lepa pasma predvsem pa super karakter

LyLa napisal/-a:Tale zverina pa pride konec meseca k nam v nov domek
Tok se veselim, da se tega ne da opisat in se mi zdi, da samo še o tem razmišljam/govorim

Ampak take pasme mi enostavno niso všeč. Meni delujejo preveč napadalno, če bi bil tak pes že do mene zvest in vse ok, bi se vedno bala, da ne bi bil tak do drugih. Okoli nas je veliko ljudi, otrok itd. Naša zlata prinašalka je spuščena cel ljubi dan, skače okoli hiše in je nasploh zelo prijazna psica. Poštar pride jo lepo poboža, ko vidi male sestrične laufa k njim in se igrajo itd. To je meni všeč. Takemu psu pa ne bi mogla zaupat, preveč agresivno mi delujejo.

orion lady napisal/-a:@Angle girl: a ti to govoriš za boxerje al za katere drugo pasmo? Ne vem kaj ti vidiš groznega na tej pasmi. Spoštujem pa tvoje mnenje da ne boš narobe razumela. Nisi pa edina, so tudi ludje ki se na široko izognejo 4 mesečnega mladička ker mislijo da je ful hud.
Angel girl napisal/-a:Zakaj ne? Je to sslab trik?
Mi je pa dons prvič v življenju skočila na kuhinjski pult (pa je še nism nč učila da kam skače hehe), čist sm znorela. Mam ful rada mojo mačkico pa vse, sam pr hrani se pa vse konča. Upam da mi tega ne bo več delala.
Ker ti bo potem, če bo hotela priboljšek al pa hrano začela na pult skakat, zato da bo dobila priboljšek, ker bo pač razumela da je to prav. 
Boxer nevarna pasma? Kdo ti je pa to natvezil? Boxer ima drugače karakter labradorca..je večni otrok mu tut pravijo, tko da niti najmanj ne spada med potencialno nevarne pasme.

bubabiba napisal/-a:Aja orion lady tvoj pes mi je tut hudo lep

Pojma o vzgoji tazga psa pa nima niti najmanjšga, zato pa pol pride do razno raznih napadov na druge pse in ljudi. To je zahtevna pasma in priporočljiva za tiste, k se spoznajo na pse in zanjo prav delat z njimi in jim znajo na prav način zbit tisto njihovo dominantnost.