Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

*purple bitch* napisal/-a:ženske so tam od nekje 20 let pa do 30 recimo da najbolj fletne...valda da bodo nmu 50 letniku všeč...tle pa res i kej za razumet...za razumet težko je to da so 50 letniku všeč mlade deklica 16- let... :?

:D Zelo diplomatsko si tole napisala ... ja, no, za fletno se pa res nimam. Pa tudi dvomim, da tipi pri 50 iščejo pri ženski samo "fletnost". Vsaj tisti normalni ne.

Sicer pa mi je topic brezveze. Pač, nekateri tipi iščejo atraktivne punce za avanturice in to je lahko tako 15 kot 25 ali 35 let stara. Nekaterim odgovarja, da je dekle intelektualno in nasploh podrejeno - ampak prismojenih trapastih kokoši je dovolj tudi starejših.
Vedno pa obstaja tudi možnost, da gre za resno stvar. Da se pač tip zaljubi v 15 letnico. Če je precej starejši, sicer lahko tule psihoanaliziramo o vzrokih in blabla, ampak konec koncev - če sta oba srečna in zadovoljna, me ne briga.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kr.ena napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:ženske so tam od nekje 20 let pa do 30 recimo da najbolj fletne...valda da bodo nmu 50 letniku všeč...tle pa res i kej za razumet...za razumet težko je to da so 50 letniku všeč mlade deklica 16- let... :?

:D Zelo diplomatsko si tole napisala ... ja, no, za fletno se pa res nimam. Pa tudi dvomim, da tipi pri 50 iščejo pri ženski samo "fletnost". Vsaj tisti normalni ne.
.

rokona srce, da bo fotr rajš pogledal eno mlajših et, kot pa že malce zgubano 5o letnico :D in isto mamce....tko pač je...mlajše meso je bolj okusno in lepše :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Pogledal že. Da bi pa zato hotel imeti zvezo z njo, pa ... ma, o tem smo že milijonkrat debatirali. V glavnem, če verjamete ali ne - obstajajo moški, ki jim ni glavni point, da je punca mlada, fletkana in suha.
Tisti, ki jim je to glavno, pa naj izvolijo. Mene tudi pri 20. niso zanimali. (pa sem bila mlada, bolj ali manj fletkana in zelo suha :wink: )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*..ciara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *..ciara »

barbi napisal/-a:saj smo vse bile stare 15let... mislim, da je povsem jasno :D
jaz sn takrat najraje hodila ven, se zabavala, nekaj spila seveda in še kaj... mislim, da so to najtežja leta za punco.

mogoče smo takrat bile tudi neumne in nezrele, zato smo hitreje naredila kako stvar, ki je zdaj 100% nebi.

nekatere 15letnice pa so še bolj neumne in mislijo, da so ful in, če sexajo in še kaj... pri nas si bil že frajer, če si se lupčkal s kom, sam dans so cajti čist fuč... vse gre pač hitreje in mislim dobesedno hitreje :D

..se čist strinjam s tem, ker so 15 letnice malo bolj naivne, pa neizkušene in jih hitrej spravjo v nekaj za kar mislijo da so že dovolj zrele.. :lol:
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Moski imamo pac radi mlada dekleta. Sicer za mene pride v upostev samo od 18 naprej in se to samo do 24. Od 24 naprej so pa zelo redke, ki se pridejo v ozji izbor.

Glede pameti in zrelosti je pa vse tako relativno, ker imas tudi punce pri 25 letih tako naivne, da ne mores verjet. Verjetno jih je vec, kot si mislite!

Dejstva so pac taksna...

mi imamo radi mlajse, punce imate pa rade starejse.

To je vse :D
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Pomojem zato ker so naivne in hitro nasedejo lepim besedam-nimajo veliko dela z njimi :)
Angels fall first...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Mater mate pa vprašanja... :roll:

Ded, daj se malo zadrži, prosim, ker boš dobil kakšno brco v rit. :P

Sploh pa... Ženske doživijo vrhunec v seksualnosti nekje pri tridesetih, pa se nas po moje eni rahlo bojite, je tako? :lol:
A ne sme met nobene gubice al mogoče pri 24 postane bolj pametna kot ti? :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^mogoče je tut on mlajši, okol 20 :)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Zvoncica napisal/-a:^^mogoče je tut on mlajši, okol 20 :)

Nope, precej starejši je od 24. :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Aja, nisem vedela. Ded :evil: :!:

hehe ;)
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

heh.. moj ob faxu trenira tele male deklice (osmi, deveti razred oš) in so vse po vrsti ztrapane vanj.. sploh ga ne vidjo kot trenerja, ampak si ji tudi sam postavil kot njihov prijatelj, ki jim je pač na voljo, poleg pa kdaj pa kdaj, pokaže kak servis.. zdej bo dvajset in niti ne bi bilo neke grozne razlike v letih med njim in kakšno izmed "njih".. sem pa pač šla z njim na tisti šolski ples, se pokazat.. tako, da so videle, da čeprav sem starejša 4 leta.. da je to preskok.. in sem bila mejčkeno ljubosumna.. ubistvu besna.. ko so vse rdele in ga požirale z očmi.. njemu pa je tako hudičevo godlo.. ampak.. odšla pa sva skupaj.. me je objel .. in pobožal po licih, češ poglej jih, male punčke.. otroci.. midva jih bova imela za celo nogometno ekipo.. treba si je ponavljat, da sva skupaj.. da sva midva ne glede na to koliko 14letnic bi rade volje izgubile nedolžnost z njim.. ker si pač on želi.. kaj bolj sočnega in mogoče zrelega;)
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Ma tisti kateri sex z 15 letnicam so bolni.Sam se ne palim na tamale,čeprav sem se ene parkrat zapletel,le v pogovor ( nisem vedel kolk majo let).Ko so odprla usta,da imajo 16 ali pa 17......Sem rekel samo adijo.Mislim pa,da se same tamale palijo na starejše tipe.Sej ste bile same smrkle,pa veste kako je bilo kao IN,da si bila v družbi starejših tipov,ker z sovrtsniki je out.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Tisti, ki posplošujete,mi greste sam na bruhanje. :)
Stara sem 15, moj fant 21. Z mano definitivno ni zarad sexa, al pa ker bi bla jst naivna, halo!? OMG, kakšne mate nekateri. Bruh. Prov ne morm vrjet. :eek:
This too shall pass.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Meni se zdi to prevelika razlika v starosti pri teh letih.
Če imata pa oba "pošlihtan" v glav (brez naivnosti itd., realno z nogam na tleh), potem pa go ahead :)
Zadnjič spremenil Black Kitty, dne 18. Feb. 2007 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

Kokr js vem moški iščejo 18 - 28 letne punce ;) Zakaj? Ker so takrat vizualno najbolj zrele in najbol privlačne! Razum nima veze tukaj, ker je to odvisno od vsakega posameznika posebej, eni so zreli drugi ne, glih tako kot so ene 15 letnice lahko bolj zrele od določenih 28 letnic... Js bi tudi rad kdaj mlajšo spoznal, sam mi ne rata, hehe :) Do zdej vedno starejše očaral... Spol pa kokr js vem, mlajše punce želijo starejše fante, ker njihovi sovrstniki so baje preotročji...
Odgovori