske še nežno poljubit neznajo...
oooo BED.
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

nenanena napisal/-a:Očitno je z mano nekaj narobe, hodim na zmenke spoznavam najrazličnejše tipe in na vsakemu najdem nekaj kar me ne privlači oz. me odbija. Še sama ne vem zakaj.
Včeraj sem bila na zmenku, sprva čisto vesela da bom spoznala nekoga novega, všeč mi je bil ZELO na videz in ko sma šla na pijačko se pogovarjala - CAN'T DO!
Prav sama sebi grem na živce,a nemorem nehati misliti na njega čeprav me je prizadel zelo mi vseeno ne da mira in mi je najboljši v vsem poljubljanju, seksu, v vsem medtem ko so nekateri taki štori da ženske še nežno poljubit neznajo...
oooo BED.
Šla si na zmenek s tipom, katerga si šele na zmenku prvič u živo vidla? :D Hm, mela si zanimiv večer... Na drinki si spoznala da tip ni "taprav", pol pa napišeš da je najboljši v poljubljanju seksu, pa še prizadev te je... s tem da sklepam, da je seks sledil po drinki... ampak pr drinki si dobila slab vtis o njem... zdej ne vem a si ti čudna, al sm pa jst narobe dojeu use...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Panasonic napisal/-a:
nenanena napisal/-a:Očitno je z mano nekaj narobe, hodim na zmenke spoznavam najrazličnejše tipe in na vsakemu najdem nekaj kar me ne privlači oz. me odbija. Še sama ne vem zakaj.
oooo BED.
Šla si na zmenek s tipom, katerga si šele na zmenku prvič u živo vidla? :D Hm, mela si zanimiv večer... Na drinki si spoznala da tip ni "taprav", pol pa napišeš da je najboljši v poljubljanju seksu, pa še prizadev te je... s tem da sklepam, da je seks sledil po drinki... ampak pr drinki si dobila slab vtis o njem... zdej ne vem a si ti čudna, al sm pa jst narobe dojeu use...

Ce sm jaz prov prebrala si ti narobe dojel, ker njen bivsi je najboljsi v poljubljanju in sexu in vsem ampak jo je prizadel. Te fante k jih zdj spoznava k ji niso vsec pa kljub vsemu primerja z bivsim. Res mors mal bl natancno brat :D
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Mogoč sem res mal čudno napisala sam Queen Bitch je prav dojela bistvo, in ne nism na zmenku prvič vidla tipa sem ga spoznala prej pa mi je bil ful všeč na videz ampak nevem kaj je z mano, da nemorem :x
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

nenanena napisal/-a: ampak nevem kaj je z mano, da nemorem :x

jst te čist štekam... mam isti feeling in to po pol leta odkar sva se razšla... mislim ok, je vedno boljše, ampak še zdaj nisem prebolela in vsakega tipa primerjam z njim in... ah, ne vem, saj sčasoma bo kul in bo zihr prišel nekdo boljši :)
...if it hurts, it's probably worth it...
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

Panasonic napisal/-a:
oooo BED.

:lol: zajeban tole panasonic, k niti dojameš ne kaj je napisala, pa že komentiraš :D

najprej pred svojim pragom... pa to :wink:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Marilyn 777 napisal/-a:
nenanena napisal/-a: ampak nevem kaj je z mano, da nemorem :x

jst te čist štekam... mam isti feeling in to po pol leta odkar sva se razšla... mislim ok, je vedno boljše, ampak še zdaj nisem prebolela in vsakega tipa primerjam z njim in... ah, ne vem, saj sčasoma bo kul in bo zihr prišel nekdo boljši :)

Punce, tud jaz sem dala čez isto in poudarek je na dala. Verjemte mi, da se stvar spremeni. Pride trenutek in obdobje, ko na bivšega ne misliš več, ne primerjaš več in misliš samo še naprej, brez vsakega primerjanja, brez vsakih frustracij, brez neprijetnih občutkov, ko greš z nekom novim na pjačo. Mogoče se vam sedaj zdi nemogoče, ampak se bo zgodilo. Z 100 % verjetnostjo. Meni se je. Sicer priznam, da še vedno nisem našla ta pravga, ampak vsaj na bivšega pa ne mislim več.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Nenanena... Veš kako je s tem... se dogaja, po mojem da marsikomu... In to use do takt, k pride nekdo drugačen, nekdo bl posebn, The one... za kerga ugotoviš, da je še bolši od biušga, čeprou si bla učasih prepričana, da tacga ni... :razz: In takt ne razmišlaš več o preteklosti, o poljubih in sexu z biušim, ampak o poljubih in sexu s sedanjim. Do takrat pa se ti bo dogajal, da bo tip sicr kul, sam te bo motl to, pa uno, pa tretje in boš razmišlala, kako je biuši to use drgač naredu... in ti bo spet bad. Sm dala use to skoz, kr neki tipou, usi po vrst napačni (saj men se je tko zdel), pol nekege dne pa pride nekdo, k ti spet obrne svet na glavo :) Boš vidla, sej bo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Se strinjam z Aloho :) . Men je pa čudn, da tud sama nism mela podobnih težav. Odkar sva končala nism niti enkrat nobenga primerjala z biušim. In prou lepo sm se mela dokler me ni začeu klicat pa me sprašvat, če bi se lahko kej vidla.
Use je blo super do dons...dons bi blo točno en let pa pou od kar sva skup, če neb pred dvema mescoma končala. In jz ga že ceu dan nenormalno pogrešam in skos sam nanga mislim. Prou navadla sm se, da me usak dan pokliče in zdj je nehu s tem, vrjetn zato, da bi vidu, če bom jz njega kej klicala. Učer je šou nekam in pride šele u pondelk nazaj sam useen sm dons pričakovala usaj en klic al pa sms.
Sm pa vesela, da sm skos k se slišva čist lepo hladna do njega in sm mu celo rekla, da se lahko komot dobiva na pijači sam, da je drugač med nama use končano. To sm takrt tud resno misnla... ampak dons me je pa res use zmedl :cry: .
Se pa veselim tega, da je jutri nou dan in da bom spet vesela tko kot do zdej. Vem pa, da nikakor ni nemogoče koga pozabt. Jz sm resnično misnla, da njega ne bom nikol pozabla sam mi resnično ratuje. Usak dan je lažje :) .
Držim pesti za use k ste u tej fazi prebolevanja, da boste čimprej pozable in šle naprej s svojim življenjem... :bussi:
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

Jaz sm tut od včeraj v fazi prebolevanja:(
Najbolj me jezi to ker ne morem bit jezna na njega, ne morem ga sovražit.... še zdaj je prijazen z mano.... tut potem ko sva šla narazen mi je delal družbo (ko sm šla na spehod) ...je bil poleg in bil tiho
in ko sm rabla objem me je objel....
tut dans me je poslušal, ko sm mu rekla naj prie na MSN ....in se pogovarjal z mano:(
on čuti samo prijateljstvo, jaz pa več.... mam občutek da bom ful težko prebolela na ta način da ga bom mela poleg...ampak brez njega pa tut ne gre:(
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Wantyka, res je ful teži prebolet, če si še vedno v stikih z njim. Sam ti pa čist vrjamem, da jih je težko prekint... res je zapletena situacija, ti sam dobr razmisl pa nared tist, kar misliš, da je najboljš zate :bussi: .

Jz sm bla pa zanč tok pametna tuki kok je usak dan lažje itd. Učer sva se z biušim vidla in sva bla celo noč skupi, zjutri sva celo govorila o tem, da bi še enkrat poskusla. In ja zdj sm spet na začetku... mogoče mi je pa sam dons hudo pa bo jutr spet normalno. Joooj upam, da ga bom kdaj dokončno pozabla in da se ne bom več zlomila usakič k ga vidim :cry:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Wantyka, res je ful teži prebolet, če si še vedno v stikih z njim. Sam ti pa čist vrjamem, da jih je težko prekint... res je zapletena situacija, ti sam dobr razmisl pa nared tist, kar misliš, da je najboljš zate :bussi: .

Jz sm bla pa zanč tok pametna tuki kok je usak dan lažje itd. Učer sva se z biušim vidla in sva bla celo noč skupi, zjutri sva celo govorila o tem, da bi še enkrat poskusla. In ja zdj sm spet na začetku... mogoče mi je pa sam dons hudo pa bo jutr spet normalno. Joooj upam, da ga bom kdaj dokončno pozabla in da se ne bom več zlomila usakič k ga vidim :cry:

Zakaj pa sta samo govorila, da bi spet poskusila? Pa ne bosta?
No, če se ne bo izšlo, ti zagotavljam, da ga boš nekoč čist pozabila. Sicer nekaj časa traja, ampak pride. Življenje je pa potem tako lepše, da si ne moreš predstavljati.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Wantyka, res je ful teži prebolet, če si še vedno v stikih z njim. Sam ti pa čist vrjamem, da jih je težko prekint... res je zapletena situacija, ti sam dobr razmisl pa nared tist, kar misliš, da je najboljš zate :bussi: .

težko se je odločit o tem kaj je najboljše zame, ker ne vem... ponavadi sm z lahkoto prekinla stike in pozabla.... mislm...ne z lahkoto, ampak lažje....
tokrat pa kar.... upanje.... k se ga ne morem znebit, tut če vem da je brez smisla
pa še ta njegova prijaznost, ko še vedno ob meni je na nek način in mi hoče pomagat:( ker ga skrbi zame
ker včerej sploh nisem šla domov, ko se je vse skupej končalo....ampak sm obstala nekje na poti....
vse gre narobe, še starši so jezni name....:( kako prebolet:S
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Wantyka, vem kako ti je... Je blo pri meni isto. Pri nama je bilo pol tko, da sem se js za neki casa umaknla od njega, in me je potem on poklical in mi povedal, da ne more brez mene, da me prevec pogresa itd.

Mogoce bi bilo dobr, da bi se umaknila - ceprav vem, da boli in da je tezko, in bi sama pri seb razmisnla...

Drugace pa upam, da bo vse ok... :bussi:
Zaklenjeno