Playboyevo dekle 2007
pupa5 kolk je očitn da si ti klara rozina.kao športen tip, delaš v bodi aktivna kar tud omenjaš in še in še.mislm sama sebe hvalš in kle pluvaš po konkurenci res si patetična in pomilovanja vredna.
pa še namig:"prosm te predn naslednič pluvaš po ostalih puncah prvo sebe poglej v špegu preštej do 10 in globok vdihn"!
pa še namig:"prosm te predn naslednič pluvaš po ostalih puncah prvo sebe poglej v špegu preštej do 10 in globok vdihn"!
Klara ima vedno in povsod en in isti nickname in to je Rozinca. Ne bluzite lepo vas prosim. Klara je najbolj skulirana, iskrena in na mestu punca. Ne serte mi s takimi da je nekdo tu Klara. Take scene je ravno Sanja vedno imela - samopromocija in žaljenje drugih deklet, skrita pod drugimi nickname-i.
1. post pa ravno to si pogrntala in enostavno morala razkrinkati Klaro - yeeee
Bird napisal/-a:pupa5 kolk je očitn da si ti klara rozina.kao športen tip, delaš v bodi aktivna kar tud omenjaš in še in še.mislm sama sebe hvalš in kle pluvaš po konkurenci res si patetična in pomilovanja vredna.
in na podlagi česa naj bi bila jaz Klara? zato, ker nisem ena tistih patetičnih smrkljc kot ti, da samo oh in ah Sanja, pa ker mi je pa všeč en drug tip ženske, sem pa potem kar ona... a da pa 10 nickov tle Sanjo hvalijo, pa potem ne more biti ona za temi nicki al kaj ali pa npr. Nataša... da ne bo samo o Sanji govora.
No sej kar tolažte se... če mislite, da sem Klara prav... ej whatever, jaz vem kdo sem in kaj sem...
Sicer pa, če bi dobro brala moje poste, bi videla, da nikjer ne pljuvam po drugih puncah, ampak sem dala samo mnenje o celulitu... svašta ej...

No pa še neki, zakaj poznam akcijo Bodi aktivna? A je ne vem no, ker mi tlele utripa banner s to akcijo, pa ker v vsakem cajtngu, ki ga odprem, piše o tej akciji... in kva je narobe s tem? se pač ne tolažim s tem, da majo eni pa tud celulit, ampak mi za svojo rit ni vseeno, pa delam kej zato...

honeydew napisal/-a:Klara ima vedno in povsod en in isti nickname in to je Rozinca. Ne bluzite lepo vas prosim. Klara je najbolj skulirana, iskrena in na mestu punca. Ne serte mi s takimi da je nekdo tu Klara. Take scene je ravno Sanja vedno imela - samopromocija in žaljenje drugih deklet, skrita pod drugimi nickname-i.
honey.... ja sej, pol se prašaš, kdo je tle za katerim nickom...

ma veš, patetične babe nimaš kej

honeydew prvo teb odgovor a si jasnovida da ves ker nicke ona uporablja a ti zdej mal razbistrim um. posluši zdej dobr pupa5 alias klara rozina s temi odgovori si samo še potrdila mojo trditev:
kot prvo je klara rozina pod svojim nickom rozinca logirana na sloreactorju kjer je pošiljala poste in tem forumu kjer je podala odgovor na moj post v razmaku par minut. kero naključje a?gremo naprej in primerjemo stil pisave:
pupa5 piše takole: "puncah, ampak sem dala samo mnenje o celulitu... svašta ej...
"
kopiram post od rozince iz sloreactorja: "sem naravna rdečelaska, samo zdej z malo bolj živo barvo...
"
to je samo en izsek da ne gremo analizirat vseh postov. pa gremo za vejicam dela presledke na koncu se zgodi da dostikrat dodaja tri pikce in smeške isti način oz. iste besede v njehih postih tu in sloreactorju. skratka preberte si njene poste tu in na sloreactorju in videli boste v cem je podobnost. v tem da je to ena in ista oseba. kero naključje a?
gremo naprej zakaj bi dekleta obiskovala "bodi aktivana" od kje ta fora? pa to lahko slisis sm od klare glede na to da je ona tm zaposlena.
ne mislm vec diskutirat sm klara se enkrat: pomilovanja vredno in ne rabs me prepricevat v nasprotno ker konec koncev lažeš sebe!!!!!
kot prvo je klara rozina pod svojim nickom rozinca logirana na sloreactorju kjer je pošiljala poste in tem forumu kjer je podala odgovor na moj post v razmaku par minut. kero naključje a?gremo naprej in primerjemo stil pisave:
pupa5 piše takole: "puncah, ampak sem dala samo mnenje o celulitu... svašta ej...

kopiram post od rozince iz sloreactorja: "sem naravna rdečelaska, samo zdej z malo bolj živo barvo...

to je samo en izsek da ne gremo analizirat vseh postov. pa gremo za vejicam dela presledke na koncu se zgodi da dostikrat dodaja tri pikce in smeške isti način oz. iste besede v njehih postih tu in sloreactorju. skratka preberte si njene poste tu in na sloreactorju in videli boste v cem je podobnost. v tem da je to ena in ista oseba. kero naključje a?
gremo naprej zakaj bi dekleta obiskovala "bodi aktivana" od kje ta fora? pa to lahko slisis sm od klare glede na to da je ona tm zaposlena.
ne mislm vec diskutirat sm klara se enkrat: pomilovanja vredno in ne rabs me prepricevat v nasprotno ker konec koncev lažeš sebe!!!!!
Jermina: Jz sem prepričana, da bo zmagala Sanja, čeprav je meni osebno najboljša Nataša ... uni2 dvojčici sta pa či mem ... men sta totalno antipatični in grdi ... pa tko čudne joške mata
Bird... lej tle je tudi polno treh pikic, sam je verjetno problem, ker ni smajlija al kako, čakaj ga bom jaz dala
Zvezdica77: Nekaj ne razumem..... kje je pa Mojca Šapla, ki se je slikala za PB enkrat oktobra oziroma novembra??
Ona je tista, ki se je slikala naga sredi "bele" Ljubljane, čez dan.
Zakaj se pa ona ne poteguje za PBevo dekle leta??
Sicer pa mi je itak nikaka.....
uuu pikice, aja ni smajlija, čakaj sej bom najdla
jermina: samo res ... Mojce ni ... tole mi ap ni jasno
smajliji in pikice, evo našla... torej vsi ti nicki so Klara?
drugače pa, a veš koliko ljudi je na enkrat na netu? milijarda, torej waw, zdej pa najbolj da vsi posti, ki se v razmaku parih minut pošljejo, je lahko samo ena in ista oseba. kakšen sklep? ne moreš verjet
Vidim, da nima smisla, če bi bila pri celem forumu tako natančna, bi ugotovila, da marsikdo piše tri pikce in smajlije
Bird: pa gremo za vejicam dela presledke sej ne vem, ali naj se zjokam al smejim, samo tole je pa res ugotovitev stoletja
aja, še bodi aktivna mi je ušlo... če pogledaš forum/šport/bodi aktivna, boš ugotovila da VELIKOOOOO punc bere o bodi aktivni
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=9062
Bird... lej tle je tudi polno treh pikic, sam je verjetno problem, ker ni smajlija al kako, čakaj ga bom jaz dala

Zvezdica77: Nekaj ne razumem..... kje je pa Mojca Šapla, ki se je slikala za PB enkrat oktobra oziroma novembra??
Ona je tista, ki se je slikala naga sredi "bele" Ljubljane, čez dan.
Zakaj se pa ona ne poteguje za PBevo dekle leta??
Sicer pa mi je itak nikaka.....
uuu pikice, aja ni smajlija, čakaj sej bom najdla
jermina: samo res ... Mojce ni ... tole mi ap ni jasno

smajliji in pikice, evo našla... torej vsi ti nicki so Klara?

drugače pa, a veš koliko ljudi je na enkrat na netu? milijarda, torej waw, zdej pa najbolj da vsi posti, ki se v razmaku parih minut pošljejo, je lahko samo ena in ista oseba. kakšen sklep? ne moreš verjet

Vidim, da nima smisla, če bi bila pri celem forumu tako natančna, bi ugotovila, da marsikdo piše tri pikce in smajlije

Bird: pa gremo za vejicam dela presledke sej ne vem, ali naj se zjokam al smejim, samo tole je pa res ugotovitev stoletja

aja, še bodi aktivna mi je ušlo... če pogledaš forum/šport/bodi aktivna, boš ugotovila da VELIKOOOOO punc bere o bodi aktivni
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=9062
Pupa5 a še kr ti ni dost.a si res tega želiš da začnem lept poste iz sloreactorja sm.pa ne bit vec smesna iste besede isti slog pisave ista ura logiranja oz. prvo na sloreactorju par min za tem pa tuki pa dej dost no.nehi se zdej izgovarjat,policaji bi temu rekl osnovni mehanizem za priznanje krivde.zahakli se za radiator pa zacni pumpat trebusne pa bod aktivna sej tko ves kako to gre.
Bird napisal/-a:Honeydew razločno ber zaenkrat sm še predstavnik moškega spola.bad zakaj že ha,ha,ha...briga me za vse te punce kle sm ste res obubane pejt zdej mal lezt osenarjevi v sej ves kam glede da ti gre pa groharjeva tok v nos če je klara druga je kdo pol prvi...wohooooowoooooho
Bird ti tudi razločno beri post nad honeydew, kjer je administratorka jasno napisala, da če se boste še naprej podžigale (podžigali) se bo tema zaklenila!
Brezveze se kregat se strinjam čeprav Pupa5 tiste primere kjer si navedla - pisavo uporabnikov - so čisto drugačni od tvojih.Zato se strinjam z Birdom glede tega da si verjetno ti Klara.Bolje da zaključimo to temo in se posvetimo temi Playboyevo dekle leta 2007 da ne bodo zaklenili teme.Tudi jaz sem glasovala za Sanjo parkrat.