Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

marilyn napisal/-a:Ker so mladi in neumni... Če je nek 20 letnik s 15-letnico...neki ni kul... po moje... oz. ne vem, če to loh traja, oz. če je splh namen, da to traja...

midva sva začela, ko sm jst mela 16, on pa 21 let...pa sma že več kot 4 leta skup in se mava super...pa ne me zdej napadat al pa kaj...sam po mojem lahk traja tut taka zveza...mam kolega ki sta 10 let narazen, začela sta pa ko je bla ona 18 on pa 28..tak da je vse možn...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Seveda je možno da zveza med 15-letnico in 20(nekaj)-letnikom uspe. Pač punca je bolj zrela oz. sta za skup kakorkoli že.

Pecanje na žurkah pa je ponavadi namenjeno bolj hitri osvojitvi naivnega plena.. :roll: Mogoče celo kateri misli da ni kos starejši punci, 15-letnica pa bo itq medlela ob vsem kar bo delal.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kaatjaa »

14 pa 23 :eek: Ni tok grozna razlika ampak glede na leta (14). Ja res tud taki primeri obstajajo ampak jih je velik manj. Se mi zdi da moreš bit saj približno podobnih let (to mi ni ql k sta bla skupi Oriana pa Boris Cavazza-taki primeri, lahko bi ji bil dedek :D )
Jay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jay »

men je smešno zakaj bi se kerakoli ženska, ki je še relativno mlada glede tega sekirala. Druga stvar je pol, ko si moški pr 45 najdejo mlajše "deklice". Za sekirat se majo tu sam 15 let stari fanti ki roko na joško nimajo nekih blaznih šans pri vrstnica, ki seveda raje palijo na starejše "carje". Pa tudi tipov, ki iščejo tako mlada dekleta ne razumem. Mogoče se bojijo vrstnic. Je pa vrjetno mogoče tudi to, da taki fantje itak niso primerni za vas, ki vas to skrbi, ker najverjetneje niso psihično na nekem razvojnem nivoju. Včasih pač mogoč čist paše bit v eni zvezi k veš da boš redno dobu seks. In ja zanalašč sm se tako izrazu ni pa to zdej moja želja or whatever. Sam tuki spet mislim, da nekak 15 letnice bolj odlašajo s seksom kot starejše, izkušenejše punce. So pa to teoretična ugibanja, k pr mojih letih ne morem glih govorit o nekih blaznih (gledano po številu žensk in njihovi starosti) izkušnjah :D

seveda je celoten post zasnovan zgolj za večino populacije, izjeme pa obstajajo povsod. Pa tudi mnogo težje bi bilo določene stvari povedati brez posploševanja.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

ja 15 letnice z majn ali nič izkušnjami nemorejo skritizirat deda, kaki loj je, da je ne zna vredi po*ukat... kakšna starejša z več izkušnjami pa že opazi razliko :!:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

miska20 napisal/-a:
marilyn napisal/-a:Ker so mladi in neumni... Če je nek 20 letnik s 15-letnico...neki ni kul... po moje... oz. ne vem, če to loh traja, oz. če je splh namen, da to traja...

midva sva začela, ko sm jst mela 16, on pa 21 let...pa sma že več kot 4 leta skup in se mava super...pa ne me zdej napadat al pa kaj...sam po mojem lahk traja tut taka zveza...mam kolega ki sta 10 let narazen, začela sta pa ko je bla ona 18 on pa 28..tak da je vse možn...

seveda da lahko traja...zakaj bi blo pa kej narobe??
precej me je zmotila beseda da so 15 letniki neumni..pa si predstavljate, da ste sami tudi bili 15 letniki in zdej sami sebe v zelje tlačite, da ste bli neumni.. :roll: jst sama o sebi pač nimam takega mnenja...sej se reče pregovorno da si bil mlad in neumen, ampak mlad si tudi pri 25 letih..kaj torej to pomeni da ste vsi še vedno neumni??
Neumnost nima veze...vezo ima neizkušenost in s tem posledično tudi naivnost..pač takrat se pričneš razvijat, pričneš gledat za fanti/puncami, prinet živet drugačno življenje kot si ga prej, bolj realno, stran od barbik in legokock...in ko nimaš izkušenj si naiven...in se predaš, če si pogumen in če te zanima nekej novega in če si v koga slepo zaljubljen recimo...
Če pa gledamo npr. na današnji standard mladih deklet in fantov, se pa sako leto na hujše obrača...tudi pri mojih 15 letih je bilo isto...sama sicer nikoli nisem bla taka, ker sm se že zgodaj zaljubila v bivšega in sem bila praktično celo puberteto nora nanj in me je zanimal samo on..medtem ko so moje sošolke menjavale fante, kot spodnje gate...da ne govorim o tisti ki jih je v prvem letniku nabrala 40 s katerimi je spala... :eek: ok, tole je neumnost ja...ampak vseeno pa če gre za neke nedolžne puljubčke, gre predvsem za neko raziskovanje teles, čustev, življenskih radosti...najhuje pa je če si v nekoga zaljubljen preveč...takrat si naiven do amena, sploh v mladih letih...sama sem bila čist preveč..dve leti em ej vleku za nos, dve leti sem mu verjela, dve leti so se dogajale vsemogoče stvari..ampak ko je prišel dan in mi je kliknilo v glavi, je bilo pač tega konec...in noben ni kasneje več iz mene mogel narest take razvaline in tako naivnega dekleta ot sem bila takrat...
dokler gre za neko nedolžno raziskovanje, ni s tem nič narobe...kar pa presega meje, v primeru da že 15 letno dekle npr. spi z večimi fanti..to ej pa že res mal bolano...ampak ok..tud taki morjo bit :D
drgač pa ja, leta nimajo veze..vezo ia predvsem oseba sama, kakšna je po karakterju, obnašanju, zrelosti...in če se dva pač najdeta ki sta si v seh teh rečeh všeč, pač ni važno kolk sta stara...ok so spet extremi npr 14 letnica z enim 40 letnikom...ampak tud tle se dogaja, da sta oba dejansko zaljubljena...čudno, ampak resnično :) ...in če se mata dva rada, je res najmanj važna njuna starost...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Itak ne morš posploševat ampak na grobo rečeno pa ja, 15letnice so večinoma bolj naivne, pa seveda so pol "fancy" k sexajo.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Pa 14 al pa 15letnice so ponavadi še močno pod okriljem staršev tko, da ne morjo z njim skoz čepet in oni si pač takrat lahko vzamejo svobodo :) Naivne so in jih lahko naplahtajo use. Pa resno jih tudi itak ne jemlejo.

So pa seveda tudi izjeme. Tut jst poznam par, ki j ešou ltos po devetih letih narazen-začela sta pa hodit ko je bla ona stara 15.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
symbo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a symbo »

Zakaj 15 letnice, ker so cortkane, rade gredo v naročje, pa vsako zadevo, kot mali otroci nesejo v usta.. :D
deja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a deja »

renatka_ napisal/-a:Pa 14 al pa 15letnice so ponavadi še močno pod okriljem staršev tko, da ne morjo z njim skoz čepet in oni si pač takrat lahko vzamejo svobodo smile Naivne so in jih lahko naplahtajo use. Pa resno jih tudi itak ne jemlejo.

So pa seveda tudi izjeme. Tut jst poznam par, ki j ešou ltos po devetih letih narazen-začela sta pa hodit ko je bla ona stara 15.

hm..jas na srečo teh problemov nisem imele so starši njega poznali .. :) sem lahko pri njem prespala a.k.a on pri meni in pdoobno ..
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

*purple bitch*se strinjam da neumnost nima veze,ampak ima vezo naivnost,ki je v večini primerov posledica neizkušenosti..ne zdi se mi prav da nekateri! posplošujete vse na 15 in 14-letnice..še vedno sm mnenja da je kakšna 15-letnica lahko manj neumna(če lahko tukaj govorimo o neumnosti)kot kakšna 20-letnica.
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

meni se niti ne zdi tolk tragično to, da so 20letnikom všeč 15letnice! bolj čudno je da so 50letnikom všeč 20letnice :nixweiss:
...if it hurts, it's probably worth it...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ženske so tam od nekje 20 let pa do 30 recimo da najbolj fletne...valda da bodo nmu 50 letniku všeč...tle pa res i kej za razumet...za razumet težko je to da so 50 letniku všeč mlade deklica 16- let... :?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Zakaj imajo raje 15-letnice?
Po mojem jih nimajo raje, sam je pač res, da je ogromno punc te starosti zvečer zunaj po diskotekah in lokalih, in iščejo takšno ali drugačno pozornost.
Sama nisem veliko čez ta leta, ampak se mi zdi, da ni tolk pomembno kolk si star, ampak kaj maš v glavi. Marsikatera 20+ se zna obnašat še bolj naivno in še bolj išče pozornost....
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objava Napisal/-a plesalčica »

ko si star 15 si še naiven in velikokrat neumen-pač ne pomisliš na posledice.nekaterim pač paše,da jih občuduje neko mlado dete.se dvigne ego. :roll:
...itak mi vse diši po tebi...
Odgovori