Applebitecc napisal/-a:Se mi pa zdi, da se tole večkrat tipom zgodi, da se v kolegice zacopajo.
Ker tko nekak deluje njihova zaznava "ženska = sex"

Sej ni vedno res, da me ne bo kdo napadal kej, ampak se mi zdi, da nisem daleč od resnice..
Pink Panterka napisal/-a:Jst mislm,da lahko obstaja zelo dobro prijateljstvo med fantom in punco (ne govorim o ljubezni, ampak o prijateljstvu). Sama imam prijatelja, ki je moj sosed in mu res vse zaupam. Vidim ga pogosteje kot fanta, razloga sta pa dva:
a) ker je prijatelj moj najblizji sosed
b) ker je fant doma od mene 100km,ampak nekak furava zvezo...
Torej... Ker med nama s prijateljem ni nobene privlacnosti, ki bi lahko ogrozila mojo/njegovo zvezo, lahko potrdim, da je prijateljstvo mogoce!
Applebitecc napisal/-a:Mislim, da je tole izredno redko, da bi imela oba v mislih "samo prijateljstvo".
Tut kar poznam izkušnje drugih ljudi, je imel vedno eden čustva. Prikrita ali neprikrita, sej lahko nikol ne izveš, da je bil na skrivaj zaljubljen vate, al pa si mu že od nekdaj ful simpatična.![]()
No, men se je še z vsemi kolegi, s katerimi smo si bli malo bolj blizu, isto zgodilo. Da so se zacopali. Se mi pa zdi, da se tole večkrat tipom zgodi, da se v kolegice zacopajo.
Dead_kid napisal/-a:Men se pa ne zdi. Mam najbolšga prjatla, k mu loh vse povem in fanta. Pa to za nobenga ni ovira. Men je še bolš, d mam prjatla (m. sp.), k mu lohk zaupam.Sj sm že enkat pisala o temu drgač. Sej vem da sm mu všeč, sam ga tud tok poznam, d vem da najinga prjatlstva nau ogroziv.