Baje, da je par dni pred spremembo pričeske bla v ``rehab-u´´ na Karibih in to clo en dan. Prvi dan se je prijavila, koj naslednji dan pa odjavila. Dokler sama nav hotla, ji ni pomoči.
to da ma obrito glavo mene ne mot (eni to prostovoln delajo..sej niso samo zlatolase z lasmi do riti lepe) bl je problem zakaj pa pod vplivom cesa j to nardila... jah...pa je spet pritegnila pozornost za kasn tedn
polly-polly napisal/-a:Baje, da je par dni pred spremembo pričeske bla v ``rehab-u´´ na Karibih in to clo en dan. Prvi dan se je prijavila, koj naslednji dan pa odjavila. Dokler sama nav hotla, ji ni pomoči.
Mogoče so jim tm rekl, da bojo mogl nardit velike življenjske spremembe, začela je pa s pričesko
polly-polly napisal/-a:Baje, da je par dni pred spremembo pričeske bla v ``rehab-u´´ na Karibih in to clo en dan. Prvi dan se je prijavila, koj naslednji dan pa odjavila. Dokler sama nav hotla, ji ni pomoči.
Mogoče so jim tm rekl, da bojo mogl nardit velike življenjske spremembe, začela je pa s pričesko
Sam vseen bi lahko več kot 1 dan tm ostala. Jah nekak ji želim, da bi se čimprej pobrala ampak če mene vprašaš sploh še ni dosegla dna, pomoje lahko pričakujemo še velik hujše stvari.
Ženska je pomoje dejansko čiiiiiiiiiist izgubljena in išče sebe s takimi neumnostmi. Sem zihr da ne bo obdržala tega izgleda, ampak si bo kmal gor dajala lasulje in izjavla, da pogreša svoje lase. Res adijo pamet.